Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testi kendi gelecek ay yapcakmış kuzum sperm testi.. lan 3 ay geçene kadar öldüm ben 1 ay daha nasıl bekliyim

kendimi dinlemiorm mutluyum huzurluyum ve adım kadar eminim gebe değilim.. çünkü sivilce bel ağrısı felan.. ben regl olmak için direniorm

evet
Sivilce görmek istersen ben buradayım yavrum, yüzümde 1500 tane falan oldular kafayı yiyeceğim artık. Ulan 25 yaşında kadınsın sivilcelenmek niyeeeeeeeeee

Sivilce görmek istersen ben buradayım yavrum, yüzümde 1500 tane falan oldular kafayı yiyeceğim artık. Ulan 25 yaşında kadınsın sivilcelenmek niyeeeeeeeeee
ana sendemi 25
lan önünüzde onca sene var ve siz stres yapıosonz ben ölem ölem o zaman.. 31

Yavrum 45 gün de çok değil mi ya? Doktor ne dedi bu duruma? 45 günlük döngü normal miymiş mevsim geçişlerinde?
evet 2-3 doktorda aynı şeyi söyledi.. çünkü ilaç kullanmadan regl oluorum 40-45 gün ve yılda 2 kere sorun değilmiş.. yumurtlamadm bu ay bide.. artık taşlar yerine oturuor

evet 2-3 doktorda aynı şeyi söyledi.. çünkü ilaç kullanmadan regl oluorum 40-45 gün ve yılda 2 kere sorun değilmiş.. yumurtlamadm bu ay bide.. artık taşlar yerine oturuor
Ben de yumurtlamadım bakalım bu ay ne sürprizlerle karşılaşacağım o zaman 40 mı olacak 50 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…