- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.641
oyyy geçmiş olsun kuzumbenim annem kardeşimede banada gebeyken sigara içmiş kızlar içeniniz varsa haberiniz olsun
BEN KALBİM DELİK DOĞDUM. 7 aylıkken ve 7 yaşındayken 2 kez ameliyat oldum
KARDEŞİM hala nefes darlığı çekiyor hiçbişeyi yok çok şükür ama hep bir nefes darlığı var.
Çocuklarınıza bunu yapmayın, annem durup durup hakkınızı helal edin der.. Tabi onun hakkıda ödenmez ama bile bile çocuklarınıza kötülük yapmayın..
aboo bugün enişteyi rabbim korusunregl sinirim tavan yaptı
iş yerinden bi cocukla kavga ettim
istemsiz sesim yükseldi
ateş atıyo heryerım sınırden
off herşey çok pahalı.. hatta şimdi daha fazla pahalıdır sezon başı çünkü.. ruja gelince MAC çok güzel ama pahalı...kızlar ya üstüme başıma bişeyler almak istiyorum. o kadar pahalı geliyorki herşey
varmı şurası güzel site instagramda şu sayfa uygun dediğiniz bi yer.
ya bi incecik triko gibi 150 tl olurmu ya
birde mat kurumayan ruj markası rica edicem sizlerden
oyy rabbim aynısından nasip etsin
onlarda kuruyor diyorlar ama denemedim bakalım gratis e falanoyyy geçmiş olsun kuzum
aboo bugün enişteyi rabbim korusun
off herşey çok pahalı.. hatta şimdi daha fazla pahalıdır sezon başı çünkü.. ruja gelince MAC çok güzel ama pahalı...
uygun birşey arıyorsan PASTEL DAYLONG LİPCOLOR KİSSPROF serisi çok güzel... sürüyorsun matlaşıyor ve kalıcı.. ven çok sıvı tükütmeme rağmen gitmiyor
oyy rabbim aynısından nasip etsin
Kurumayan derken kuzum ?onlarda kuruyor diyorlar ama denemedim bakalım gratis e falan
dudakta kruuluk yapıyo parca parca dökülüyo ruj.Kurumayan derken kuzum ?
Kuzu nyx varya o markanin bi ruju var cok gusel mat ama kurumuyo ve kaliciligi cok iyidudakta kruuluk yapıyo parca parca dökülüyo ruj.
parlak rujlar gibi durmuyor
hımmmmmmm how much manyKuzu nyx varya o markanin bi ruju var cok gusel mat ama kurumuyo ve kaliciligi cok iyiEki Görüntüle 2545549
Beeeeeeeennnnnnnnnnnkız tekirdağlı hemşerim kim
Hak etmiştir gizsiz boş ver, kahve yap kendine iç sakin sakinregl sinirim tavan yaptı
iş yerinden bi cocukla kavga ettim
istemsiz sesim yükseldi
ateş atıyo heryerım sınırden
vay hemşoma bak senBeeeeeeeennnnnnnnnnngel sarılalımmmmmmmmmm
Bilmiyorum kiz ben turkiyede deilim ordan netten felan bak cikarhımmmmmmm how much many
Nerede yaşıyorsun kuzum sen, ben Çorludayımvay hemşoma bak sen
çerkezköy janımNerede yaşıyorsun kuzum sen, ben Çorludayım
Yaaaaaaa ne güzel yakınızçerkezköy janım
aaa ciddimi kız yaa ne hoş ne hoş
Revlon ürünlerini tavsiye ederim hem çok pahalı değil hemde ürünleri kalitelionlarda kuruyor diyorlar ama denemedim bakalım gratis e falan
hayır kız ordaki fıyatı merak ettim burdan bakarım tabiBilmiyorum kiz ben turkiyede deilim ordan netten felan bak cikar
Ben biliyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?