- 6 Ekim 2019
- 130
- 49
- 48
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.841
Olsun be canim bak hepimiz kasıma kaldik. KismetKızlar reglim 2gün erken geldisabah regl oldum.sıfır agrıyla
yaaa canım sevindim... hayırlısı olsun bakalım inşallah sonu güzel olur.. sende ki problem neydi.. yani daha doğrusu problem değilde.. doktor neden bu yönteme geçti ?
ohh gezdin gezdin anca geldin tabi
Eşimde vardı problem canım 8. ayındayız tedavinin çok şükür geçtiğimiz ay sonuçlar iyi çıktı bahsetmiştim burda.. Aynen para para parraavalla benm gözümde aşılamada tüp bebekte aynı.. yeterki vicdanlı doktora denk gel... herşey para tuzağı olmuş..
nie ilgi alanın kız.. girmesin ilgi alanına mazallah
cnm forumda tüp bebek özel bölüm var ordada erkek faktörü konusu var.. orad bir sürü konular var azospermi için.. ordan gerekli bütün bilgileri alabilirsin..azosperm problemi olanlar hangi doktorlarda tedavi gördü eşleriniz
çatlatma iğnesinin mantığının hala anlamadım.. zaten yumurtalarımız çatlamıyormuAsılında hiç bir şey yok bende de eşimde de Fsh ım 8,9 çıkmıştı yaşımda 32 olunca başlayalım dedi..
ayyy ileri hız kaçtı kaç olduEşimde vardı problem canım 8. ayındayız tedavinin çok şükür geçtiğimiz ay sonuçlar iyi çıktı bahsetmiştim burda.. Aynen para para parraa
en başta 12 ydi 4. ay 30 oldu 7. ay 72cnm forumda tüp bebek özel bölüm var ordada erkek faktörü konusu var.. orad bir sürü konular var azospermi için.. ordan gerekli bütün bilgileri alabilirsin..
çatlatma iğnesinin mantığının hala anlamadım.. zaten yumurtalarımız çatlamıyormu
ayyy ileri hız kaçtı kaç oldu
Görümcelerim harika onlardan hiç sıkıntım yok ama eltiler kumalardan berbat valla ben laf söylemediğim halde 40 günlük gelin yapmadığı saygısızlığık kalmamış diye ortalığı karıştırmışlar eşim bunu duyunca onların üstüne çizgi çekmiş aylardır konuşmuyoruz oh sefam olsun iyide olmuşay bu eltiler görümceler felan ne ayak ya.. onları direk vurasım gelio onlara lafımı esirgemem valla
kız maşallah ileri hız 72 olmuş... sen doktora git bi aşılama felanen başta 12 ydi 4. ay 30 oldu 7. ay 72ama tabiki önemli olan hamileliğin oluşması ..
Valla ağzı var dili yok, annem gibi diyemem de resmen en yakın arkadaşlarım gibiseninki ne yapıyor aslı
yok tatlım ben aşılama yaptırmadım ya.. eşimde sperm sorunu varya.. tedavi sürecinde daha.. yaptırıp boşa para vermeye gerek yok..
ayyy tutacan kafasını duvarta sürtecen kıvılcım çıkarana kadarGörümcelerim harika onlardan hiç sıkıntım yok ama eltiler kumalardan berbat valla ben laf söylemediğim halde 40 günlük gelin yapmadığı saygısızlığık kalmamış diye ortalığı karıştırmışlar eşim bunu duyunca onların üstüne çizgi çekmiş aylardır konuşmuyoruz oh sefam olsun iyide olmuş
Bu ay bende de ağrı nerdeyse hiç olmadı yavrum ya, sadece tam sökülmeye başlayınca biraz belim ağrır gibi oldu o da duşa girdim çıktım rahatlamaya başladı hemenKızlar reglim 2gün erken geldisabah regl oldum.sıfır agrıyla
lan daha ne istiosun dilini ısır, poponu kaşıValla ağzı var dili yok, annem gibi diyemem de resmen en yakın arkadaşlarım gibi
eşim hiç ama hiç istemiyor çatlatma iğnesine bile karşıkız maşallah ileri hız 72 olmuş... sen doktora git bi aşılama felan
Manyak mı bu kadınlar ya? Neden hakkınızda öyle konuşmuşlar kiGörümcelerim harika onlardan hiç sıkıntım yok ama eltiler kumalardan berbat valla ben laf söylemediğim halde 40 günlük gelin yapmadığı saygısızlığık kalmamış diye ortalığı karıştırmışlar eşim bunu duyunca onların üstüne çizgi çekmiş aylardır konuşmuyoruz oh sefam olsun iyide olmuş
bebeğim o zaman 6 ay beklemeni tavsie etmem... git direk rahim filmi çektir.. zaten uyuşturuyorlar... korkacak hiçbirşey yok....eşim hiç ama hiç istemiyor çatlatma iğnesine bile karşı6 ay daha deneyeceğiz olmazsa rahim filmi ve aşırı korkuyorum
Kız zaten benim şikayetim yok ki yanlış okudun galibalan daha ne istiosun dilini ısır, poponu kaşı
hee o zaman koy totosuna gitsinKız zaten benim şikayetim yok ki yanlış okudun galibaKadın oğlundan şikayetçi benden çok memnun Valla ben de ondan memnunum yalan yok, inşallah böyle devam eder.
O rahim filmi olayını ben de istiyorum ya ama sanırım sadece doktorun yönlendirmesi ya da bir şey görmesi lazımmış yaptırabilmek için ben sırf kontrol amaçlı istiyorumeşim hiç ama hiç istemiyor çatlatma iğnesine bile karşı6 ay daha deneyeceğiz olmazsa rahim filmi ve aşırı korkuyorum
Cezalı değildim canim ya kendim kapanmasıni istrmistim ama dayanamdim
Aynen öyle ilişkilerine hiç karışmıyorumhee o zaman koy totosuna gitsinana oğul ne yapıolarsa yapsnlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?