- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.521
Canim fazla kafani takma bende senelerdie var fitik sol tarafda ve bacagima kadar vuruyor 3 tane vardi toplamda hatta boyunda bile hergun ilac agri kesici serum boyle gecti zamanim ama okadar kafa yorulcak bisi degil agrilarla yasicaksin dedi bana doktor ameliyat olamazsin cok gencsin bu yasta seni ameliyat edemeyiz.. Sonra biz yazlari hep izmirdeyiz 1 ay orda bi adam vardi bu beldeki sorunlari yapiyomus deisik bi türden bel cekiyo yani ona gittim cok sukur duzeldi arada bi agriyo sadece bide adet zamani agrir harici fazla agrimazGecmis olsun canim, bende gecen ay belim tutulmusdu bir anda hatta birseyler sormusdum sen cevaplamisdin allah razi olsun. Benim sonucumda fitik cikdi malesefinsallah duzeliriz hamilelik dusundugum icin negatif etkiledi bu durum direk beni.
Ovu testinyap kiztelefonumdaki uygulamaya girdim de az önce ona göre ovulasyon dönemine tekrar girmişim bile ama ben hala adet olmadım
Ovu testinyap kizyumurtlucanmi bakalim
Kan verene kadar bisi yapma ozaman kuzudün mü yapmıştım ben, daha yapmam ya boşa gidiyor testler ziyan oluyor
Benimde bi anda ortaya cikdi ama bende de senelerdir varmis doktor oyle dedi, fizik tedavi verdi 25 ekimde baslicam iyi gelir insallah bilmiyorum.bendede 3 tane varmis 1 tanesi sikintili dedi dedigin gibi bacagima agri yapiyor falan.icimi rahatlattin biraz valla allah razi olsun cok takilmisdi kafama simdi ne yapicam nasil olcak diye ogrendigimden beri hep aklimda.Canim fazla kafani takma bende senelerdie var fitik sol tarafda ve bacagima kadar vuruyor 3 tane vardi toplamda hatta boyunda bile hergun ilac agri kesici serum boyle gecti zamanim ama okadar kafa yorulcak bisi degil agrilarla yasicaksin dedi bana doktor ameliyat olamazsin cok gencsin bu yasta seni ameliyat edemeyiz.. Sonra biz yazlari hep izmirdeyiz 1 ay orda bi adam vardi bu beldeki sorunlari yapiyomus deisik bi türden bel cekiyo yani ona gittim cok sukur duzeldi arada bi agriyo sadece bide adet zamani agrir harici fazla agrimaz
kızlar şu regli bitmeye 1 gün 2 gün kalanlara gönderiyorum bu yazıyı
“Bir kimse hanımına hayız kanının ilk görüldüğü zamanlarında yaklaşacak olursa bir dinar, kan kesildiğinde kadın daha yıkanmadan yaklaşacak olursa yarım dinar sadaka verir.”
Hadi bakalım kuzum inşallahvalla kuzucum ben yumurtlama döneminde birtek 3 gün yaşarım sonrasında bırakcam salccam gitsin ne olursa bu ayda olmazsa birdaha ki ay yapmayı düşünmüyorum ovulasyon.Nezaman yapsam tmm bu sefer tutturduk günün diyip regli gününü bekliyom dört gözle .Valla bakalım bu ay deniycem sonra molaaa.
Ne deniecez senin maşallahn var... Gebesin zatenNasıl oluyor bana da deyin
Yok bak hamilelik ve emzirme derken uzun bi sure ilac icmedim agri kesici vs gibi. Simdi bi parol, minoset en buyuk agrilarimi bile alıyor masallah diyimparol içeceğime dua ederim daha etkili diyende var
Rica ederim canim..Benimde bi anda ortaya cikdi ama bende de senelerdir varmis doktor oyle dedi, fizik tedavi verdi 25 ekimde baslicam iyi gelir insallah bilmiyorum.bendede 3 tane varmis 1 tanesi sikintili dedi dedigin gibi bacagima agri yapiyor falan.icimi rahatlattin biraz valla allah razi olsun cok takilmisdi kafama simdi ne yapicam nasil olcak diye ogrendigimden beri hep aklimda.
Evet yuzme ve plates dedi doktorda.istanbuldayim ben balikesirde gittigin yerde peki tam olarak nasil birsey yapiyorki iyi geldi o kadar merak ettim.Rica ederim canim..
Sunu soylim sana gitmesigim terapi kalmadi fizik tedavi ilac serum hic biri ise yaramiyo hepsi agriyi gecici aliyo okadar spor yapabiliyosan evde hareketler var onlari yap yuzme cok iyi geliyo.... eger balikesir tarafina yakinsan o dediğim adami siddetle tavsiye ediyorum adam bana sen bu agrilarla nasil dayandin dedi annem babam hep kızıyor ilac cok iciyorum diye adam oyle diyince şok oldular cok sukur iyide geldi bana ben yurtdisindayim yazın turkiyeye gittigimde tekrar gidicem baksin diye
Canim omce belime sicak kiremit koydu gevsesin diye sanirim sonra oturdum yere elini belimde gezdirdi dediki 3 tane var diye bieini bacakdan cekicam ikisini boynunda yoksa dayanamazsin dedim tamm dedim.. Bacagimi gel git yaptı ve aniden bi cektiEvet yuzme ve plates dedi doktorda.istanbuldayim ben balikesirde gittigin yerde peki tam olarak nasil birsey yapiyorki iyi geldi o kadar merak ettim.
19 yaşında iki vajinası olduğunu keşfetti!
İngiltere'de yaşayan Molly-Rose Taylor uzun yıllardır süren regl ağrılarının ardından doktora gitti.www.mynet.com m_aslicim
Yok bak hamilelik ve emzirme derken uzun bi sure ilac icmedim agri kesici vs gibi. Simdi bi parol, minoset en buyuk agrilarimi bile alıyor masallah diyimonceden arveles, buscupansiz gecmezdi agrilarim
Ayyy saka gibi valla :) bir tirsmadim desem yalan olur :) dur bakalim ya belki fizik falan biraz iyi gelir diyorum ama ne bilim baksana sende pek ise yaramamis.olmadi senden bilgilerini alirim o kisinin olur mu.Canim omce belime sicak kiremit koydu gevsesin diye sanirim sonra oturdum yere elini belimde gezdirdi dediki 3 tane var diye bieini bacakdan cekicam ikisini boynunda yoksa dayanamazsin dedim tamm dedim.. Bacagimi gel git yaptı ve aniden bi cektisonra boynuna geçti kendini kasma yoksa cok agrir dedi serbest biraktim boynumu tutu saga sola salladi o arada benimde konusuyo tabi aniden bi cekti saniye bile degil bi ses geldi belimden herkes şok tabi nefesim felan kesildi gozlerim yasardi 10dk uzandim kaldim sonra ayaga kalktim bitti bana siyah zeytin yeme dedi adam bele hic iyi değilmiş bide 1 ay cok dikkat et demisti bende dikkat ettim ve o gunden sonra belim icin en fazla 4 tane ilac icmisimdir 5 sene oldu gideli ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?