Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olaydıda göreydin derdim ama bu işler kısmet işi kuzum.. mesela benim en yakın arkadaşımın kaynanası pamuk gibi. arkadaşımda ona bitiyor... müthiş bir ilişkileri var
Eşim bile hatırlamı annesini ama diyorlar melek gibi kadın isterdim başımda olsun belki ben bu kaf sıkıntı çekmezdim

Eşim bile hatırlamı annesini ama diyorlar melek gibi kadın isterdim başımda olsun belki ben bu kaf sıkıntı çekmezdim
sormaya korkuyorum ama peki ya annen ? bide kuzum neden sıkıntı çekiyorsun ki neyin var

Çalışmalar tam gaz devam zerdom
ooooooooooooo hadi bakalım bu ay inşallah güzel haberler alırız senden

sormaya korkuyorum ama peki ya annen ? bide kuzum neden sıkıntı çekiyorsun ki neyin var

Amiiiiiin inşallahh şiddetli sol kasık ağrısı çekiyorum ama sanırım üşüttüm sen de ne var ne yok aşılama gündemde mi

Kız benimki de öyle kadın kendi oğlunu sevmiyor beni sevdiği kadar fkjgdlksşfkh
seninki ne yapıyor aslı

Amiiiiiin inşallahh şiddetli sol kasık ağrısı çekiyorum ama sanırım üşüttüm sen de ne var ne yok aşılama gündemde mi
yok tatlım ben aşılama yaptırmadım ya.. eşimde sperm sorunu varya.. tedavi sürecinde daha.. yaptırıp boşa para vermeye gerek yok..

seninki ne yapıyor aslı

yok tatlım ben aşılama yaptırmadım ya.. eşimde sperm sorunu varya.. tedavi sürecinde daha.. yaptırıp boşa para vermeye gerek yok..
tedavi sürecinde ne ilaç kullanıyordu canım bak bu konular ilgi alanım aşılamada hep ihtimal düşük diyorlar çatlatma iğnesinde ihtimal daha yüksekmiş

tedavi sürecinde ne ilaç kullanıyordu canım bak bu konular ilgi alanım aşılamada hep ihtimal düşük diyorlar çatlatma iğnesinde ihtimal daha yüksekmiş
valla benm gözümde aşılamada tüp bebekte aynı.. yeterki vicdanlı doktora denk gel... herşey para tuzağı olmuş..
nie ilgi alanın kız.. girmesin ilgi alanına mazallah

ayy didemin yazışmaları okuyordum baştan sona.. yok yere gitmiş. ne saçma bir kızmış şu lana mı ne..
yok yere kavga çıkarmış. hani normal hayatta da biri bir şey söylese de dalsam,laf söylesem diyen tipler olur ya aynen öyle..

Çok şükür var, eşim bi nebi yetim gibi hep ekmek parası için ordan Oraya dolanmış durmuş yol yoldan gösterek kimse olmamış eee başımızda da kaynana görünümlü elti olunca bize çok sıkın yarattı çok şükür muhabetimi kestim şimdi kafam rahat yani kaynanam olsun isterdim

ay bu eltiler görümceler felan ne ayak ya.. onları direk vurasım gelio onlara lafımı esirgemem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…