- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.801
Ay bilmiyorum dun dilimide tutamadim söyledim kizlarahalbuki Arasta 1.5 sene boyunca soylememistim kafam rahatti. Ama kizlarda biliyor hemen olmiycagini hepsinin var cocugu. Ama ben bu ay veya sonraki aylarda olsun olmasin kafami rahat tutucam kuzum
günaydın tatlımgünaydın kızlarrr
günaydın canımgünaydın kızlarrr
Kaç yaşlarında yavrum, genç mi?varya şu kaynanamı bana verseler... öldürür derisini süzer itlere veririm.. o derece nefret ediorum yaşimdi bazı konuları okuyunca nefretim depreşti
Merhaba hanımlar hamile olduğumu 2 hafta önce öğrendim. 7.haftama gireceğim 1-2 gündür belimin ortasında bir ağrı oluyor. Şantiyem olduğu için gün içinde ayakta kalıyorum ondan mıdır acaba? 3 ay once kimyasal gebeligim olmustu, o yüzden endişelerim vardı ama çok şükür minikte olsa kalp atisini gördük. Bel ağrısı yaşayan oluyor mu ilk aylarinda?
keşke çok aşırı yaşlı olsada bi ayağı çukarda kurtulacam desem.. ama bunun bir ayağı çukurdayken bile dili tükenmez.. dır dır dır dır...Kaç yaşlarında yavrum, genç mi?
günaydın ayy hayırlı olsun :)
benimde 2 ay önce kimyasalım oldu. o yüzden çok karamsarım bu konuda..
hele o sürekli beta hcg verdiğim zamanları unutamıyorum.sizin nasıl oldu kaç gün sonra kan verdiniz değeri neydi?
E kuzum zaten görüşmüyorsun boşuna ne diye aklına getirdin şimdi de kendini sinir ettin sabahın 9'undakeşke çok aşırı yaşlı olsada bi ayağı çukarda kurtulacam desem.. ama bunun bir ayağı çukurdayken bile dili tükenmez.. dır dır dır dır...
biz demedk mi karamsarlık yok die didoş yok kübra yok.. bugn sopaları sen yicen
ben onunla görüşmesemde o içinden benimle görüşüyor bi şekil bulaşıor.. Allah onu bildiği gbi yapsın.. töbe töbe yaE kuzum zaten görüşmüyorsun boşuna ne diye aklına getirdin şimdi de kendini sinir ettin sabahın 9'undaSalla gitsin bea, amaaan boşveeeeeer
Günaydın cnmGünaydın ya inanmıyorum Büşra yapmayaydın didem, akrep sizde gittiniz neyse bir günmüş yokluğunu şimdiden çok belli oluyor
keşke çok aşırı yaşlı olsada bi ayağı çukarda kurtulacam desem.. ama bunun bir ayağı çukurdayken bile dili tükenmez.. dır dır dır dır...
biz demedk mi karamsarlık yok die didoş yok kübra yok.. bugn sopaları sen yicen
görmesem duymasam bilmesem.. hatta komple bu hayatta OLMASA ?aynen bugün tüm sopalar bende patlayacak belli :)
kız bu kaynanan napıyor sana ya ,sen şu an tek değil misin? gitmesen görmesen duymasan :)
görmesem duymasam bilmesem.. hatta komple bu hayatta OLMASA ?
derim ben derimsen yine de öyle deme,bana dokunmayan YILAN bin yaşasın de boşver
Aynen okuduklarımdan bazıları rüyalarıma giriyo bazenevet ama ben bunu kızlara anlatamadımbüşrada didoşta gitti oralarda gezindi diorum hep okuyun ama bulaşmayın kaldı ki okusalar bile bilgi kirliliği.. ıh anlatamadm.. rahat durmuyorlar.. illa dır dır dır
ah akrebim vah akrebim.. 2 gözümün çiçeğisen gitmeyeydin iyiydi tutamadn şu dilini...
merak etmeyin 3 gün değil 24 saat ilk cezalarınız olduğu için..
selam eliff aramıza hoşgeldin
yok ben o 2 minik cadıya bunu anlatamıorm üzülüyorlar bana sonraAynen okuduklarımdan bazıları rüyalarıma giriyo bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?