Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Valla kaşınıyor ya, ben burda yeniyim işte yoruluyorum dinlensem iyi olur demek çok zor değil kesinlikle birde çok yenisin yani kimse ayıplamaz, bi maç olur bşey olur erkeklerle maça git samimiyetini arttır ama kızlarla samimiyet artmasına hiç gerek yok

Vay be, kıskançlık krizi demek Allahım sen enişte beyi Zerdo'nun şerrinden koru

Vay be, kıskançlık krizi demek Allahım sen enişte beyi Zerdo'nun şerrinden koru

ama haksızmıyım ya.. bari siz yapmayın ağlarım şimdi ha sinirden

Dayak is coming to Enişte...

ama haksızmıyım ya.. bari siz yapmayın ağlarım şimdi ha sinirden

Hayır kesinlikle haklısın kuzum, doğum günü partisi ne ya, valla koca koca kızlar o partiyi yapma amaçları belli yani koca falan arama derdindeler, ben öyle bi ortama eşimi göndermem, tavrını koy birlikte gitseniz neyse tek olmaz...

Kız sana hayranım ya, yeminle gözümde eskiden Zeyna vardı, heh onun gibisin

Kız sana hayranım ya, yeminle gözümde eskiden Zeyna vardı, heh onun gibisin
allah sizi ya

Dayaktan da nasiplendim ohhh Tamam yahu gideceğim, merak etme Tüm sonuçları, tüm konuşulanları anlatacağım hatta sonra sana
anlaştık

SİGARA İÇENLER...? ahanda bunu buraya bırakıyorum...
zıkkım için

ömrümde ağzıma sürmedim sürmem de inşallah, ama o sigara dumanı ortamlarda hep bana gelir.. Bi gebe kalıyım herkesin ağzına edecem bana geliyoor çek şu sigaranı diye, eşimde içmiyor çok şükür evimiz hep mis gibi kokuyor

bizde çok şükür... kız gebeyken içilmez ya.. çocuğa yazık herşeydne öne bir kere çocuğa haksızlık

Tıpkı biz Mersin ve Tekirdağ şubeleri gkjdfhlkgsfn

benim annem kardeşimede banada gebeyken sigara içmiş kızlar içeniniz varsa haberiniz olsun

BEN KALBİM DELİK DOĞDUM. 7 aylıkken ve 7 yaşındayken 2 kez ameliyat oldum
KARDEŞİM hala nefes darlığı çekiyor hiçbişeyi yok çok şükür ama hep bir nefes darlığı var.

Çocuklarınıza bunu yapmayın, annem durup durup hakkınızı helal edin der.. Tabi onun hakkıda ödenmez ama bile bile çocuklarınıza kötülük yapmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…