Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızçeler günaydın neler olmuş bi gecede böyle ya ben şok. ayy nasıl geççek bugün kızlarsız valla ara ara girebiliyodum ama okudukça inanki neşeleniyodum çok üzüldüm kızlar çabuk dönün

Zerdem2016 büşra cezalı olarak gözükmüyor ki sadece üzgün yazıyor profilinde ve isminin rengi yeşildi şimdi gri olmuş anlayamadım şimdi cezalı mı değil mi
dün geceden beri cezalı kuzum.. cezalı olduğu zaman gri ve üzgün oluyor.. yüksek ihtimal sende tutukluk yapmıştır

günaydın kuzum
bizi başka topiklerle aldattılar

Gunaydın kızler neler oldu neden hesaplr pasıf???
günaydın kuzum... didoş başka topikte kavga etmiş.. Bizede söylemeedi didoş bize söyliyeydi bari tek kalmazdı.. neyse didoşun neyden gittiği belli..
ama büşrayla kübraya çok şaşırdım... onlar burda kendi aralarında eleştiri yaparken argo cümeller kullanmşlar onlarda ordan gitti.. amaaaaaaa bizim topikte geziniolardı ki şikayet etmişler anlaşılan.. didoşu takip etmek istemişler sanırım.. onlarda burda yorumlaşırken küt gittiler

AAaa ama 24saate gelırler domı

günaydın canım ben bu ay ilk defa klomen+ ovitrelle başladık...şu an değerlendirme günlerindeyiz bat 29 Ekim bakalım inş olmam...
yaaa canım sevindim... hayırlısı olsun bakalım inşallah sonu güzel olur.. sende ki problem neydi.. yani daha doğrusu problem değilde.. doktor neden bu yönteme geçti ?

ohh gezdin gezdin anca geldin tabi

ohhh misss.. nasılda iyi gelmiştir kuzum.. ara sıra öyle yapmak gerekiyor..
14. günler yumurtlama zamanı ya... ama ya yumurtlama gecikirse

Ay bilmiyorum dun dilimide tutamadim söyledim kizlara halbuki Arasta 1.5 sene boyunca soylememistim kafam rahatti. Ama kizlarda biliyor hemen olmiycagini hepsinin var cocugu. Ama ben bu ay veya sonraki aylarda olsun olmasin kafami rahat tutucam kuzum

yaaa canım sevindim... hayırlısı olsun bakalım inşallah sonu güzel olur.. sende ki problem neydi.. yani daha doğrusu problem değilde.. doktor neden bu yönteme geçti ?

ohh gezdin gezdin anca geldin tabi

Ay ama nasil iyi geldi varya anlatamam. Bide yasadigimiz ilde hepimiz tayin sebebiyle burdayiz kimsenin ailesi yok oyle olunca insan arkadaslar olarak birbirine baglaniyor Bi ben çalışmıyorum hepsi çalışıyor arada yapıyoruz boyle :)

Ay bilmiyorum dun dilimide tutamadim söyledim kizlara halbuki Arasta 1.5 sene boyunca soylememistim kafam rahatti. Ama kizlarda biliyor hemen olmiycagini hepsinin var cocugu. Ama ben bu ay veya sonraki aylarda olsun olmasin kafami rahat tutucam kuzum
[/QUOTE]

yaa dn kuzenimin eşiyle oturuyorduk akşam.. konu açıldı düşünmüyormusunuz çocuk die.. yok dedim eşim şehir dışında ya daha düşünmüyoruz belki bir sene sonra halbuki yalan dedi ben kızımızı hiç beklemiyordum kazaylan vliliğimin 10. ayında hamile olduğumu öğrendim.. ama oğlumda 7 ay uğraştım hamile kalabilmek için olmadı.. en sonunda 8. ayda oldu dedi..
anlamıorum planlı gebelik doğrusu derler.. planlarız.. yok planlamayn akışına bırakın derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…