Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abooooooo büşrada gittiiiiiii yey....
Grupta kimse kalmayacak...
Tutamadınız şu çenenizi demi tutamadınız.. Döndüğünüzde hepinize sopaaaa

Abooooooo büşrada gittiiiiiii yey....
Grupta kimse kalmayacak...
Tutamadınız şu çenenizi demi tutamadınız.. Döndüğünüzde hepinize sopaaaa
Yaa buraya yazdıklarindan demekki tüh Busrada mi gitti hepsi gitti kizlarin. Busra ne yazmistiki hatirlayamadim

evet ama ben bunu kızlara anlatamadım büşrada didoşta gitti oralarda gezindi diorum hep okuyun ama bulaşmayın kaldı ki okusalar bile bilgi kirliliği.. ıh anlatamadm.. rahat durmuyorlar.. illa dır dır dır

Valla ben zerdodam biliyom 3. Günü aktif oldu sanırım
ah akrebim vah akrebim.. 2 gözümün çiçeği sen gitmeyeydin iyiydi tutamadn şu dilini...
merak etmeyin 3 gün değil 24 saat ilk cezalarınız olduğu için..

selam eliff aramıza hoşgeldin

Günaydın kızlar neler oluyor ya? Grupta yaprak dökümü var resmen. Önce Didem sonra Kübra şimdi de Büşra kızım sizin başka topiclerdeki kızlarla işiniz ne? Hayır, yorum yapmak istiyorsanız da hakaret etmeden yapın ne oldu şimdi Nasıl dayanacağız sizsizliğe?

BÜŞRAAAAAAAAAAAAAA--- DİDEEEMMMMMMM--- AKREEEPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Kızlar okuyorsunuzdur eminim.. ama yazamıorsunuz.. gece gittiğiniz saate kadar yoksunuz sonra geleceksiniz...
kalbimiz sizinle

kız ona zorluyorlar... benim başıma gelenleri görsen... burada yazışmalarımızdan dolayı bile bile saldırdılar.. ben diorm yapmayın etmeyin gruplaşma var ama anlatamıorum.. gitsinler ahanda böyle ceza alırlar..
ahanda yazıom buraya bunlar geldiklerinde yine gidecekler rahat durmazlar ki
akreple büşra kavga etmedi.. burada yazışmışlar.. muhtemelen gördüler ve şikayet ettiler.. didem bitek kavga etti diye biliyorum offf yaa

Neyse yapılacak bir şey yok, akıl parası olsun hepimize

ohhh misss.. nasılda iyi gelmiştir kuzum.. ara sıra öyle yapmak gerekiyor..
14. günler yumurtlama zamanı ya... ama ya yumurtlama gecikirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…