Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zerdem2016 bu arada bunlar benim 27.04.19'da yaptırdığım hormon sonuçlarım:
FSH 4,98 mIU/ml.
LH (Lüteinleştiren hormon) 4,39 mIU/ml.
E2 Estradiol 64
Prolaktin 12,13 ng/ml.
TSH 1,1313 mıu/ml
bak ben ağustosta yptırmıstım sanırım,benımkiler böyle
tsh 3.29 (troid ilacı kullanıyorum zaten yıllardır)
fsh 7.74
Lh 6,57
E2 Estradiol 30.26 (bu sende bana göre 2katı. hangimizinki iyi yada kötü anlamadım)
doktor normal değerlerin demişti

Benimki de öyle gizsiz beni beni arılar, kuşlar falan hamile bırakacak zannediyor sanırım. Akşam gayet kararlı bir şekilde konuştum onunla, eksikliklerini anlattım biraz ciddiye aldı. Üzülüp kafaya taktığını bilmiyordum falan dedi. Senin istediğin gibi olur her şey dedi. Sonra ben dedim çocuk meselesine de biraz ara verelim önce sağlık sonuçta diyete ve spora devam edeyim falan hayır ara vermeyelim hamileyken de devam edersin dedi demek ki istiyor şapşal karides ama çabalamıyor. Bakalım inşallah dünkü konuşmadan sonra değişir bir şeyler.

Ay valla hiç bilmiyorum senin de diğer değerlerin bana göre biraz yüksek kalıyor Bana da sonuçlar temiz, problem yok demişlerdi

Ay valla hiç bilmiyorum senin de diğer değerlerin bana göre biraz yüksek kalıyor Bana da sonuçlar temiz, problem yok demişlerdi
hastaneden hastaneye deger aralıklarıda değişiyor canım.neyse bosver doktor iyi dediyse iyidir herhalde

kuzum işte stresten öyle diyor.. üzülme.. işi yoluna girsin herşey güzel olur

Merhaba hanımlar hamile olduğumu 2 hafta önce öğrendim. 7.haftama gireceğim 1-2 gündür belimin ortasında bir ağrı oluyor. Şantiyem olduğu için gün içinde ayakta kalıyorum ondan mıdır acaba? 3 ay once kimyasal gebeligim olmustu, o yüzden endişelerim vardı ama çok şükür minikte olsa kalp atisini gördük. Bel ağrısı yaşayan oluyor mu ilk aylarinda?

Canımm öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yazarlar ama riske atmayıp 1 hafta falan evde dinlenebilirsin bence

Canim. Hayirli olsun biz daha okadar ilerleyemedik ama hamislerimiz sana yardimci olur

Canımm öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yazarlar ama riske atmayıp 1 hafta falan evde dinlenebilirsin bence
Çok teşekkür ederim canim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizede sağlıcakla ilerleyen bir hamislik. 1haftalik daha işim var teslimde olduğu için ara veremiyorum da. Bu platformda bilgi alisverisi iyi oluyor en azından daha tecrübeli arkadaşların yorumlarını görerek fikir sahibi olmak istiyorum. Doktor iyi gözüküyor dedi ama işte pimpirikte var. Birazda akinti da eşlik ediyor. Umarım normaldir. Sizin durumunuz nedir

bizde denemeye devam, inşallah Hiçbir sıkıntı olmaz inşaatçısınız sanırım sizde benim gibi

Değerli anneler ve en güzel anne adayları ben gebeliğini henüz cumartesi günü öğrendim ve çok yeni bi genelinmiş pazartesi tekrar kan verdim ve artış güzel dedi doktor ama ultrasonda kese felan görünmedi haftaya gel dedi sizce şuan kaç haftalıktır ve kese ne zaman görünür ❣❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…