- 8 Ağustos 2019
- 3.116
- 5.492
- 108
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.681
Canımsın ya, valla öz kardeş gibisiniz bana burada allah razı olsunkorkulacak hiçbirşey yok... bazı kadınların yumurtası yok onlar ne yapsın ? yumurta gelişmemesi varsa eğer bak varsa diyorum öyle bişeye ancak doktor karar verir biz değil... eğer varsa bu çok kolay aşılan birşey.. 1 haftalık ilaç tedavisiyle gelişiyor hemen.. üzüldüğün şeye bak peh :) bence senin hiç bir sorunun yok tek eksiğin yumurta takibi.. git yumurtalarına baktır ve takip yap.. herşey güzel olacak
Ben mac kullanıyorum rubbıe roo muydu ne kırmızı ama oda bo sure sonra dudak ortası acılıyor kırmızı oyuzden cok tercıh etmem tum markalarda aynı sey oluyor geneldeMAc öyle çok sexsi duruyor ben kıyıyorum MAC için parayaama sen Pasteli dene istersen oda bende hiç dökülmüor..
olabilirsin kuzum sorun yokki o hormonlarınla alakalı bişey.. hesaplamada yumurtlama günü sayılır..
regl olman demek güzel bişi.. yoksa mazallah kist felan olur.. inşalalh kısa sürede regl olursun ve regl. 2. veya 3. günü doktora git hem hormon testi hem yumurta takibi yap bence
aynen öylee.... hemencecik olan şeyler... 1-2 saatlik doktor kontrolüyle ömürlük evlatlar nasip olacak inşallah..Canımsın ya, valla öz kardeş gibisiniz bana burada allah razı olsunBen aslında gideceğim doktordan yumurtalık rezerv testi yapmasını da isteyecektim amh mı neymiş kan testi ile öğrenilebilirmiş. Dediğin gibi yumurta takibi de yaptırdım mı değmeyin keyfime
MAC bende açılma yapsa onca paraya gidip kafalarına patlatırımBen mac kullanıyorum rubbıe roo muydu ne kırmızı ama oda bo sure sonra dudak ortası acılıyor kırmızı oyuzden cok tercıh etmem tum markalarda aynı sey oluyor genelde
Bendekı kırmızısı mat kırmızı bı sure sonra konusamıcak kadar ddaklarımı gerıyor ben genelde tum urunleeım macdır ama kırmızı kullandıgım ruj belkıde mat oldugu ıcın olddır:))MAC bende açılma yapsa onca paraya gidip kafalarına patlatırımben hiç yaşamadım öyle şeyler çok şükür.. demekki değişiyor kişiye göre
oo maşallah hadi bakalımKızlar 2.5kf verdım 5gunde
kızlar ya üstüme başıma bişeyler almak istiyorum. o kadar pahalı geliyorki herşey
varmı şurası güzel site instagramda şu sayfa uygun dediğiniz bi yer.
ya bi incecik triko gibi 150 tl olurmu ya
birde mat kurumayan ruj markası rica edicem sizlerden
2 şişe kullandık her gün sabah akşam içti .çakşır kökü suyunu ne kadar süre kullandınız hangi marka aldınız..nasıl kullandınız yazabilirmisiniz.
hastanenin değer ölçümleri benmki gibiyse güzel cnm.. inşallah yine güzel sonuçlar alırsnZerdem2016 bu arada bunlar benim 27.04.19'da yaptırdığım hormon sonuçlarım:
FSH 4,98 mIU/ml.
LH (Lüteinleştiren hormon) 4,39 mIU/ml.
E2 Estradiol 64
Prolaktin 12,13 ng/ml.
TSH 1,1313 mıu/ml
sistematik nasılsın cnm :) görünjüyorsun2 şişe kullandık her gün sabah akşam içti .
Markası mecitefendi .
Kullanışı şişenin üzerinde yazıyo canim cay bardağının 4/1 su , geri kalanı caksir koku suyu ile tamamlaniyo öyle hatırlıyorum yine şişenin üzerine bakarsın
teşekkür ederim tekrar cevabına..Bugün spariş verdim biz bir kez tahlil yaptırdık morfoloji yüzde 4 çıktı doktor iyi dedi , kötü değil ama ben yinede garantiye almak istedim, aç karnına mı içsin sabah -akşam2 şişe kullandık her gün sabah akşam içti .
Markası mecitefendi .
Kullanışı şişenin üzerinde yazıyo canim cay bardağının 4/1 su , geri kalanı caksir koku suyu ile tamamlaniyo öyle hatırlıyorum yine şişenin üzerine bakarsın
Ahhh nasıl olayım bebeğim aşılamam tutmadı karalar bağladım .. simdi daha iyim çok şükür Kasım’da tekrar düşünüyoruz bu ay hiç bisey kullanmadık adete 10 gün var bekliyorum umutsuzca . Bi sorun olmadığı halde aşılamam tutmayınca çok yıprandımhastanenin değer ölçümleri benmki gibiyse güzel cnm.. inşallah yine güzel sonuçlar alırsn
sistematik nasılsın cnm :) görünjüyorsun
İnşallah kuzumhastanenin değer ölçümleri benmki gibiyse güzel cnm.. inşallah yine güzel sonuçlar alırsn
sistematik nasılsın cnm :) görünjüyorsun
Evet aç karnına . Yatmadan içsin bide yemekten en az 1 saat sonra . Bizdede hiç sorun yok sadece soerm sayısı az gelmişti bize ileri hız falan çok iyidi ama yinede kullandık baya artis olmustu umarım sizdede ise yararteşekkür ederim tekrar cevabına..Bugün spariş verdim biz bir kez tahlil yaptırdık morfoloji yüzde 4 çıktı doktor iyi dedi , kötü değil ama ben yinede garantiye almak istedim, aç karnına mı içsin sabah -akşam
bizde özledik seni... ilk aşılamamıydı ?Ahhh nasıl olayım bebeğim aşılamam tutmadı karalar bağladım .. simdi daha iyim çok şükür Kasım’da tekrar düşünüyoruz bu ay hiç bisey kullanmadık adete 10 gün var bekliyorum umutsuzca . Bi sorun olmadığı halde aşılamam tutmayınca çok yıprandımsen napiyosun özledim ha sizi
KIZım spprda yapıyorum valla en azından zayof hamılee kalayım dıe:)))Martilikiz07 iyi vermissin kuzu bende diet yapiyorum yani yediklerime biraz daha dikkat ediyorum. Herifi diete koydum
ya gizsiz.. şimdi espiriyi şakayı kenara bırakalım ciddi ciddi bişey diecem.. bak seni gerçek hayatta tanımıorus eşinide.. ama az çok burda muhabbetimiz oluyor ve seni çok sevdim
ben gerçekten eniştenin iyi biri olduğunu düşünüyorum.. bence oda çocuk istiyor.. işinden dolayı stresli ve belkide iç dünyasında o çocuğa yetemeyeceğini düşünüyor... bu bir erkek gözünde büyük birşey.. bu yüzden çabalamıor olabilir.. bence senide eminim çok seviyor kaldıki sevilmiecek hatun değilsin anasını satayım
Ben spora karsiyimKIZım spprda yapıyorum valla en azından zayof hamılee kalayım dıe:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?