- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.621
Haklisin ben olsam bende yolamam vallaama haksızmıyım ya.. bari siz yapmayın ağlarım şimdi ha sinirden
Sigara iciyorum ama hamile oldugumu ogrendigim dakka birakirim hic bisiy bebegimden onemli oalmaz zikkim kokunu icim
Oyyyy çok geçmiş olsunbenim annem kardeşimede banada gebeyken sigara içmiş kızlar içeniniz varsa haberiniz olsun
BEN KALBİM DELİK DOĞDUM. 7 aylıkken ve 7 yaşındayken 2 kez ameliyat oldum
KARDEŞİM hala nefes darlığı çekiyor hiçbişeyi yok çok şükür ama hep bir nefes darlığı var.
Çocuklarınıza bunu yapmayın, annem durup durup hakkınızı helal edin der.. Tabi onun hakkıda ödenmez ama bile bile çocuklarınıza kötülük yapmayın..
Oyle valla ben bide cok içiyorum ama aylarca bebek icip ugrasip oldukdan sonra da bebegimi zehirleyememAkıllı didoşumm bebişlerimiz herşeyden önemli bi gelselerdi bizi bekletmeyip
Kız didem hamile kalmayı ne bekliyorsun sigarayı bırakmak için hemen bıraksanaSigara iciyorum ama hamile oldugumu ogrendigim dakka birakirim hic bisiy bebegimden onemli oalmaz zikkim kokunu icim
Oyyyy çok geçmiş olsun
Kız didem hamile kalmayı ne bekliyorsun sigarayı bırakmak için hemen bıraksana
kız tekirdağlı hemşerim kimTıpkı bizMersin ve Tekirdağ şubeleri gkjdfhlkgsfn
Yaaa bende ılkınde ıctım ama bıdaha ıcmemSigara iciyorum ama hamile oldugumu ogrendigim dakka birakirim hic bisiy bebegimden onemli oalmaz zikkim kokunu icim
regl sinirim tavan yaptı
iş yerinden bi cocukla kavga ettim
istemsiz sesim yükseldi
ateş atıyo heryerım sınırden
bide kadın olunca ezer gibi konusuyolar ya iyice delleniyorumya kuzum sakin ol diyecem de regl ken bende acaip sinirli oluyorum.. Yinede sakinleşmeye çalış bari napacan iş yeri hep yüz yüze baktığın insanlar..
bide kadın olunca ezer gibi konusuyolar ya iyice delleniyorum
Aynn kuzu gebe olunca icmeyelim bebegimizo zehirlemeyelim bana sigarayi biraktirabilecek tek konus gebelik zaten yoksa kolay kolay birakamamYaaa bende ılkınde ıctım ama bıdaha ıcmem
şimdi elindeki silahı sakince yere bırak canımregl sinirim tavan yaptı
iş yerinden bi cocukla kavga ettim
istemsiz sesim yükseldi
ateş atıyo heryerım sınırden
Ariza tavan yapti yinebide kadın olunca ezer gibi konusuyolar ya iyice delleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?