- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 36
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.861
bebeğim o zaman 6 ay beklemeni tavsie etmem... git direk rahim filmi çektir.. zaten uyuşturuyorlar... korkacak hiçbirşey yok....
ben evlendikten sonra yaklaşık 10 ay korundum.. o kdar pişmanım ki keşke bütün tahlilleri en baştan yaptırsaydık.. şimdi hazır eşim şehir dışındayken ve onun tedavisi devam ediorken.. bende rahim filmi çektireyim diyorum.. bir o kalmıştı
Kız uzaklaşmak istemek ne ya aşk olsun, hepimiz ister istemez takıyoruz ama burada moral de buluyoruz. O yüzden bizimle kalCezalı değildim canim ya kendim kapanmasıni istrmistim ama dayanamdimbebek mevzusunu cok takıyorum diye uzaklasayim dedim olmadi kk siz
hiç cesaretim yok ya son gittiğimiz doktor infertelite uzmanıydı muayeneden sonra dedi ki bak kızım senin çocuğun olur ihtimali artırmak istersen çatlatma iğnesi vuralım ilaç kullanmaya ihtiyacın yok dedi eşimin sonuçları gördü 6 ay görüşmeyelim dedibebeğim o zaman 6 ay beklemeni tavsie etmem... git direk rahim filmi çektir.. zaten uyuşturuyorlar... korkacak hiçbirşey yok....
ben evlendikten sonra yaklaşık 10 ay korundum.. o kdar pişmanım ki keşke bütün tahlilleri en baştan yaptırsaydık.. şimdi hazır eşim şehir dışındayken ve onun tedavisi devam ediorken.. bende rahim filmi çektireyim diyorum.. bir o kalmıştı
valla ben uzaklaşmak istediğim anda gelmem.. eşimle aynı şehirde yaşıyor olsaydık bende kapatırdım... çünkü ister istemes etkileniyoruz...Cezalı değildim canim ya kendim kapanmasıni istrmistim ama dayanamdimbebek mevzusunu cok takıyorum diye uzaklasayim dedim olmadi kk siz
herkes zor diyor ilaçla rahmin filmini çekiyolar anestezi ile uyutuyolarrahim filmi nasıl bir şey ya :/ acıtan bir şey mi?
valla canım kimisi acıyor diyor kimisi dayanılmayacak gibi değil diyor.. en iyisi uyuştururak yapmak.. ben öyle yapacamrahim filmi nasıl bir şey ya :/ acıtan bir şey mi?
31 yaşındayım cnm... ama eşimin ileri hızı %1 aşılamayı şuan düşünmüyorum.. 3 aylık ilaç tedavisi bitmek üzere.. aşılamaya geçecek kdar düzelme ihtimali bence yokhiç cesaretim yok ya son gittiğimiz doktor infertelite uzmanıydı muayeneden sonra dedi ki bak kızım senin çocuğun olur ihtimali artırmak istersen çatlatma iğnesi vuralım ilaç kullanmaya ihtiyacın yok dedi eşimin sonuçları gördü 6 ay görüşmeyelim dedisonra olmuyosa rahim filmi çekebiliriz dedi bende öyle hevesle çıktım üstüne bir ay geçti..Yaş kaçtı senin kuzum çektir için rahat etcekse sonrada hemen aşılama denersiniz eşinin sonuçlara göre
yüzde 1 olmasının sebebi neymiş canımvalla canım kimisi acıyor diyor kimisi dayanılmayacak gibi değil diyor.. en iyisi uyuştururak yapmak.. ben öyle yapacam
31 yaşındayım cnm... ama eşimin ileri hızı %1 aşılamayı şuan düşünmüyorum.. 3 aylık ilaç tedavisi bitmek üzere.. aşılamaya geçecek kdar düzelme ihtimali bence yok
yok cnm ya belirtiydi yumurtlamaydi takıyorum ben o yuzdem gebelik topiklerinde cok takilmiycam spora başladım diyetle ilgilencemKız uzaklaşmak istemek ne ya aşk olsun, hepimiz ister istemez takıyoruz ama burada moral de buluyoruz. O yüzden bizimle kal
Aynen cnm ama bi kac ay salacam artk net ne yumurtlama ne akıntı belirti hicbirini takip etmiycem eşim yeni is kurdu ara ara yola gidecek cunki nasip bende spor yapicam bol bolvalla ben uzaklaşmak istediğim anda gelmem.. eşimle aynı şehirde yaşıyor olsaydık bende kapatırdım... çünkü ister istemes etkileniyoruz...
3 ay kısa 4. 5. aylarda test vermeli benceyüzde 1 olmasının sebebi neymiş canım
sebeb söylemedi kuzum... ultrasona gittik varikosel çıkmadı... ama sayımız az hızımızda %1yüzde 1 olmasının sebebi neymiş canım
burda oldukça salamassınyok cnm ya belirtiydi yumurtlamaydi takıyorum ben o yuzdem gebelik topiklerinde cok takilmiycam spora başladım diyetle ilgilencem
Aynen cnm ama bi kac ay salacam artk net ne yumurtlama ne akıntı belirti hicbirini takip etmiycem eşim yeni is kurdu ara ara yola gidecek cunki nasip bende spor yapicam bol bol
başka doktor başka labaratuar denediniz mi bak onlarda önemlisebeb söylemedi kuzum... ultrasona gittik varikosel çıkmadı... ama sayımız az hızımızda %1
burda oldukça salamassın
inanırmısn Peri.. eşim şehir dışında çalışıyor.. 1 hafta sonra 3 aylık tedavi bitiyor.. bana dediki cnm hemen test vermesem 1 ay daha içsem öyle gitsem... içimden öyle geliyor dedi.. ama ben meraktan kuduruyorum3 ay kısa 4. 5. aylarda test vermeli bence
Kız sen etiket edince geldim topiklere ugramiycam diyet takımına gircem bi menu spor bildirimi yapip gaza gelmek icinsebeb söylemedi kuzum... ultrasona gittik varikosel çıkmadı... ama sayımız az hızımızda %1
burda oldukça salamassın
Kııııız ben de öyleyimmmmyok cnm ya belirtiydi yumurtlamaydi takıyorum ben o yuzdem gebelik topiklerinde cok takilmiycam spora başladım diyetle ilgilencem
Aynen cnm ama bi kac ay salacam artk net ne yumurtlama ne akıntı belirti hicbirini takip etmiycem eşim yeni is kurdu ara ara yola gidecek cunki nasip bende spor yapicam bol bol
seni gri görmüştüm tekrar böyle görünce ceza yedn sandımK
Kız sen etiket edince geldim topiklere ugramiycam diyet takımına gircem bi menu spor bildirimi yapip gaza gelmek icin
kız aslı sen kilo verirsen o diyetle.. bende uygulayacamKııııız ben de öyleyimmmmDiyetteyim 1 hafta oldu ama doktor kontrolündeyim
Ben uzun zamandr diyet modunda olunca diyetisyenr gitmiyorum ya amaan sporla destekliycem insAllah son 10 kg içinde veriirirmKııııız ben de öyleyimmmmDiyetteyim 1 hafta oldu ama doktor kontrolündeyim
Yok cnm saolasun yöneticilere sormuştum onlarsa hemen kapatmislardiseni gri görmüştüm tekrar böyle görünce ceza yedn sandım
bunu okudukça gülme krizine giriyorumBu sinirle bu kızın hayalleri aralığa kalır valla :)) Dido enişteyi mındar etme dava senin davan :))
kapanan hesap geri açılıyormu yavYok cnm saolasun yöneticilere sormuştum onlarsa hemen kapatmislardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?