- 17 Nisan 2019
- 2.826
- 3.025
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.761
Aa buraya yazdıklarından mı oldu ki başka yere yazmamışKızzzzzzzzz... Akrebe ne olduuuuu
Amanınnnnnnn akrepte gitti ya....
Bu ne yaptııııııııı
Yaa buraya yazdıklarindan demekki tüh Busrada mi gittiAbooooooo büşrada gittiiiiiii yey....
Grupta kimse kalmayacak...
Tutamadınız şu çenenizi demi tutamadınız.. Döndüğünüzde hepinize sopaaaa
Ya olsun güzel döleklerin de yeterKızlar merhaba... İkinizede cvp vermek isterdim ama malesef hiç hamilelik geçirmedim... Lütfen dinlenin bebişlere iyi bakın
Evet ilkti canim ümitliydim ama olmadıbizde özledik seni... ilk aşılamamıydı ?
Olsn cnm üzülme... İlki genellikle tutmuomuş herkes öyle diyorEvet ilkti canim ümitliydim ama olmadı
evet ama ben bunu kızlara anlatamadımKızlar o kadar dolanıyorum ediyorum ama en keyif aldığım topik burası gerçekten okurken gülüyorum samimiyeti hissediyorumson 5-6 gündür aralıklarla ilişki oluyor bugün kasığımın sol tarafı oturup kalkarken yürürken inanılmaz ağrıyor nefesim kesiliyor adeta endişelenmelimiyim hiç yaşayan var mı bunu
ah akrebim vah akrebim.. 2 gözümün çiçeğiValla ben zerdodam biliyom 3. Günü aktif oldu sanırım
selam eliff aramıza hoşgeldin
kız ona zorluyorlar... benim başıma gelenleri görsen... burada yazışmalarımızdan dolayı bile bile saldırdılar.. ben diorm yapmayın etmeyin gruplaşma var ama anlatamıorum.. gitsinler ahanda böyle ceza alırlar..Günaydın kızlar neler oluyor ya? Grupta yaprak dökümü var resmen. Önce Didem sonra Kübra şimdi de Büşra ☹ kızım sizin başka topiclerdeki kızlarla işiniz ne? Hayır, yorum yapmak istiyorsanız da hakaret etmeden yapın ne oldu şimdiNasıl dayanacağız sizsizliğe?
Neyse yapılacak bir şey yok, akıl parası olsun hepimizekız ona zorluyorlar... benim başıma gelenleri görsen... burada yazışmalarımızdan dolayı bile bile saldırdılar.. ben diorm yapmayın etmeyin gruplaşma var ama anlatamıorum.. gitsinler ahanda böyle ceza alırlar..
ahanda yazıom buraya bunlar geldiklerinde yine gidecekler rahat durmazlar ki
akreple büşra kavga etmedi.. burada yazışmışlar.. muhtemelen gördüler ve şikayet ettiler.. didem bitek kavga etti diye biliyorumofff yaa
Onun cezası mı vardı ki?
ohhh misss.. nasılda iyi gelmiştir kuzum.. ara sıra öyle yapmak gerekiyor..Kızlar selam aksamdan beri yazamadim. Kiz arkadaslarımla disari çıktık cocukları eslere satıp :) Ne iyi geldi ❤ Bu arada gebelik planladigimi soyledim hemsire bi arkadasim 11-16 gunleri arasi ozellikle 14.gunu tabi iyi degerlendir dedi. Bakalim hayırlısı
didem de gitmis ya sinir oldum hemde pisi pisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?