Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rahim filmi nasıl bir şey ya :/ acıtan bir şey mi?

Cezalı değildim canim ya kendim kapanmasıni istrmistim ama dayanamdim bebek mevzusunu cok takıyorum diye uzaklasayim dedim olmadi kk siz
Kız uzaklaşmak istemek ne ya aşk olsun, hepimiz ister istemez takıyoruz ama burada moral de buluyoruz. O yüzden bizimle kal

hiç cesaretim yok ya son gittiğimiz doktor infertelite uzmanıydı muayeneden sonra dedi ki bak kızım senin çocuğun olur ihtimali artırmak istersen çatlatma iğnesi vuralım ilaç kullanmaya ihtiyacın yok dedi eşimin sonuçları gördü 6 ay görüşmeyelim dedi sonra olmuyosa rahim filmi çekebiliriz dedi bende öyle hevesle çıktım üstüne bir ay geçti..Yaş kaçtı senin kuzum çektir için rahat etcekse sonrada hemen aşılama denersiniz eşinin sonuçlara göre

Cezalı değildim canim ya kendim kapanmasıni istrmistim ama dayanamdim bebek mevzusunu cok takıyorum diye uzaklasayim dedim olmadi kk siz
valla ben uzaklaşmak istediğim anda gelmem.. eşimle aynı şehirde yaşıyor olsaydık bende kapatırdım... çünkü ister istemes etkileniyoruz...

rahim filmi nasıl bir şey ya :/ acıtan bir şey mi?
valla canım kimisi acıyor diyor kimisi dayanılmayacak gibi değil diyor.. en iyisi uyuştururak yapmak.. ben öyle yapacam

31 yaşındayım cnm... ama eşimin ileri hızı %1 aşılamayı şuan düşünmüyorum.. 3 aylık ilaç tedavisi bitmek üzere.. aşılamaya geçecek kdar düzelme ihtimali bence yok

yüzde 1 olmasının sebebi neymiş canım

Kız uzaklaşmak istemek ne ya aşk olsun, hepimiz ister istemez takıyoruz ama burada moral de buluyoruz. O yüzden bizimle kal
yok cnm ya belirtiydi yumurtlamaydi takıyorum ben o yuzdem gebelik topiklerinde cok takilmiycam spora başladım diyetle ilgilencem
valla ben uzaklaşmak istediğim anda gelmem.. eşimle aynı şehirde yaşıyor olsaydık bende kapatırdım... çünkü ister istemes etkileniyoruz...
Aynen cnm ama bi kac ay salacam artk net ne yumurtlama ne akıntı belirti hicbirini takip etmiycem eşim yeni is kurdu ara ara yola gidecek cunki nasip bende spor yapicam bol bol

yüzde 1 olmasının sebebi neymiş canım
sebeb söylemedi kuzum... ultrasona gittik varikosel çıkmadı... ama sayımız az hızımızda %1

burda oldukça salamassın

3 ay kısa 4. 5. aylarda test vermeli bence
inanırmısn Peri.. eşim şehir dışında çalışıyor.. 1 hafta sonra 3 aylık tedavi bitiyor.. bana dediki cnm hemen test vermesem 1 ay daha içsem öyle gitsem... içimden öyle geliyor dedi.. ama ben meraktan kuduruyorum

Kııııız ben de öyleyimmmm Diyetteyim 1 hafta oldu ama doktor kontrolündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…