- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.661
Belirtisi de var kendisi de artık yavaş yavaş sökülüyorumkızlar regl belirtileriniz varmı
öff regl olmasam yaa
ama cok halsizim ve heryerım ateş gibi yanıyo
kesin olucam
10 eurohayır kız ordaki fıyatı merak ettim burdan bakarım tabi
senın bugün müydü gününBelirtisi de var kendisi de artık yavaş yavaş sökülüyorum
Bugündü kuzucum evetsenın bugün müydü günün
benım ya cuma gelecek(bazen 1 gün önce geliyor) yada ctesi
burda da 70 tl yazıyor
vermem o parayı ya. neyse
MAc öyle çok sexsi duruyor ben kıyıyorum MAC için parayadudakta kruuluk yapıyo parca parca dökülüyo ruj.
parlak rujlar gibi durmuyor
olabilirsin kuzum sorun yokki o hormonlarınla alakalı bişey.. hesaplamada yumurtlama günü sayılır..Zerdem2016 şu an kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum.
Şimdi şöyle ki ben bu ay yumurtlamadım ve bugün bat günümdü. Az önce lekelenmenin yoğunlaşmaya başladığını gördüm ve artık kesinlikle adet olacağımın göstergesi bu, bir iki saate kanama da başlar iyice yoğunlaşır ammaaaa şimdi gelelim fasulyenin faydalalarına ben yumurtlamadıysam nasıl tam gününde yine adet oldumNe oluyo bana yaaaa
O zaman bu şu demek oluyor; ayın 1'i normalde benim yum. günümdü ve testler azıcık kırmızılık o yüzden gösterdiMAc öyle çok sexsi duruyor ben kıyıyorum MAC için parayaama sen Pasteli dene istersen oda bende hiç dökülmüor..
olabilirsin kuzum sorun yokki o hormonlarınla alakalı bişey.. hesaplamada yumurtlama günü sayılır..
regl olman demek güzel bişi.. yoksa mazallah kist felan olur.. inşalalh kısa sürede regl olursun ve regl. 2. veya 3. günü doktora git hem hormon testi hem yumurta takibi yap bence
Senın dudaklar kalın galibaMAc öyle çok sexsi duruyor ben kıyıyorum MAC için parayaama sen Pasteli dene istersen oda bende hiç dökülmüor..
olabilirsin kuzum sorun yokki o hormonlarınla alakalı bişey.. hesaplamada yumurtlama günü sayılır..
regl olman demek güzel bişi.. yoksa mazallah kist felan olur.. inşalalh kısa sürede regl olursun ve regl. 2. veya 3. günü doktora git hem hormon testi hem yumurta takibi yap bence
azıcık kırmızılık yumurtanın döllenmesi için yeterli değil.. yumurtan gelişmiyor olabilir.. bunu ancak ultrasonla doktor belirliyebilir kuzumO zaman bu şu demek oluyor; ayın 1'i normalde benim yum. günümdü ve testler azıcık kırmızılık o yüzden gösterdi
hayır küçük ve ince tatlım malesef, ana ilginç pastelin kırmızısı biraz kalın gösterio bendeSenın dudaklar kalın galiba
Peki hormon testini adetin 2. günü verdim diyelim, yum. takibi adetten sonraki günlerde yaptırmam gerekmez mi ya? Ben mi yanlış biliyorum acabaazıcık kırmızılık yumurtanın döllenmesi için yeterli değil.. yumurtan gelişmiyor olabilir.. bunu ancak ultrasonla doktor belirliyebilir kuzum
hayır küçük ve ince tatlım malesef, ana ilginç pastelin kırmızısı biraz kalın gösterio bendebirtek o
pastelin çok güzel renkleri var.. ben doldurdum valla
doktordan doktora göre değişiyor... şöyle anlatıyım 2 doktora gittim ikiside hormon testini 2. gün aldı ve ultrasonla bakmak için regl bittikten sonra gün veriyorlar o gün gel dedi..Peki hormon testini adetin 2. günü verdim diyelim, yum. takibi adetten sonraki günlerde yaptırmam gerekmez mi ya? Ben mi yanlış biliyorum acaba
Aha tırsmıyordum ama şu an biraz tırstımdoktordan doktora göre değişiyor... şöyle anlatıyım 2 doktora gittim ikiside hormon testini 2. gün aldı ve ultrasonla bakmak için regl bittikten sonra gün veriyorlar o gün gel dedi..
sonra ben burda bir prof. buldum kadın doğum ve ona gttim o zamanlar tabi bilmiodm eşimde sorun olduğunu..
regl 2. günüydü hormon testi istedi ve alttann utrasonla baktı, hatta dedim ki reglkenmi bakacaksınız? çok şaşırdım ve bana şu cvbı verdi.. "elbette eğer ben şuan yumurtanın nasıl olduğuna bakmazsam gelişimini nasıl anlıyacam yada yumurtanda sorun olup olmadığını?" bende ok dedim.. sonra tahlillerim iyi çıktı yumurtalarımda, bana dediki gelişim için Femara ilaç veriyorum kaliteli geliştiriyor ama hergün aynı saate ve sadece 5 gün kullanıosn, şu günde yanıma geliyorsun dedi.." gerçekten de gittğim gün 7 günde yumurtalarımın gelişimi için aşırı kaliteli büyük ve döllenmeye hazırdı şimdide eşinle birlşeme gününü verecem dedi ama o günde eşimin sperm sonuçları çıktı ve tedaviyi sonlandırdık :) çünkü spermler sağlıksız olunca döllense bile kimyasal olabiliyormuş yada çocukta problem olabiliyormuş, karar senin dediler.. bende tedaviyi devam ettirmedim
tırsacak hiç birşey yok ben aşırı hassasım hemen morarırım hemen canım acır vs vs ama hiç acımıyor..Aha tırsmıyordum ama şu an biraz tırstım
Kız biz sanki düzenli ilişkiden kırılıyoruz yanımda da ne oluyor fdkjghdksjgdfltırsacak hiç birşey yok ben aşırı hassasım hemen morarırım hemen canım acır vs vs ama hiç acımıyor..
ve ben 3. doktor olarak o adamdan o kadar memnun kaldım ki.. bir gün gebe kaldığımda doğumumu takibimi o yapsın istiyorum aşırı ilgili..ne sorsan cvp veriyor... gerçekten seninle ilgilenen ve bilgili doktor önemli.. prof olduğu için pahalıydı muaynesi ama değer... yine olsa yine veririm helal hoş olsun böyle sağlıkçılara
haaaa şu dipnotu geçeyim= ben eşimin şehir dışında çalıştığını gebeliği hızlandırmak istediğimi söylemiştim.. femarayı ondan vermiş olabilir.. düzenli ilişki yoktu çünkü..takip yapmamız gerekiyordu
ya gizsiz.. şimdi espiriyi şakayı kenara bırakalım ciddi ciddi bişey diecem.. bak seni gerçek hayatta tanımıorus eşinide.. ama az çok burda muhabbetimiz oluyor ve seni çok sevdimbi grupta şey okudum
benım regl 3 gün var içimden test almak geldi.Baktım eşiminde içinden gelmiş ecz. test almış gelmiş.içime dogdu bakalım demiş.
Ağlayasım geldi ya ne kadar imrenilicek şeyler.gözlerim doldu okurken
gebe olmasan bile karsılıklı o cabayı yaşamak gercekten nimet.
bu sekılde olanlar değerini bilsin
korkulacak hiçbirşey yok... bazı kadınların yumurtası yok onlar ne yapsın ? yumurta gelişmemesi varsa eğer bak varsa diyorum öyle bişeye ancak doktor karar verir biz değil... eğer varsa bu çok kolay aşılan birşey.. 1 haftalık ilaç tedavisiyle gelişiyor hemen.. üzüldüğün şeye bak peh :) bence senin hiç bir sorunun yok tek eksiğin yumurta takibi.. git yumurtalarına baktır ve takip yap.. herşey güzel olacakKız biz sanki düzenli ilişkiden kırılıyoruz yanımda da ne oluyor fdkjghdksjgdflben de şu an 2 doktora birden gideceğim bakalım neler söyleyecekler şu yumurtanın gelişmeme olasılığı biraz beni korkuttu ama, bilemiyorum
Instagram kalıtesız oluyor canım trendyola bakkızlar ya üstüme başıma bişeyler almak istiyorum. o kadar pahalı geliyorki herşey
varmı şurası güzel site instagramda şu sayfa uygun dediğiniz bi yer.
ya bi incecik triko gibi 150 tl olurmu ya
birde mat kurumayan ruj markası rica edicem sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?