- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.601
ağzını burnunu kırarım... bide diorki ben senden izin alıorm çok gitmek istediğimden değil.. öylemiiiiii ? dedim
ok o zaman izin vermiyorum dedim.. ama herkes gidiyor dedi.. dedim nie izin alıyorsun? git o zaman dedim.. kapadım suratına tlf..
gitsin partiye.. eğer ben istanbulu basmassam ilk uçakla.. ahanda adım Zerdo değil
Vay be, kıskançlık krizi demekhahaha yok anası yüzünden tartışmıştık ama bu sefer benm kıskançlık krizim..
ayy ilk defa kıskançlıktan kavga ediorum ben şok... çıkardım tırnaklarımı ve sopamı.. bastım kafasına
Valla kaşınıyor ya, ben burda yeniyim işte yoruluyorum dinlensem iyi olur demek çok zor değil kesinlikle birde çok yenisin yani kimse ayıplamaz, bi maç olur bşey olur erkeklerle maça git samimiyetini arttır ama kızlarla samimiyet artmasına hiç gerek yok
Vay be, kıskançlık krizi demekAllahım sen enişte beyi Zerdo'nun şerrinden koru
Dayak is coming to Enişte...benm eşim biz ilk tanıştığımız 2 sene izmirdeydi.. 9 yıl orda yaşadı.. o zaman bile kıskançlığım olmamıştı..
ama şimdi... sinirlendirdi beni...
istanbula gitti daha gideli tam 9 gün oldu... işe başlıyalı ise 1 hafta oldu sadece... iş yerinde 10 erkek varsa 25 kız var.. daha 1 haftada tanıdığı kişilerle bugün partiye gidecekmiş.. pardon dedim ne partisi ? iş yerinden 3 kişinin doğum günü aynı günmüş.. ee dedim? herkes gidiyor dedi.. dedim herkes en az 2 senedir orda çalışıyor sen 1 hafta.. ne bu samimiyet...3de kız bide
ama haksızmıyım ya.. bari siz yapmayın ağlarım şimdi ha sinirden
Kız sana hayranım ya, yeminle gözümde eskiden Zeyna vardı, heh onun gibisinağzını burnunu kırarım... bide diorki ben senden izin alıorm çok gitmek istediğimden değil.. öylemiiiiii ? dedim
ok o zaman izin vermiyorum dedim.. ama herkes gidiyor dedi.. dedim nie izin alıyorsun? git o zaman dedim.. kapadım suratına tlf..
gitsin partiye.. eğer ben istanbulu basmassam ilk uçakla.. ahanda adım Zerdo değil
Dayaktan da nasiplendim ohhhm_aslicim seni şuracıkta dövsem burdaki tüm kızlar bana hak verir.. senin rahmin ters.. böyle şeyler yapma.. doktora git doktora
Hayır kesinlikle haklısın kuzum, doğum günü partisi ne ya, valla koca koca kızlar o partiyi yapma amaçları belli yani koca falan arama derdindeler, ben öyle bi ortama eşimi göndermem, tavrını koy birlikte gitseniz neyse tek olmaz...
allah sizi yaKız sana hayranım ya, yeminle gözümde eskiden Zeyna vardı, heh onun gibisin
anlaştıkDayaktan da nasiplendim ohhhTamam yahu gideceğim, merak etme Tüm sonuçları, tüm konuşulanları anlatacağım hatta sonra sana
Yok kız haklısın, hepimiz hemfikiriz gitmesi cidden uygun değil dediğin gibi daha 1 hafta olmuş neyin partisi bu allahını seversen yapsınlar kendi kendilerineama haksızmıyım ya.. bari siz yapmayın ağlarım şimdi ha sinirden
kız ben hepten hazır mezar ölüsüyüm ozaman 40ana sendemi 25
lan önünüzde onca sene var ve siz stres yapıosonz ben ölem ölem o zaman.. 31
Gebelikte sigara içen annelere bir kötü haber daha
Gebelik sırasında sigara içen annelerin bebeklerine verdikleri zararlara bir yenisi daha eklendi. İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesinde çalışan doktorlar, anneleri gebeliğinde sigara kullanmış olan ve yaşları 0-10 gün arasında değişen 64 erkek ve 56 kız bebeği inceledi. Araştırmada, gebeliği...www.mynet.com
SİGARA İÇENLER...? ahanda bunu buraya bırakıyorum...
zıkkım için
ahahaha söylediğim tüm lafları geri çekiyorum..kız ben hepten hazır mezar ölüsüyüm ozaman 40
Ya mayasizzzz haarikasınkız ben hepten hazır mezar ölüsüyüm ozaman 40
bizde çok şükür... kız gebeyken içilmez ya.. çocuğa yazık herşeydne öne bir kere çocuğa haksızlıkömrümde ağzıma sürmedim sürmem de inşallah, ama o sigara dumanı ortamlarda hep bana gelir.. Bi gebe kalıyım herkesin ağzına edecem bana geliyoor çek şu sigaranı diye, eşimde içmiyor çok şükür evimiz hep mis gibi kokuyor
Tıpkı bizömrümde ağzıma sürmedim sürmem de inşallah, ama o sigara dumanı ortamlarda hep bana gelir.. Bi gebe kalıyım herkesin ağzına edecem bana geliyoor çek şu sigaranı diye, eşimde içmiyor çok şükür evimiz hep mis gibi kokuyor
hah şöyle gülmek var her türlü sıkıntıya strese rağmenahahaha söylediğim tüm lafları geri çekiyorum..
bu sinirle güldürdünüz beni
Tıpkı bizMersin ve Tekirdağ şubeleri gkjdfhlkgsfn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?