- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.541
Ay sen zaten olma, inşallah gebesindirtelefonumdaki uygulamaya girdim de az önce ona göre ovulasyon dönemine tekrar girmişim bile ama ben hala adet olmadım
Ulan bizde bi tane var o da ters fgjadslşfkkgjdlsş19 yaşında iki vajinası olduğunu keşfetti!
İngiltere'de yaşayan Molly-Rose Taylor uzun yıllardır süren regl ağrılarının ardından doktora gitti.www.mynet.com m_aslicim
Ulan bizde bi tane var o da ters fgjadslşfkkgjdlsşbu millet ne şanslı yaaa
zaten okuyunca aklıma sen geldin ondan attımUlan bizde bi tane var o da ters fgjadslşfkkgjdlsşbu millet ne şanslı yaaa
Ama devamında çocuk sahibi olmasının zor olacağı falan diyor ya, üzüldüm ya kızazaten okuyunca aklıma sen geldin ondan attım
m_aslicim az önce öğle ymeğimi yedim.. neyse dedm karşı odaya kızlara bakaym.. kalktım felan.. aşırı bir akıntı abo bir ıslaklık..
eyvah dedm pek koymamış regl oldum rezil olacam.. lavaboya koştum... ne göreym ? beyaz akıntı.. ama nasıl aşırı bir akıntı görmen gerek... yumurtlama olduğunu dşünmüorm... ben sanırım enfeksiyon kapmışım
Olue canim yok ise yaradi valla hergun avuc avuc ilac iciyodumAyyy saka gibi valla :) bir tirsmadim desem yalan olur :) dur bakalim ya belki fizik falan biraz iyi gelir diyorum ama ne bilim baksana sende pek ise yaramamis.olmadi senden bilgilerini alirim o kisinin olur mu.
kız daha sabah yazdm o kdar şu gebeliği unutun herşeyi gebeliğe bağlamayın... gebe değilim ve buna ZERDO kadar eminimkız ıslatacak kadar bir akıntım hiç olmadı, gebe arkadaşlarım sizde oldu mu bi cevap verin, enfeksiyonda hiç böyle şeyler oluyor mu, inşallah gebeliktir ya
ooooooo hadi bakalım kolay gelsinKızlar yanıma yeni mezun bir mühendis gönderiyorlarmış ona eğitim vercem bu öğleden sonra için, çok bakamayacağım 17 de evde görüşürüz ballarım ösleyin beni
Eyvah cidden mi?m_aslicim az önce öğle ymeğimi yedim.. neyse dedm karşı odaya kızlara bakaym.. kalktım felan.. aşırı bir akıntı abo bir ıslaklık..
eyvah dedm pek koymamış regl oldum rezil olacam.. lavaboya koştum... ne göreym ? beyaz akıntı.. ama nasıl aşırı bir akıntı görmen gerek... yumurtlama olduğunu dşünmüorm... ben sanırım enfeksiyon kapmışım
Ovulasyon yapsana belki gec yumurtluyonm_aslicim az önce öğle ymeğimi yedim.. neyse dedm karşı odaya kızlara bakaym.. kalktım felan.. aşırı bir akıntı abo bir ıslaklık..
nefret ediorm ilaç kullanmaktan üff... doktora gidecem ama eşimin orda dr gitmesini bekliorm.. daha ilaçlar bitmedi.. birde bana demes mi 1 ay daha kullanmak istiorm 3 ay biter bitmes gitmek istemiorm die.. çıldırdım resmenEyvah cidden mi?O enfeksiyon işi çok kötü yaa, bir an önce antibiyotik kullanımına başla yavrum doktorunun yazdıklarından çünkü diğer türlü geçmiyor. Ay allah yardımcın olsun, valla üzüldüm Sana çaktırmıyordum ama senin adına da ümitliydim
saat 3te ypacam sıvı almayp bakalmOvulasyon yapsana belki gec yumurtluyon
Peki enfeksiyonu nerden almış olabilirsin kuzum? İş yerinizdeki wclerin temizliği iyi değil mi?kız daha sabah yazdm o kdar şu gebeliği unutun herşeyi gebeliğe bağlamayın... gebe değilim ve buna ZERDO kadar eminimbir ara enfeksyn kapmşm sık sık lavaboya çıktım ve böyle ıslıklar olmuştu off yinrmi acebe ya.. doktor yolu göründü bana..
ooooooo hadi bakalım kolay gelsin
hele ben ? hele ben ? aşırı hassasım evde bile banyodaki lavabo sadece bana özeldir kimse kullanamaz.. ama bende bilmiorm iştePeki enfeksiyonu nerden almış olabilirsin kuzum? İş yerinizdeki wclerin temizliği iyi değil mi?Ben çok takığım bu umumi wc olayına ya o yüzden pek kullanma taraftarı olmuyorum genelde
beyaz akıntı gebelik belirtisim_aslicim az önce öğle ymeğimi yedim.. neyse dedm karşı odaya kızlara bakaym.. kalktım felan.. aşırı bir akıntı abo bir ıslaklık..
Valla ben de öyleyim ilaç kullanacağıma gel beynime sık daha iyinefret ediorm ilaç kullanmaktan üff... doktora gidecem ama eşimin orda dr gitmesini bekliorm.. daha ilaçlar bitmedi.. birde bana demes mi 1 ay daha kullanmak istiorm 3 ay biter bitmes gitmek istemiorm die.. çıldırdım resmen
yok kız ben hiç ümitli değildim.. ben kendimi regl hazırlıorm... gebeliğe hazırlayp test yapsam kötü olur psikolojim.. böyle süper oluo
beyaz akıntı yumurtlama belirtisi kuzum :) gebelik belirtisi kişiden kişiye göre değişir.. gebeliğin öyle olmazsa olmaz bi belirtisi yk.. bide gebe değilim zatenbeyaz akıntı gebelik belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?