Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaa canım sevindim... hayırlısı olsun bakalım inşallah sonu güzel olur.. sende ki problem neydi.. yani daha doğrusu problem değilde.. doktor neden bu yönteme geçti ?

ohh gezdin gezdin anca geldin tabi

Asılında hiç bir şey yok bende de eşimde de Fsh ım 8,9 çıkmıştı yaşımda 32 olunca başlayalım dedi..

valla benm gözümde aşılamada tüp bebekte aynı.. yeterki vicdanlı doktora denk gel... herşey para tuzağı olmuş..
nie ilgi alanın kız.. girmesin ilgi alanına mazallah
Eşimde vardı problem canım 8. ayındayız tedavinin çok şükür geçtiğimiz ay sonuçlar iyi çıktı bahsetmiştim burda.. Aynen para para parraa

azosperm problemi olanlar hangi doktorlarda tedavi gördü eşleriniz
cnm forumda tüp bebek özel bölüm var ordada erkek faktörü konusu var.. orad bir sürü konular var azospermi için.. ordan gerekli bütün bilgileri alabilirsin..

Asılında hiç bir şey yok bende de eşimde de Fsh ım 8,9 çıkmıştı yaşımda 32 olunca başlayalım dedi..
çatlatma iğnesinin mantığının hala anlamadım.. zaten yumurtalarımız çatlamıyormu

Eşimde vardı problem canım 8. ayındayız tedavinin çok şükür geçtiğimiz ay sonuçlar iyi çıktı bahsetmiştim burda.. Aynen para para parraa
ayyy ileri hız kaçtı kaç oldu

en başta 12 ydi 4. ay 30 oldu 7. ay 72 ama tabiki önemli olan hamileliğin oluşması ..

ay bu eltiler görümceler felan ne ayak ya.. onları direk vurasım gelio onlara lafımı esirgemem valla
Görümcelerim harika onlardan hiç sıkıntım yok ama eltiler kumalardan berbat valla ben laf söylemediğim halde 40 günlük gelin yapmadığı saygısızlığık kalmamış diye ortalığı karıştırmışlar eşim bunu duyunca onların üstüne çizgi çekmiş aylardır konuşmuyoruz oh sefam olsun iyide olmuş

ayyy tutacan kafasını duvarta sürtecen kıvılcım çıkarana kadar benim eltim yok, 3 görümcem var... 1i sinsi arkadan iş çevirir ama bulaşmaya cesaret edemes.. öteki yorumsuz..ama büyük olan kaynanamla yarış halinde

Kızlar reglim 2gün erken geldi sabah regl oldum.sıfır agrıyla
Bu ay bende de ağrı nerdeyse hiç olmadı yavrum ya, sadece tam sökülmeye başlayınca biraz belim ağrır gibi oldu o da duşa girdim çıktım rahatlamaya başladı hemen

Manyak mı bu kadınlar ya? Neden hakkınızda öyle konuşmuşlar ki

eşim hiç ama hiç istemiyor çatlatma iğnesine bile karşı 6 ay daha deneyeceğiz olmazsa rahim filmi ve aşırı korkuyorum
bebeğim o zaman 6 ay beklemeni tavsie etmem... git direk rahim filmi çektir.. zaten uyuşturuyorlar... korkacak hiçbirşey yok....
ben evlendikten sonra yaklaşık 10 ay korundum.. o kdar pişmanım ki keşke bütün tahlilleri en baştan yaptırsaydık.. şimdi hazır eşim şehir dışındayken ve onun tedavisi devam ediorken.. bende rahim filmi çektireyim diyorum.. bir o kalmıştı

eşim hiç ama hiç istemiyor çatlatma iğnesine bile karşı 6 ay daha deneyeceğiz olmazsa rahim filmi ve aşırı korkuyorum
O rahim filmi olayını ben de istiyorum ya ama sanırım sadece doktorun yönlendirmesi ya da bir şey görmesi lazımmış yaptırabilmek için ben sırf kontrol amaçlı istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…