Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
m_aslicim az önce öğle ymeğimi yedim.. neyse dedm karşı odaya kızlara bakaym.. kalktım felan.. aşırı bir akıntı abo bir ıslaklık..
eyvah dedm pek koymamış regl oldum rezil olacam.. lavaboya koştum... ne göreym ? beyaz akıntı.. ama nasıl aşırı bir akıntı görmen gerek... yumurtlama olduğunu dşünmüorm... ben sanırım enfeksiyon kapmışım

kız ıslatacak kadar bir akıntım hiç olmadı, gebe arkadaşlarım sizde oldu mu bi cevap verin, enfeksiyonda hiç böyle şeyler oluyor mu, inşallah gebeliktir ya

Kızlar yanıma yeni mezun bir mühendis gönderiyorlarmış ona eğitim vercem bu öğleden sonra için, çok bakamayacağım 17 de evde görüşürüz ballarım ösleyin beni

Ayyy saka gibi valla :) bir tirsmadim desem yalan olur :) dur bakalim ya belki fizik falan biraz iyi gelir diyorum ama ne bilim baksana sende pek ise yaramamis.olmadi senden bilgilerini alirim o kisinin olur mu.
Olue canim yok ise yaradi valla hergun avuc avuc ilac iciyodum simdi cok sukur dayanabiliyorim

kız ıslatacak kadar bir akıntım hiç olmadı, gebe arkadaşlarım sizde oldu mu bi cevap verin, enfeksiyonda hiç böyle şeyler oluyor mu, inşallah gebeliktir ya
kız daha sabah yazdm o kdar şu gebeliği unutun herşeyi gebeliğe bağlamayın... gebe değilim ve buna ZERDO kadar eminim bir ara enfeksyn kapmşm sık sık lavaboya çıktım ve böyle ıslıklar olmuştu off yinrmi acebe ya.. doktor yolu göründü bana..

Kızlar yanıma yeni mezun bir mühendis gönderiyorlarmış ona eğitim vercem bu öğleden sonra için, çok bakamayacağım 17 de evde görüşürüz ballarım ösleyin beni
ooooooo hadi bakalım kolay gelsin

Eyvah cidden mi? O enfeksiyon işi çok kötü yaa, bir an önce antibiyotik kullanımına başla yavrum doktorunun yazdıklarından çünkü diğer türlü geçmiyor. Ay allah yardımcın olsun, valla üzüldüm Sana çaktırmıyordum ama senin adına da ümitliydim

Ovulasyon yapsana belki gec yumurtluyon

nefret ediorm ilaç kullanmaktan üff... doktora gidecem ama eşimin orda dr gitmesini bekliorm.. daha ilaçlar bitmedi.. birde bana demes mi 1 ay daha kullanmak istiorm 3 ay biter bitmes gitmek istemiorm die.. çıldırdım resmen
yok kız ben hiç ümitli değildim.. ben kendimi regl hazırlıorm... gebeliğe hazırlayp test yapsam kötü olur psikolojim.. böyle süper oluo

Peki enfeksiyonu nerden almış olabilirsin kuzum? İş yerinizdeki wclerin temizliği iyi değil mi? Ben çok takığım bu umumi wc olayına ya o yüzden pek kullanma taraftarı olmuyorum genelde

Peki enfeksiyonu nerden almış olabilirsin kuzum? İş yerinizdeki wclerin temizliği iyi değil mi? Ben çok takığım bu umumi wc olayına ya o yüzden pek kullanma taraftarı olmuyorum genelde
hele ben ? hele ben ? aşırı hassasım evde bile banyodaki lavabo sadece bana özeldir kimse kullanamaz.. ama bende bilmiorm işte

beyaz akıntı gebelik belirtisi

Valla ben de öyleyim ilaç kullanacağıma gel beynime sık daha iyi Haydaaaaa enişte niye öyle yapıyor şimdi, yan çizmek niye yaniiii??? Ya test yapma yine de tabiki etkileniyorsan ama ne bileyim kaç gün oldu gecikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…