- 17 Nisan 2019
- 2.779
- 2.951
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.881
kız hiç zorlama adamı aynı eşimde böyle dedi 4. ayın sonunda cesaretini topladı sonra 6 dediler yine 7. ayda gitti erkekler için çok zor üzülüyorumda test sonuçlarını bekleyişi yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyorinanırmısn Peri.. eşim şehir dışında çalışıyor.. 1 hafta sonra 3 aylık tedavi bitiyor.. bana dediki cnm hemen test vermesem 1 ay daha içsem öyle gitsem... içimden öyle geliyor dedi.. ama ben meraktan kuduruyorum
Tamam kuzum olur, haftaya menümü değiştirecek. Onu da paylaşırım yinekız aslı sen kilo verirsen o diyetle.. bende uygulayacam
başka doktor başka labaratuar denediniz mi bak onlarda önemli
kız hiç zorlama adamı aynı eşimde böyle dedi 4. ayın sonunda cesaretini topladı sonra 6 dediler yine 7. ayda gitti erkekler için çok zor üzülüyorumda test sonuçlarını bekleyişi yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyor1 aycık daha bekleyiver yazıktır
Bence beslenmene de dikkat et gülüm, spor yapabiliyorsan yap tabiki ben pek spor yapacak vakit bulamıyorum ya haftada 1-2 defa yürüyüş yapıyorum açık havada hepsi buBen uzun zamandr diyet modunda olunca diyetisyenr gitmiyorum ya amaan sporla destekliycem insAllah son 10 kg içinde veriirirm
sen bu menüleri sakla kilo verirsen topluca senden alırım :d benm dietisyene gitme cesaretim yok gidersem kovar D: daha nereni zayıflatacan die ama bence daha hıhTamam kuzum olur, haftaya menümü değiştirecek. Onu da paylaşırım yine23'ümde kontrolüm var, bilgilendireceğim sizi
Ya bence de sende sıkıntı yok fazlalık olarak.. Ama benim hem boyum kısa hem kilom fazla bu yüzden kendi sağlığım için kg vermem ve sıkılaşmam lazım...sen bu menüleri sakla kilo verirsen topluca senden alırım :d benm dietisyene gitme cesaretim yok gidersem kovar D: daha nereni zayıflatacan die ama bence daha hıh
boy kilo kça bakaymYa bence de sende sıkıntı yok fazlalık olarak.. Ama benim hem boyum kısa hem kilom fazla bu yüzden kendi sağlığım için kg vermem ve sıkılaşmam lazım...
160 cm boyum 74 kg tontikliğimmmmmmboy kilo kça bakaym
benim boy 1.65 dün yine tartıldım 53 hala50 olmam lazm
açılıyormuşkapanan hesap geri açılıyormu yav
Beslenmeye dikkat etmek gerek zaten cnm yaptgm spor boşa gider yoksa haftada üç gün zaten geri kalanlarda da kendim evde biseyler yapmalıyımBence beslenmene de dikkat et gülüm, spor yapabiliyorsan yap tabiki ben pek spor yapacak vakit bulamıyorum ya haftada 1-2 defa yürüyüş yapıyorum açık havada hepsi bu
En tontik benim bi kere boy 159 kilo pazartesi 83.1 çıktım 79 u görmüştüm ne guzel bi bucuk ayda almışım yine160 cm boyum 74 kg tontikliğimmmmmm
tabi o doktora gidin ama şöyle söyleyeyim 4 farklı doktora gittik en son testi üni labaratuarında yaptırdık yani kesinlikle tavsiyem farklı gözler farklı tecrübeler. yüzde 1 diye kabullenmek üstüne nedeni belirsiz denilmesi mantıklı değil ya zaman kaybediyorsunuz ya da boşa üzülüyorsunuzbaşka yere gitmedik kuzum direk tedaviye başlıyalım dedik.. ama şimdi istanbulda.. istesede başka yere gidecek ama 4. ayın sonunda gelirim istiosan memlekete diyor.. biz şey dşünüyoruz ilacı veren doktora bidaha gidip ilerlemeye görmemiz lazm değilmi ya ?
Sporla iki haftada en az 6 kg verirsin kuzum ama dediğim gibi beslenmene de dikkat et.En tontik benim bi kere boy 159 kilo pazartesi 83.1 çıktım 79 u görmüştüm ne guzel bi bucuk ayda almışım yine
yaa kıyamam sana kız maşalalhn var160 cm boyum 74 kg tontikliğimmmmmm
üniv labaratuarları iyimi acaba ya.. herkes bu şeyler için devlete gitme diyor.. ee özelde para tuzağı.. ne yapcam ben ?tabi o doktora gidin ama şöyle söyleyeyim 4 farklı doktora gittik en son testi üni labaratuarında yaptırdık yani kesinlikle tavsiyem farklı gözler farklı tecrübeler. yüzde 1 diye kabullenmek üstüne nedeni belirsiz denilmesi mantıklı değil ya zaman kaybediyorsunuz ya da boşa üzülüyorsunuz
Ayy insAllah ya bklm cok degil zaten ilk etapta 75 sonra 69 olsam yeter bana son 10-15 kilo kaldı isteSporla iki haftada en az 6 kg verirsin kuzum ama dediğim gibi beslenmene de dikkat et.
özelde yaptırdık hep en son ki kontrolde hem özel hem üni de yaptırdık doçent bi doktora göründük daha güvenilir oldu açıkcası eşimin özgüveni yerine geldiyaa kıyamam sana kız maşalalhn var
üniv labaratuarları iyimi acaba ya.. herkes bu şeyler için devlete gitme diyor.. ee özelde para tuzağı.. ne yapcam ben ?
bak şimdi ne yapacğaımı şaşırdım iyiceözelde yaptırdık hep en son ki kontrolde hem özel hem üni de yaptırdık doçent bi doktora göründük daha güvenilir oldu açıkcası eşimin özgüveni yerine geldi
yok yok kuzu hiç şaşırma farklı bi doktora hiç görünmemeniz zaten hata her şeyin bir sebebi var yüzde 1 çıkmış sebebi ne sebebi bilinmiyosa tedavi neye göre belirlendi öyle değil mibak şimdi ne yapacğaımı şaşırdım iyice
doğru söylüyorsun daha önce akrep felan kızların hepsi aynı şeyi söyledi ama eşimle ben şey düşündük %1 olan şey başka yerde en fazla %10 çıksın yine bişey değişmiecek.. en iyisi ilaç kullanmak öyle gitmek dedi eşim.. şimdi ben ona kür yapıodum 1 ay.. ama şehir dışına gidince keçiboynuzu kürü yalan olduyok yok kuzu hiç şaşırma farklı bi doktora hiç görünmemeniz zaten hata her şeyin bir sebebi var yüzde 1 çıkmış sebebi ne sebebi bilinmiyosa tedavi neye göre belirlendi öyle değil mi
ahaha valla aynı ben kuzum eşim annesini arayınca beni soruyo onu sormuyo bileKız benimki de öyle kadın kendi oğlunu sevmiyor beni sevdiği kadar fkjgdlksşfkh
benimki bi gün benden habersiz doktora gidiyo o dönem 3-4 aylık evliyiz çocuk istemiyoruz varikosel diyolar beni aradı falan neyse test şu bu 1 hafta içinde ameliyat oldu sperm testi ultrason çekilmişti başka doktorada gittik aynı cevapları almıştık. sonra 4. ay kendi doktorumuza test verdik düzelme başlamıştı yaz tatiliydi il dışında başkasına gittik teyit etti o da 7. ay yine kendi doktorumuz artı doçent ve üni hast. aynı testlere birde hormon eklediler temiz çıktı allahtan yani bizde sorun belli tedaviler bellidoğru söylüyorsun daha önce akrep felan kızların hepsi aynı şeyi söyledi ama eşimle ben şey düşündük %1 olan şey başka yerde en fazla %10 çıksın yine bişey değişmiecek.. en iyisi ilaç kullanmak öyle gitmek dedi eşim.. şimdi ben ona kür yapıodum 1 ay.. ama şehir dışına gidince keçiboynuzu kürü yalan olduo yüzden eşimde diyorki ben 1 ay daha ilaç kullanmak istiyorum.. iyi madem dedm kullan ama içm içimi yiyor gitsin die
siz tahlil yaptırdınzmı.. eşim hiç tahlil yaptırmadı.. sadece sperm testi ve ultrason.. bizden tahlil istemediler ama yapan olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?