Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın ya, valla öz kardeş gibisiniz bana burada allah razı olsun Ben aslında gideceğim doktordan yumurtalık rezerv testi yapmasını da isteyecektim amh mı neymiş kan testi ile öğrenilebilirmiş. Dediğin gibi yumurta takibi de yaptırdım mı değmeyin keyfime

Ben mac kullanıyorum rubbıe roo muydu ne kırmızı ama oda bo sure sonra dudak ortası acılıyor kırmızı oyuzden cok tercıh etmem tum markalarda aynı sey oluyor genelde

aynen öylee.... hemencecik olan şeyler... 1-2 saatlik doktor kontrolüyle ömürlük evlatlar nasip olacak inşallah..
korkulacak hiç birşey yok... seviliyorsun tatlım

Ben mac kullanıyorum rubbıe roo muydu ne kırmızı ama oda bo sure sonra dudak ortası acılıyor kırmızı oyuzden cok tercıh etmem tum markalarda aynı sey oluyor genelde
MAC bende açılma yapsa onca paraya gidip kafalarına patlatırım ben hiç yaşamadım öyle şeyler çok şükür.. demekki değişiyor kişiye göre

MAC bende açılma yapsa onca paraya gidip kafalarına patlatırım ben hiç yaşamadım öyle şeyler çok şükür.. demekki değişiyor kişiye göre
Bendekı kırmızısı mat kırmızı bı sure sonra konusamıcak kadar ddaklarımı gerıyor ben genelde tum urunleeım macdır ama kırmızı kullandıgım ruj belkıde mat oldugu ıcın olddır:))

Golden rose 21 numara yaz kış sadece onu kullanıyorum, kalem rujjj bende 21 numara güzel duruyor dudak rengimin 2-3 ton koyusu doğal duruyor kurumuyor mat duruyor ama kremsi bi yapısı var çok seviyorum indirime giriyor bazen 10 tl ye 4-5 tane alıyorum

Zerdem2016 bu arada bunlar benim 27.04.19'da yaptırdığım hormon sonuçlarım:
FSH 4,98 mIU/ml.
LH (Lüteinleştiren hormon) 4,39 mIU/ml.
E2 Estradiol 64
Prolaktin 12,13 ng/ml.
TSH 1,1313 mıu/ml

çakşır kökü suyunu ne kadar süre kullandınız hangi marka aldınız..nasıl kullandınız yazabilirmisiniz.
2 şişe kullandık her gün sabah akşam içti .
Markası mecitefendi .
Kullanışı şişenin üzerinde yazıyo canim cay bardağının 4/1 su , geri kalanı caksir koku suyu ile tamamlaniyo öyle hatırlıyorum yine şişenin üzerine bakarsın

Zerdem2016 bu arada bunlar benim 27.04.19'da yaptırdığım hormon sonuçlarım:
FSH 4,98 mIU/ml.
LH (Lüteinleştiren hormon) 4,39 mIU/ml.
E2 Estradiol 64
Prolaktin 12,13 ng/ml.
TSH 1,1313 mıu/ml
hastanenin değer ölçümleri benmki gibiyse güzel cnm.. inşallah yine güzel sonuçlar alırsn

sistematik nasılsın cnm :) görünjüyorsun

teşekkür ederim tekrar cevabına..Bugün spariş verdim biz bir kez tahlil yaptırdık morfoloji yüzde 4 çıktı doktor iyi dedi , kötü değil ama ben yinede garantiye almak istedim, aç karnına mı içsin sabah -akşam

hastanenin değer ölçümleri benmki gibiyse güzel cnm.. inşallah yine güzel sonuçlar alırsn

sistematik nasılsın cnm :) görünjüyorsun
Ahhh nasıl olayım bebeğim aşılamam tutmadı karalar bağladım .. simdi daha iyim çok şükür Kasım’da tekrar düşünüyoruz bu ay hiç bisey kullanmadık adete 10 gün var bekliyorum umutsuzca . Bi sorun olmadığı halde aşılamam tutmayınca çok yıprandım sen napiyosun özledim ha sizi

Evet aç karnına . Yatmadan içsin bide yemekten en az 1 saat sonra . Bizdede hiç sorun yok sadece soerm sayısı az gelmişti bize ileri hız falan çok iyidi ama yinede kullandık baya artis olmustu umarım sizdede ise yarar

bizde özledik seni... ilk aşılamamıydı ?

Martilikiz07 iyi vermissin kuzu bende diet yapiyorum yani yediklerime biraz daha dikkat ediyorum. Herifi diete koydum

eşim iyi ama çok çabasız. armut piş ağzıma düş. bi iş buldum ona dedimki dıger işten senı cıkartacaklar belli. burayla git görüş ki kendimizi garantiye alalım.. ''yok cıkartırlarsa cıkartırsınlar .Orayada Gitmiycem .ben ne şanssız adamım.sende bana iş bulup durma gitmiycem.'' şuan inan sıkıntıdan stresten midem ağrıyo.. yani bıraz pozitif biraz atılgan olsa hersey daha kolay olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…