- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.821
Herkes kaynanadan der yakınıyor ben ise keşke başımda bi kaynana olydı diyorumderim ben derimAllah onu bildiği gibi yapsın... benim gibi prenses neşeli bir gelini bile bezdirdi...
BEZDUM BEZDUNMMMMMMMMMMMM
olaydıda göreydin derdim ama bu işler kısmet işi kuzum.. mesela benim en yakın arkadaşımın kaynanası pamuk gibi. arkadaşımda ona bitiyor... müthiş bir ilişkileri varHerkes kaynanadan der yakınıyor ben ise keşke başımda bi kaynana olydı diyorum
ARamız duzeldı kuzum adetın 2.gunu bugun :)kbkmayın etıket olmadıkca yazısmalara hakım olamıyorumMartilikiz07 enişteyle aran düzeldi demi.. çalışmalar başladı mı
ahahah plana bakvarya şu kaynanamı bana verseler... öldürür derisini süzer itlere veririm.. o derece nefret ediorum yaşimdi bazı konuları okuyunca nefretim depreşti
ne yapmıyor diye sorsan daha kısa olurdu benceZerdo naapiyo kiz bu kadar kaynanan
yaaa maşallah kuzum birdaha restleşmeyin pls.. regl bitsinde çalışmalar başlasınARamız duzeldı kuzum adetın 2.gunu bugun :)kbkmayın etıket olmadıkca yazısmalara hakım olamıyorum
ayy az bile söyledim.. keşke beynimi okusan şoka girersinahahah plana bak
Eşim bile hatırlamı annesini ama diyorlar melek gibi kadın isterdim başımda olsun belki ben bu kaf sıkıntı çekmezdimolaydıda göreydin derdim ama bu işler kısmet işi kuzum.. mesela benim en yakın arkadaşımın kaynanası pamuk gibi. arkadaşımda ona bitiyor... müthiş bir ilişkileri var
Çalışmalar tam gaz devam zerdomyok ben o 2 minik cadıya bunu anlatamıorm üzülüyorlar bana sonra
PEri sen nabıon kız
sormaya korkuyorum ama peki ya annen ? bide kuzum neden sıkıntı çekiyorsun ki neyin varEşim bile hatırlamı annesini ama diyorlar melek gibi kadın isterdim başımda olsun belki ben bu kaf sıkıntı çekmezdim
oooooooooooooÇalışmalar tam gaz devam zerdom
Kız benimki de öyle kadın kendi oğlunu sevmiyor beni sevdiği kadar fkjgdlksşfkholaydıda göreydin derdim ama bu işler kısmet işi kuzum.. mesela benim en yakın arkadaşımın kaynanası pamuk gibi. arkadaşımda ona bitiyor... müthiş bir ilişkileri var
Amiiiiiin inşallahhsormaya korkuyorum ama peki ya annen ? bide kuzum neden sıkıntı çekiyorsun ki neyin var
ooooooooooooohadi bakalım bu ay inşallah güzel haberler alırız senden
seninki ne yapıyor aslıKız benimki de öyle kadın kendi oğlunu sevmiyor beni sevdiği kadar fkjgdlksşfkh
yok tatlım ben aşılama yaptırmadım ya.. eşimde sperm sorunu varya.. tedavi sürecinde daha.. yaptırıp boşa para vermeye gerek yok..Amiiiiiin inşallahhşiddetli sol kasık ağrısı çekiyorum ama sanırım üşüttüm sen de ne var ne yok aşılama gündemde mi
tedavi sürecinde ne ilaç kullanıyordu canım bak bu konular ilgi alanımseninki ne yapıyor aslı
yok tatlım ben aşılama yaptırmadım ya.. eşimde sperm sorunu varya.. tedavi sürecinde daha.. yaptırıp boşa para vermeye gerek yok..
valla benm gözümde aşılamada tüp bebekte aynı.. yeterki vicdanlı doktora denk gel... herşey para tuzağı olmuş..tedavi sürecinde ne ilaç kullanıyordu canım bak bu konular ilgi alanımaşılamada hep ihtimal düşük diyorlar çatlatma iğnesinde ihtimal daha yüksekmiş
zaten hazırlıklıydın bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. üzülmek yok umutsuzluk yok.. enişteye moral verip toparlanmak varKızlar reglim 2gün erken geldisabah regl oldum.sıfır agrıyla
Çok şükür var, eşim bi nebi yetim gibi hep ekmek parası için ordan Oraya dolanmış durmuş yol yoldan gösterek kimse olmamış eee başımızda da kaynana görünümlü elti olunca bize çok sıkın yarattı çok şükür muhabetimi kestim şimdi kafam rahat yani kaynanam olsun isterdimsormaya korkuyorum ama peki ya annen ? bide kuzum neden sıkıntı çekiyorsun ki neyin var
ooooooooooooohadi bakalım bu ay inşallah güzel haberler alırız senden
ay bu eltiler görümceler felan ne ayak ya.. onları direk vurasım gelio onlara lafımı esirgemem vallaÇok şükür var, eşim bi nebi yetim gibi hep ekmek parası için ordan Oraya dolanmış durmuş yol yoldan gösterek kimse olmamış eee başımızda da kaynana görünümlü elti olunca bize çok sıkın yarattı çok şükür muhabetimi kestim şimdi kafam rahat yani kaynanam olsun isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?