- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.721
Beta hcg degerin kac cikti canimDeğerli anneler ve en güzel anne adayları ben gebeliğini henüz cumartesi günü öğrendim ve çok yeni bi genelinmiş pazartesi tekrar kan verdim ve artış güzel dedi doktor ama ultrasonda kese felan görünmedi haftaya gel dedi sizce şuan kaç haftalıktır ve kese ne zaman görünür ❣❣
Ilk değerde 26.03 cıktı iki gün so ra iki katına çıkmıştıBeta hcg degerin kac cikti canim
Biz 1 senedir deniyorduk canım. Her ay hüsran oluyordu ama umudumu kaybetmedim. Geçen ay test yapacaklardı çok şükür güzel haberi aldık. Allah büyüktürDenemeye devam canim 4. Ay denemesi icindeyiz hüsran hüsran ama umutlar tukenmeden devam ediyoruz
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Benim 5.hafta başında gözüktüDeğerli anneler ve en güzel anne adayları ben gebeliğini henüz cumartesi günü öğrendim ve çok yeni bi genelinmiş pazartesi tekrar kan verdim ve artış güzel dedi doktor ama ultrasonda kese felan görünmedi haftaya gel dedi sizce şuan kaç haftalıktır ve kese ne zaman görünür ❣❣
Evet bir nevi inşaat sayılır işine ve yerine göre. Ben işimi gücümü birakcaktim artık o stres ortam hijyen. Çok şükür şimdi devam ediyorum ama çok yorucu oluyor. Akşam erkenden ağrıyla uyuya kalıyorumbizde denemeye devam, inşallah Hiçbir sıkıntı olmaz inşaatçısınız sanırım sizde benim gibi
Sizinde hayirli olsun inşallahhhHayırlı olsun gözünüz aydın. Benim 5.hafta başında gözüktü
Canım ben adet oldum yine bu ay çok umudum vardı yumurtlama günlerimi değerlendirmiştim ama olmadı malesef bi süre kafamı dinlmek istiyorum tedavi için doktora gidicem 1 yıl oldu@cgokce @Estetqiu @galaksidebirbalik @Azraa @Yildiz04 @Orkidem2 @nejlaa 86 C Cerenim01 ve HATIRLIYAMADIKLARIM...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NASILSINIZ NASIL GİDİYOR ÇALIŞMALAR.. GEBE OLANLAR BEBİŞLER NASIL
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Benim 5.hafta başında gözüktü
Sizinde hayirli olsun inşallahhhortalama 5-6 haftalıkken yani
Kafanı dinledikten snra git istiosan tatlım.. Biraz dinlen.. Üzme kendini lütfenCanım ben adet oldum yine bu ay çok umudum vardı yumurtlama günlerimi değerlendirmiştim ama olmadı malesef bi süre kafamı dinlmek istiyorum tedavi için doktora gidicem 1 yıl oldu
Anaaaaaaa dideme ne oldu yaaaaa kızlar?
Amanınnnn başka grupta birileriyle kavga etmiş.. Kz başka gruplarda işin ne... Aboowww yamyamlara yem olmuş bizim kız...
Anaaaaaaa dideme ne oldu yaaaaa kızlar?
Amanınnnn başka grupta birileriyle kavga etmiş.. Kz başka gruplarda işin ne... Aboowww yamyamlara yem olmuş bizim kız...
Mevzu ne olmuş acabada bu kız bu kadar çileden çıkmış lokum gibi kızı ne hale getirdiler valla pesKızlar selam aksamdan beri yazamadim. Kiz arkadaslarımla disari çıktık cocukları eslere satıp :) Ne iyi geldi ❤ Bu arada gebelik planladigimi soyledim hemsire bi arkadasim 11-16 gunleri arasi ozellikle 14.gunu tabi iyi degerlendir dedi. Bakalim hayırlısı
didem de gitmis ya sinir oldum hemde pisi pisine
Mevzu ne olmuş acabada bu kız bu kadar çileden çıkmış lokum gibi kızı ne hale getirdiler valla pes
Canım ben bu ay yaşadım üstüne birde reglim gecikti bırak yürümeyi yemek yememe engel oldu düşün uzun süre oturamadım dik. Kasık ağrısı karında şişlinlik sanki gaz birikmiş gibi sancı beni bu ay mahvetti.Kızlar o kadar dolanıyorum ediyorum ama en keyif aldığım topik burası gerçekten okurken gülüyorum samimiyeti hissediyorumson 5-6 gündür aralıklarla ilişki oluyor bugün kasığımın sol tarafı oturup kalkarken yürürken inanılmaz ağrıyor nefesim kesiliyor adeta endişelenmelimiyim hiç yaşayan var mı bunu
Kızlar o kadar dolanıyorum ediyorum ama en keyif aldığım topik burası gerçekten okurken gülüyorum samimiyeti hissediyorumson 5-6 gündür aralıklarla ilişki oluyor bugün kasığımın sol tarafı oturup kalkarken yürürken inanılmaz ağrıyor nefesim kesiliyor adeta endişelenmelimiyim hiç yaşayan var mı bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?