- 20 Aralık 2018
- 1.206
- 1.920
- 63
- 37
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.741
Valla ben zerdodam biliyom 3. Günü aktif oldu sanırımBi kız gebe kalmak için uyguladığı bir kürden bahsetmiş konu açmış, herkes kötülemiş falan öyle şey mi olur diye didemde kızcağız bize işe yarayan bişeyi söylemiş amma ezmişsiniz gibi bişey demiş ordan birisi çatmış buna işte ordan tartışma başlamış ama beyinsiz bir arkadaşımızmış yazdıklarından anladığım Didem ağzının payını vermiş, bu ban kaç gün sürüyor çok değil dimi
Valla ben zerdodam biliyom 3. Günü aktif oldu sanırım
Yürü be dido o kaltağı bana gönderseydiniz ben hallederdim ban yemeden :) Sen niye uğraşıyon mallarla didom yaBi kız gebe kalmak için uyguladığı bir kürden bahsetmiş konu açmış, herkes kötülemiş falan öyle şey mi olur diye didemde kızcağız bize işe yarayan bişeyi söylemiş amma ezmişsiniz gibi bişey demiş ordan birisi çatmış buna işte ordan tartışma başlamış ama beyinsiz bir arkadaşımızmış yazdıklarından anladığım Didem ağzının payını vermiş, bu ban kaç gün sürüyor çok değil dimi
Yürü be dido o kaltağı bana gönderseydiniz ben hallederdim ban yemeden :) Sen niye uğraşıyon mallarla didom ya
Hangi topikmiş bakim ben bir böyle mevzuya girdiğinizde bizede yazın mevzu var gelin diye toplanalım hemenkız o kadar salak salak yazmış ki alakasız saçma sapan, Didem haklı yani biz görseydik zamanında dalardık hep birlikte topiğe, ama vermiş ağzının payını Didoşum
Hadi ya niye oluyo ki üşütmekten olur mu acepCanım ben bu ay yaşadım üstüne birde reglim gecikti bırak yürümeyi yemek yememe engel oldu düşün uzun süre oturamadım dik. Kasık ağrısı karında şişlinlik sanki gaz birikmiş gibi sancı beni bu ay mahvetti.
Aynen aynen gün içinde bakmadan olmuyorBizim topiğimiz candır ya
Ayaklarımızı ısıtamamaktan ben evde şortla gezen tayfa olarak valla ayaklarımda yaz kış ısınmaz üşütme en büyük faktörHadi ya niye oluyo ki üşütmekten olur mu acep
Canim didemin profiline gir orda son akteviteler gibi bi yer olmasi lazim orda gorursun gebe kalmakla ilgili bomba formul isimli konuHangi topikmiş bakim ben bir böyle mevzuya girdiğinizde bizede yazın mevzu var gelin diye toplanalım hemen
Yürü be dido o kaltağı bana gönderseydiniz ben hallederdim ban yemeden :) Sen niye uğraşıyon mallarla didom ya
Bende şort gecelik yaşadığım yer de sıcak ama off işkence ya bu ağrı iki büklüm kalıyorumAyaklarımızı ısıtamamaktan ben evde şortla gezen tayfa olarak valla ayaklarımda yaz kış ısınmaz üşütme en büyük faktör
Üşenmedim girdim kızın profiline oda pasif şikayet ettim hepiniz edin sürtük sürünsün iyiceKubra ya sende ayri bombasin
Ben testlerimi yeni yaptırdım canım şükür enfeksiyon falan yok ama idrar yolları iltihabıda çok sancı yaparmış yakın zamanda idrar testi yaptırdın mıBende şort gecelik yaşadığım yer de sıcak ama off işkence ya bu ağrı iki büklüm kalıyorum
Bana bak kız senin regline ne kadar var acaba yerleşme sancısı olabilir miBende şort gecelik yaşadığım yer de sıcak ama off işkence ya bu ağrı iki büklüm kalıyorum
Hahahahaha ben gebelik ihtimalini tamamen unutuyorum okadar ümidim yok demekki :))Bende şort gecelik yaşadığım yer de sıcak ama off işkence ya bu ağrı iki büklüm kalıyorum
Testlerim temiz çok şükür yaHahahahaha ben gebelik ihtimalini tamamen unutuyorum okadar ümidim yok demekki :))
Ben hep uyarıorm başka topikleri okuyun ama güvenmeyin.. Hem gereksiz bilgi kierlikiği hende bizim gibi dostluk ykk hep dedm ama dinletemedm didoşa/.. Aha yedi cezayı.. Yaknda büşrada yicek aha zerdo demişti dersinzzerdo çok pis sinirlendim o kıza ya saçını başını yolasım geldi okudum konuşmalarıda
Ben bu topice anca yetisebiliyorum vallaBen hep uyarıorm başka topikleri okuyun ama güvenmeyin.. Hem gereksiz bilgi kierlikiği hende bizim gibi dostluk ykk hep dedm ama dinletemedm didoşa/.. Aha yedi cezayı
Ben bu grupta boşu boşuna ceza yiyen ilk kişiydim aha gelir gelmes herkesi uyardm ama didoş gaza gelmişBen bu topice anca yetisebiliyorum vallabazen anca yazdiklarinizi begenip ciktigim yorum yapamadığım oluyo zamansizliktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?