- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.781
dün geceden beri cezalı kuzum.. cezalı olduğu zaman gri ve üzgün oluyor.. yüksek ihtimal sende tutukluk yapmıştırZerdem2016 büşra cezalı olarak gözükmüyor ki sadece üzgün yazıyor profilinde ve isminin rengi yeşildi şimdi gri olmuş anlayamadım şimdi cezalı mı değil mi
günaydın kuzumkızçeler günaydınneler olmuş bi gecede böyle ya ben şok. ayy nasıl geççek bugün kızlarsız valla ara ara girebiliyodum ama okudukça inanki neşeleniyodum çok üzüldüm kızlar çabuk dönün
DUn gece burdakı nıcknamelerınıze gore sıze dua ettım:)))))ohhh misss.. nasılda iyi gelmiştir kuzum.. ara sıra öyle yapmak gerekiyor..
14. günler yumurtlama zamanı ya... ama ya yumurtlama gecikirse
günaydın kuzum... didoş başka topikte kavga etmiş.. Bizede söylemeediGunaydın kızler neler oldu neden hesaplr pasıf???
Süpersinnnncanımm bolca yazıcaz bugün fırsat buldukça kızların yerini dolduramasakta idare etçez artıkın
yaaaaa kıyamam sanaDUn gece burdakı nıcknamelerınıze gore sıze dua ettım:)))))
AAaa ama 24saate gelırler domıgünaydın kuzum... didoş başka topikte kavga etmiş.. Bizede söylemeedididoş bize söyliyeydi bari tek kalmazdı.. neyse didoşun neyden gittiği belli..
ama büşrayla kübraya çok şaşırdım... onlar burda kendi aralarında eleştiri yaparken argo cümeller kullanmşlar onlarda ordan gitti.. amaaaaaaa bizim topikte geziniolardı ki şikayet etmişler anlaşılan.. didoşu takip etmek istemişler sanırım.. onlarda burda yorumlaşırken küt gittiler
AMİNNN bitanemmmyaaaaa kıyamam sanarabbim kabul etsin inşallah kuzum... yüreğine sağlık
@cgokce @Estetqiu @galaksidebirbalik @Azraa @Yildiz04 @Orkidem2nejlaa 86 @Mucizeminik ve HATIRLIYAMADIKLARIM...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NASILSINIZ NASIL GİDİYOR ÇALIŞMALAR.. GEBE OLANLAR BEBİŞLER NASIL
Yaa canımsın, allah razı olsunDUn gece burdakı nıcknamelerınıze gore sıze dua ettım:)))))
yaaa canım sevindim... hayırlısı olsun bakalım inşallah sonu güzel olur.. sende ki problem neydi.. yani daha doğrusu problem değilde.. doktor neden bu yönteme geçti ?günaydın canım ben bu ay ilk defa klomen+ ovitrelle başladık...şu an değerlendirme günlerindeyiz bat 29 Ekim bakalım inş olmam...
ohh gezdin gezdin anca geldin tabiBurdayim kizlar
ohhh misss.. nasılda iyi gelmiştir kuzum.. ara sıra öyle yapmak gerekiyor..
14. günler yumurtlama zamanı ya... ama ya yumurtlama gecikirse
yaaa canım sevindim... hayırlısı olsun bakalım inşallah sonu güzel olur.. sende ki problem neydi.. yani daha doğrusu problem değilde.. doktor neden bu yönteme geçti ?
ohh gezdin gezdin anca geldin tabi
CansınDUn gece burdakı nıcknamelerınıze gore sıze dua ettım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?