Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaa dn kuzenimin eşiyle oturuyorduk akşam.. konu açıldı düşünmüyormusunuz çocuk die.. yok dedim eşim şehir dışında ya daha düşünmüyoruz belki bir sene sonra halbuki yalan dedi ben kızımızı hiç beklemiyordum kazaylan vliliğimin 10. ayında hamile olduğumu öğrendim.. ama oğlumda 7 ay uğraştım hamile kalabilmek için olmadı.. en sonunda 8. ayda oldu dedi..
anlamıorum planlı gebelik doğrusu derler.. planlarız.. yok planlamayn akışına bırakın derler
[/QUOTE]

Ya planlı tabi dogrusu olan ama aslinda cok dillendirmemek lazim. İnsallah hayirlisiyla tez vakitte olsun bebislerimiz ne diyelim iyi yapmissin dusunmuyoruz demekle

[/QUOTE]

Ya planlı tabi dogrusu olan ama aslinda cok dillendirmemek lazim. İnsallah hayirlisiyla tez vakitte olsun bebislerimiz ne diyelim iyi yapmissin dusunmuyoruz demekle
[/QUOTE]
kızzz düşünüyorum desem herif tedavide.. daha onun sonucunu bilmezken hergün artık ee olmadımı ee ne zaman gidecen yanına ee o ne zaman gelecek.. ne zaman çocuk yapacaksınız.. en iyisi şehir dışında çocuk düşünmüyorum diyoruz bitio

günaydın ayy hayırlı olsun :)

benimde 2 ay önce kimyasalım oldu. o yüzden çok karamsarım bu konuda..
hele o sürekli beta hcg verdiğim zamanları unutamıyorum.sizin nasıl oldu kaç gün sonra kan verdiniz değeri neydi?

Kaç yaşlarında yavrum, genç mi?
keşke çok aşırı yaşlı olsada bi ayağı çukarda kurtulacam desem.. ama bunun bir ayağı çukurdayken bile dili tükenmez.. dır dır dır dır...

biz demedk mi karamsarlık yok die didoş yok kübra yok.. bugn sopaları sen yicen

E kuzum zaten görüşmüyorsun boşuna ne diye aklına getirdin şimdi de kendini sinir ettin sabahın 9'unda Salla gitsin bea, amaaan boşveeeeeer

E kuzum zaten görüşmüyorsun boşuna ne diye aklına getirdin şimdi de kendini sinir ettin sabahın 9'unda Salla gitsin bea, amaaan boşveeeeeer
ben onunla görüşmesemde o içinden benimle görüşüyor bi şekil bulaşıor.. Allah onu bildiği gbi yapsın.. töbe töbe ya

aynen bugün tüm sopalar bende patlayacak belli :)

kız bu kaynanan napıyor sana ya ,sen şu an tek değil misin? gitmesen görmesen duymasan :)

Aynen okuduklarımdan bazıları rüyalarıma giriyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…