- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.701
bak ben ağustosta yptırmıstım sanırım,benımkiler böyleZerdem2016 bu arada bunlar benim 27.04.19'da yaptırdığım hormon sonuçlarım:
FSH 4,98 mIU/ml.
LH (Lüteinleştiren hormon) 4,39 mIU/ml.
E2 Estradiol 64
Prolaktin 12,13 ng/ml.
TSH 1,1313 mıu/ml
Benimki de öyle gizsiz beni beni arılar, kuşlar falan hamile bırakacak zannediyor sanırım. Akşam gayet kararlı bir şekilde konuştum onunla, eksikliklerini anlattım biraz ciddiye aldı. Üzülüp kafaya taktığını bilmiyordum falan dedi. Senin istediğin gibi olur her şey dedi. Sonra ben dedim çocuk meselesine de biraz ara verelim önce sağlık sonuçta diyete ve spora devam edeyim falan hayır ara vermeyelim hamileyken de devam edersin dedieşim iyi ama çok çabasız. armut piş ağzıma düş. bi iş buldum ona dedimki dıger işten senı cıkartacaklar belli. burayla git görüş ki kendimizi garantiye alalım.. ''yok cıkartırlarsa cıkartırsınlar .Orayada Gitmiycem .ben ne şanssız adamım.sende bana iş bulup durma gitmiycem.'' şuan inan sıkıntıdan stresten midem ağrıyo.. yani bıraz pozitif biraz atılgan olsa hersey daha kolay olucak.
Ay valla hiç bilmiyorum senin de diğer değerlerin bana göre biraz yüksek kalıyorbak ben ağustosta yptırmıstım sanırım,benımkiler böyle
tsh 3.29 (troid ilacı kullanıyorum zaten yıllardır)
fsh 7.74
Lh 6,57
E2 Estradiol 30.26 (bu sende bana göre 2katı. hangimizinki iyi yada kötü anlamadım)
doktor normal değerlerin demişti
hastaneden hastaneye deger aralıklarıda değişiyor canım.neyse bosver doktor iyi dediyse iyidir herhaldeAy valla hiç bilmiyorum senin de diğer değerlerin bana göre biraz yüksek kalıyorBana da sonuçlar temiz, problem yok demişlerdi
kuzum işte stresten öyle diyor.. üzülme.. işi yoluna girsin herşey güzel olureşim iyi ama çok çabasız. armut piş ağzıma düş. bi iş buldum ona dedimki dıger işten senı cıkartacaklar belli. burayla git görüş ki kendimizi garantiye alalım.. ''yok cıkartırlarsa cıkartırsınlar .Orayada Gitmiycem .ben ne şanssız adamım.sende bana iş bulup durma gitmiycem.'' şuan inan sıkıntıdan stresten midem ağrıyo.. yani bıraz pozitif biraz atılgan olsa hersey daha kolay olucak.
Eşimin attığı fotoğrafa bakın ya hahahaYazık çocuğu ne hale getirmişler pembiş pembiş
Ultrasonda kız dediler heralde herşeyini pembe almışlar
Eki Görüntüle 2545591
Ay alt damaklari nasil hepsi kabarmis Allah anasina yardim etsin
E niye pembe giydirmişlerYok kız erkekmiş
E niye pembe giydirmişler
Ay ne biliyim komikliğine heralde bende anlam veremedim
Merhaba hanımlar hamile olduğumu 2 hafta önce öğrendim. 7.haftama gireceğim 1-2 gündür belimin ortasında bir ağrı oluyor. Şantiyem olduğu için gün içinde ayakta kalıyorum ondan mıdır acaba? 3 ay once kimyasal gebeligim olmustu, o yüzden endişelerim vardı ama çok şükür minikte olsa kalp atisini gördük. Bel ağrısı yaşayan oluyor mu ilk aylarinda?
Canim. Hayirli olsun biz daha okadar ilerleyemedikMerhaba hanımlar hamile olduğumu 2 hafta önce öğrendim. 7.haftama gireceğim 1-2 gündür belimin ortasında bir ağrı oluyor. Şantiyem olduğu için gün içinde ayakta kalıyorum ondan mıdır acaba? 3 ay once kimyasal gebeligim olmustu, o yüzden endişelerim vardı ama çok şükür minikte olsa kalp atisini gördük. Bel ağrısı yaşayan oluyor mu ilk aylarinda?
Çok teşekkür ederim canim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahCanımm öncelikle hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yazarlar ama riske atmayıp 1 hafta falan evde dinlenebilirsin bence
Teşekkür ederimCanim. Hayirli olsun biz daha okadar ilerleyemedikama hamislerimiz sana yardimci olur
Denemeye devam canim 4. Ay denemesi icindeyiz hüsran hüsran ama umutlar tukenmeden devam ediyoruzTeşekkür ederimsizin durum nedir
Çok teşekkür ederim canim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahbizede sağlıcakla ilerleyen bir hamislik. 1haftalik daha işim var teslimde olduğu için ara veremiyorum da. Bu platformda bilgi alisverisi iyi oluyor en azından daha tecrübeli arkadaşların yorumlarını görerek fikir sahibi olmak istiyorum. Doktor iyi gözüküyor dedi ama işte pimpirikte var. Birazda akinti da eşlik ediyor. Umarım normaldir. Sizin durumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?