Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben zerdodam biliyom 3. Günü aktif oldu sanırım

Yürü be dido o kaltağı bana gönderseydiniz ben hallederdim ban yemeden :) Sen niye uğraşıyon mallarla didom ya

Yürü be dido o kaltağı bana gönderseydiniz ben hallederdim ban yemeden :) Sen niye uğraşıyon mallarla didom ya

kız o kadar salak salak yazmış ki alakasız saçma sapan, Didem haklı yani biz görseydik zamanında dalardık hep birlikte topiğe, ama vermiş ağzının payını Didoşum

kız o kadar salak salak yazmış ki alakasız saçma sapan, Didem haklı yani biz görseydik zamanında dalardık hep birlikte topiğe, ama vermiş ağzının payını Didoşum
Hangi topikmiş bakim ben bir böyle mevzuya girdiğinizde bizede yazın mevzu var gelin diye toplanalım hemen

Hadi ya niye oluyo ki üşütmekten olur mu acep

Hangi topikmiş bakim ben bir böyle mevzuya girdiğinizde bizede yazın mevzu var gelin diye toplanalım hemen
Canim didemin profiline gir orda son akteviteler gibi bi yer olmasi lazim orda gorursun gebe kalmakla ilgili bomba formul isimli konu

Bende şort gecelik yaşadığım yer de sıcak ama off işkence ya bu ağrı iki büklüm kalıyorum
Ben testlerimi yeni yaptırdım canım şükür enfeksiyon falan yok ama idrar yolları iltihabıda çok sancı yaparmış yakın zamanda idrar testi yaptırdın mı

Hahahahaha ben gebelik ihtimalini tamamen unutuyorum okadar ümidim yok demekki :))
Testlerim temiz çok şükür ya gebelik değildir yumurtlama günlerimin sonlarındayım şimdiden ağrı yapmaz herhalde. Acaba ilişkiden mi diye düşündümde sanmıyorum bende ümitsizim bacım artık unutuyorum takip bile edesim gelmiyo

zerdo çok pis sinirlendim o kıza ya saçını başını yolasım geldi okudum konuşmalarıda
Ben hep uyarıorm başka topikleri okuyun ama güvenmeyin.. Hem gereksiz bilgi kierlikiği hende bizim gibi dostluk ykk hep dedm ama dinletemedm didoşa/.. Aha yedi cezayı.. Yaknda büşrada yicek aha zerdo demişti dersinz

Ben hep uyarıorm başka topikleri okuyun ama güvenmeyin.. Hem gereksiz bilgi kierlikiği hende bizim gibi dostluk ykk hep dedm ama dinletemedm didoşa/.. Aha yedi cezayı
Ben bu topice anca yetisebiliyorum valla bazen anca yazdiklarinizi begenip ciktigim yorum yapamadığım oluyo zamansizliktan

Ben bu topice anca yetisebiliyorum valla bazen anca yazdiklarinizi begenip ciktigim yorum yapamadığım oluyo zamansizliktan
Ben bu grupta boşu boşuna ceza yiyen ilk kişiydim aha gelir gelmes herkesi uyardm ama didoş gaza gelmiş
Didoşşşş mapusanede sana iç çamaşırı getirecez kızzzz

Kızzzzzzzzz... Akrebe ne olduuuuu
Amanınnnnnnn akrepte gitti ya....
Bu ne yaptııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…