- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.561
İşte ben de öyleyim ve öyle olduğumuz için de her şey bizi buluyor...hele ben ? hele ben ? aşırı hassasım evde bile banyodaki lavabo sadece bana özeldir kimse kullanamaz.. ama bende bilmiorm işte
testi kendi gelecek ay yapcakmış kuzum sperm testi.. lan 3 ay geçene kadar öldüm ben 1 ay daha nasıl bekliyimValla ben de öyleyim ilaç kullanacağıma gel beynime sık daha iyiHaydaaaaa enişte niye öyle yapıyor şimdi, yan çizmek niye yaniiii??? Ya test yapma yine de tabiki etkileniyorsan ama ne bileyim kaç gün oldu gecikeli
benim hiç beyaz akıntım olmadı valla şeffaf oluyor herkes de öyle zannediyodum :)beyaz akıntı yumurtlama belirtisi kuzum :) gebelik belirtisi kişiden kişiye göre değişir.. gebeliğin öyle olmazsa olmaz bi belirtisi yk.. bide gebe değilim zaten
şeffaf beyaz işte öyle bişibenim hiç beyaz akıntım olmadı valla şeffaf oluyor herkes de öyle zannediyodum :)
He valla ya, az da değil hani 1 hafta olsa neyse de 1 aytesti kendi gelecek ay yapcakmış kuzum sperm testi.. lan 3 ay geçene kadar öldüm ben 1 ay daha nasıl bekliyim
bat ne zamandı belki vardırşeffaf beyaz işte öyle bişi
kendimi dinlemiorm mutluyum huzurluyum
evetHe valla ya, az da değil hani 1 hafta olsa neyse de 1 ay
pazartesiydi ama bende yılda 2 defa 45 günü buluyor mevsim geçişlerinde.. onu yaşıorum sanırım daha 10 günüm varbat ne zamandı belki vardır
Sivilce görmek istersen ben buradayım yavrum, yüzümde 1500 tane falan oldular kafayı yiyeceğim artık. Ulan 25 yaşında kadınsın sivilcelenmek niyeeeeeeeeeekendimi dinlemiorm mutluyum huzurluyumve adım kadar eminim gebe değilim.. çünkü sivilce bel ağrısı felan.. ben regl olmak için direniorm
evet
ana sendemi 25Sivilce görmek istersen ben buradayım yavrum, yüzümde 1500 tane falan oldular kafayı yiyeceğim artık. Ulan 25 yaşında kadınsın sivilcelenmek niyeeeeeeeeee
Yavrum 45 gün de çok değil mi ya? Doktor ne dedi bu duruma? 45 günlük döngü normal miymiş mevsim geçişlerinde?pazartesiydi ama bende yılda 2 defa 45 günü buluyor mevsim geçişlerinde.. onu yaşıorum sanırım daha 10 günüm var
evet 2-3 doktorda aynı şeyi söyledi.. çünkü ilaç kullanmadan regl oluorum 40-45 gün ve yılda 2 kere sorun değilmiş.. yumurtlamadm bu ay bide.. artık taşlar yerine oturuorYavrum 45 gün de çok değil mi ya? Doktor ne dedi bu duruma? 45 günlük döngü normal miymiş mevsim geçişlerinde?
Ayyyy sen sanki çok yaşlısın da ölecekmişana sendemi 25
lan önünüzde onca sene var ve siz stres yapıosonz ben ölem ölem o zaman.. 31
Ben de yumurtlamadım bakalım bu ay ne sürprizlerle karşılaşacağım o zaman 40 mı olacak 50 mievet 2-3 doktorda aynı şeyi söyledi.. çünkü ilaç kullanmadan regl oluorum 40-45 gün ve yılda 2 kere sorun değilmiş.. yumurtlamadm bu ay bide.. artık taşlar yerine oturuor
Ici gecmis bunun bu yastaAyyyy sen sanki çok yaşlısın da ölecekmiş
Konuş kız didemIci gecmis bunun bu yasta
Konuş kız didem
Tamam didem o kadar da konuşma şimdi merdaneyi kafamızda kıracak fkgjklgjdflYok ben zaten gebe deilim olamam eminim allam ya evliya sanki gelecegi goruyo
insan kndini tanır benceYok ben zaten gebe deilim olamam eminim allam ya evliya sanki gelecegi goruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?