Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta hcg degerin kac cikti canim

Anaaaaaaa dideme ne oldu yaaaaa kızlar?
Amanınnnn başka grupta birileriyle kavga etmiş.. Kz başka gruplarda işin ne... Aboowww yamyamlara yem olmuş bizim kız...

Denemeye devam canim 4. Ay denemesi icindeyiz hüsran hüsran ama umutlar tukenmeden devam ediyoruz
Biz 1 senedir deniyorduk canım. Her ay hüsran oluyordu ama umudumu kaybetmedim. Geçen ay test yapacaklardı çok şükür güzel haberi aldık. Allah büyüktür

Hayırlı olsun gözünüz aydın. Benim 5.hafta başında gözüktü

bizde denemeye devam, inşallah Hiçbir sıkıntı olmaz inşaatçısınız sanırım sizde benim gibi
Evet bir nevi inşaat sayılır işine ve yerine göre. Ben işimi gücümü birakcaktim artık o stres ortam hijyen. Çok şükür şimdi devam ediyorum ama çok yorucu oluyor. Akşam erkenden ağrıyla uyuya kalıyorum

Canım ben adet oldum yine bu ay çok umudum vardı yumurtlama günlerimi değerlendirmiştim ama olmadı malesef bi süre kafamı dinlmek istiyorum tedavi için doktora gidicem 1 yıl oldu

Canım ben adet oldum yine bu ay çok umudum vardı yumurtlama günlerimi değerlendirmiştim ama olmadı malesef bi süre kafamı dinlmek istiyorum tedavi için doktora gidicem 1 yıl oldu
Kafanı dinledikten snra git istiosan tatlım.. Biraz dinlen.. Üzme kendini lütfen

Anaaaaaaa dideme ne oldu yaaaaa kızlar?
Amanınnnn başka grupta birileriyle kavga etmiş.. Kz başka gruplarda işin ne... Aboowww yamyamlara yem olmuş bizim kız...

zerdo çok pis sinirlendim o kıza ya saçını başını yolasım geldi okudum konuşmalarıda

Kızlar selam aksamdan beri yazamadim. Kiz arkadaslarımla disari çıktık cocukları eslere satıp :) Ne iyi geldi Bu arada gebelik planladigimi soyledim hemsire bi arkadasim 11-16 gunleri arasi ozellikle 14.gunu tabi iyi degerlendir dedi. Bakalim hayırlısı

didem de gitmis ya sinir oldum hemde pisi pisine

Kızlar o kadar dolanıyorum ediyorum ama en keyif aldığım topik burası gerçekten okurken gülüyorum samimiyeti hissediyorum son 5-6 gündür aralıklarla ilişki oluyor bugün kasığımın sol tarafı oturup kalkarken yürürken inanılmaz ağrıyor nefesim kesiliyor adeta endişelenmelimiyim hiç yaşayan var mı bunu

Mevzu ne olmuş acabada bu kız bu kadar çileden çıkmış lokum gibi kızı ne hale getirdiler valla pes

Mevzu ne olmuş acabada bu kız bu kadar çileden çıkmış lokum gibi kızı ne hale getirdiler valla pes

Bi kız gebe kalmak için uyguladığı bir kürden bahsetmiş konu açmış, herkes kötülemiş falan öyle şey mi olur diye didemde kızcağız bize işe yarayan bişeyi söylemiş amma ezmişsiniz gibi bişey demiş ordan birisi çatmış buna işte ordan tartışma başlamış ama beyinsiz bir arkadaşımızmış yazdıklarından anladığım Didem ağzının payını vermiş, bu ban kaç gün sürüyor çok değil dimi

Canım ben bu ay yaşadım üstüne birde reglim gecikti bırak yürümeyi yemek yememe engel oldu düşün uzun süre oturamadım dik. Kasık ağrısı karında şişlinlik sanki gaz birikmiş gibi sancı beni bu ay mahvetti.

Bizim topiğimiz candır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…