Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insan kndini tanır bence
Tabi ki tanir cunku sorun olsugu icin sen umutsuzluk yasiyosun o sorun olmasa sende böyle olmazsin senin belirti yazdigini hatirlamiyom ben simdi belirti yaziyon ama deilim diyosun yemezler seninde icinde bi umut var ve insallah gusel sonuc alicaz

Selam kızlar size birşey danisacagim şimdi benim adet dönemim bitti soğan kürünü denesem o korkuyorum ya o esnada gebelik olursa bu sefer düşüğe sebep olur mu

içimde umud olsa idi emin ol 3 gün gecikmeye test yapardım umudum yok.. ama eşim ilacında 3. ayı bitirmiş olsaydı o zaman umudum olurdu yalan yok.. ama şimdi hiç yk.. bide gebeliğe odaklanmaktan çıktım artık.. heriflede aram bozuktu..
zaten az önce tlfonda bir daha bozuldu.. artık çocuk felan istemiorm

Selam kızlar size birşey danisacagim şimdi benim adet dönemim bitti soğan kürünü denesem o korkuyorum ya o esnada gebelik olursa bu sefer düşüğe sebep olur mu
soğan kürünü yumurtlamada ve çatlamada sıkıntı olanlar için.. bildiğim kadarıyla olası kistleri veya mikrobu atıormuş.. hormonlarda etkiliymiş.. diye yazmıştı kızlar..
şahsım adına ben böyle şeyler yapmam.. ama gebelik düşünüosanz bunu yaparken erteleyin düşürme ihtimaline karşı.. yada soğanı yapamyın..

Valla senin bu herifi sopalayalım burdaki kızlar toplaşıp, yine noldu ne güzel düzelmiştiniz

Valla senin bu herifi sopalayalım burdaki kızlar toplaşıp, yine noldu ne güzel düzelmiştiniz
hahaha yok anası yüzünden tartışmıştık ama bu sefer benm kıskançlık krizim..
ayy ilk defa kıskançlıktan kavga ediorum ben şok... çıkardım tırnaklarımı ve sopamı.. bastım kafasına

Yaa kıskançlık arada mesafe olunca kendini belli ediyor hemen ama dediğin gibi Bende askerdeyken kıskanırdım İzmirde yapmıştıda ama sadece hayatımızın o döneminde azıcık kıskanmıştım onun dışında yok ama sen eminim dersini verip kenara oturtursun zerdo

Dideem bu akşam seninki benimki sen ben pubg ye girelim ayarlayalım geceye olar mı D1DEM dün çok erken uyudum giremedim hiç

benm eşim biz ilk tanıştığımız 2 sene izmirdeydi.. 9 yıl orda yaşadı.. o zaman bile kıskançlığım olmamıştı..
ama şimdi... sinirlendirdi beni...
istanbula gitti daha gideli tam 9 gün oldu... işe başlıyalı ise 1 hafta oldu sadece... iş yerinde 10 erkek varsa 25 kız var.. daha 1 haftada tanıdığı kişilerle bugün partiye gidecekmiş.. pardon dedim ne partisi ? iş yerinden 3 kişinin doğum günü aynı günmüş.. ee dedim? herkes gidiyor dedi.. dedim herkes en az 2 senedir orda çalışıyor sen 1 hafta.. ne bu samimiyet...3de kız bide

Bende cok kiskancim ya valla

Abooovvvvvvvvv valla sana gaz vermek gibi olmasın ortalığı yakarım ilk uçakla o istanbula gider kulaklarından çeke çeke getiririm o ney kızz olur mu hiç öyle bişey

Dideem bu akşam seninki benimki sen ben pubg ye girelim ayarlayalım geceye olar mı D1DEM dün çok erken uyudum giremedim hiç
Olue kuzum ama biz gec geliyoz ya size gec olmazmi hafta sonuda yapabiliriz uykusuz kalmayin

O niye ya şimdi???

Bende cok kiskancim ya valla
Abooovvvvvvvvv valla sana gaz vermek gibi olmasın ortalığı yakarım ilk uçakla o istanbula gider kulaklarından çeke çeke getiririm o ney kızz olur mu hiç öyle bişey

ağzını burnunu kırarım... bide diorki ben senden izin alıorm çok gitmek istediğimden değil.. öylemiiiiii ? dedim
ok o zaman izin vermiyorum dedim.. ama herkes gidiyor dedi.. dedim nie izin alıyorsun? git o zaman dedim.. kapadım suratına tlf..
gitsin partiye.. eğer ben istanbulu basmassam ilk uçakla.. ahanda adım Zerdo değil

Olue kuzum ama
Yollama yih

Deneyeyim mi ben zerdoooo? Çatlamıyor ya bu hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…