Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Didemm o kadar ağrıyorsa birkaç gün evde dinlensen ya keşke kuzum belini zorladıkça falan ağrılar geçmez sonra D1DEM
Fazla is yapmiyorum. Zaten kuzu hasta oldugum zamam oturuyorum cogunluklada gecer bende zaten fitik var ondan agriyo

Canım manzara çekti kız sen böyle söyleyince

ya çok güzeel manzaralar, göller, deniz manzarası, toros dağları.. Valla bazen tur otobüsleri görüyorum millet gezmek için para veriyor, ben her gittiğim yerden fotoğraf çekiniyorum millet geziyorum sanıyor instagramda çalışıyorum halbuki

Fazla is yapmiyorum. Zaten kuzu hasta oldugum zamam oturuyorum cogunluklada gecer bende zaten fitik var ondan agriyo

aa eşimde de var dediğin gibi çok ayakta durmak etkiliyor, eğer oturuyorsan sorun yok kuzum inşallah hemen geçer

canımsın ya.. teşekkürler doktorun dediklerini aktardığın için.. akıldan çıkarmak en doğrusu...
geri kalan tahlil sonuçları iyidir inşallah
iyi şükür canım sperm testini yapmadı daha yeni bir gidin 2-3 ay daha deneyin bence dedi.benim hormon testlerimde hepsi tam nokta vuruşu mükemmel çıktı referans aralıkları bile...

Çaktırmadan nasıl yapacağımı söyle yapmazsam burada falakaya yatırırsınız beni
çaktırmadan olmaz ki.. biliğin keçiboynuzunu kaynatıosun suyla.. sarımsı bir renk alıyor süzüyorsun içiriyorsun sabah bi bardak akşam bir bardak.. 1 haftadan snrada sadece akşamları.. vede spermlerede çok iyi geliyor.. ben 1 ay uyguladm eşimdeki farkı gördüm.. (sperm konusundaki farkı inşalalh alacaz ama 3 ayd evam etmek lazm) biz 1 ay yaptık..
fındık yedir bol bol

ben sözlü olarak eğitsin demek istedim ama sizin içiniz fesat olunca tabi farklı anlamışsınız
aşkolsun hiç değiliz...

iyi şükür canım sperm testini yapmadı daha yeni bir gidin 2-3 ay daha deneyin bence dedi.benim hormon testlerimde hepsi tam nokta vuruşu mükemmel çıktı referans aralıkları bile...
yaaa MAŞALLAH 41 kere o zaman 2-3 ay boyunca sizden iyi performans bekliyoruz

çok şükür kuzum bir deneyin inşallah tutar da hiçbişeye gerek kalmaz

aa eşimde de var dediğin gibi çok ayakta durmak etkiliyor, eğer oturuyorsan sorun yok kuzum inşallah hemen geçer
Kiz bana tatil yaramiyo evde dinlendim okadar agir isde yapmadim ertesi gunu belim bacaklarim hertaragim agridi ayakda zor duruyodum heriflede sey yapmadik yimede boyle oldu calismaya alismis bi bünye dinlenme iyi gelmiyo 10 senedir ben boyle calisiyorum

Kız instanı nasıl merak ettim şimdi var yaaaa kim bilir nasıl güzel fotoğraflar vardır

yaa sende durduğun zaman yorulanlardansın annemde öyle

Kız instanı nasıl merak ettim şimdi var yaaaa kim bilir nasıl güzel fotoğraflar vardır

yiaa çok güzel gerçektenn bir görmen lazım

Tamam fındık yedirebilirim

yaa sende durduğun zaman yorulanlardansın annemde öyle

yiaa çok güzel gerçektenn bir görmen lazım
Oyle herhalde tatil yaptim sozde ama sanki tas tasidim oyle yorgunum yaramiyo anam bana tatil.

Gecmis olsun canim, bende gecen ay belim tutulmusdu bir anda hatta birseyler sormusdum sen cevaplamisdin allah razi olsun. Benim sonucumda fitik cikdi malesef insallah duzeliriz hamilelik dusundugum icin negatif etkiledi bu durum direk beni.

yaaa MAŞALLAH 41 kere o zaman 2-3 ay boyunca sizden iyi performans bekliyoruz
valla kuzucum ben yumurtlama döneminde birtek 3 gün yaşarım sonrasında bırakcam salccam gitsin ne olursa bu ayda olmazsa birdaha ki ay yapmayı düşünmüyorum ovulasyon.Nezaman yapsam tmm bu sefer tutturduk günün diyip regli gününü bekliyom dört gözle .Valla bakalım bu ay deniycem sonra molaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…