Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız hiç zorlama adamı aynı eşimde böyle dedi 4. ayın sonunda cesaretini topladı sonra 6 dediler yine 7. ayda gitti erkekler için çok zor üzülüyorumda test sonuçlarını bekleyişi yüz ifadesi gözümün önünden gitmiyor 1 aycık daha bekleyiver yazıktır

başka doktor başka labaratuar denediniz mi bak onlarda önemli

başka yere gitmedik kuzum direk tedaviye başlıyalım dedik.. ama şimdi istanbulda.. istesede başka yere gidecek ama 4. ayın sonunda gelirim istiosan memlekete diyor.. biz şey dşünüyoruz ilacı veren doktora bidaha gidip ilerlemeye görmemiz lazm değilmi ya ?

Ben uzun zamandr diyet modunda olunca diyetisyenr gitmiyorum ya amaan sporla destekliycem insAllah son 10 kg içinde veriirirm
Bence beslenmene de dikkat et gülüm, spor yapabiliyorsan yap tabiki ben pek spor yapacak vakit bulamıyorum ya haftada 1-2 defa yürüyüş yapıyorum açık havada hepsi bu

Tamam kuzum olur, haftaya menümü değiştirecek. Onu da paylaşırım yine 23'ümde kontrolüm var, bilgilendireceğim sizi
sen bu menüleri sakla kilo verirsen topluca senden alırım :d benm dietisyene gitme cesaretim yok gidersem kovar D: daha nereni zayıflatacan die ama bence daha hıh

sen bu menüleri sakla kilo verirsen topluca senden alırım :d benm dietisyene gitme cesaretim yok gidersem kovar D: daha nereni zayıflatacan die ama bence daha hıh
Ya bence de sende sıkıntı yok fazlalık olarak.. Ama benim hem boyum kısa hem kilom fazla bu yüzden kendi sağlığım için kg vermem ve sıkılaşmam lazım...

kapanan hesap geri açılıyormu yav
açılıyormuş
Bence beslenmene de dikkat et gülüm, spor yapabiliyorsan yap tabiki ben pek spor yapacak vakit bulamıyorum ya haftada 1-2 defa yürüyüş yapıyorum açık havada hepsi bu
Beslenmeye dikkat etmek gerek zaten cnm yaptgm spor boşa gider yoksa haftada üç gün zaten geri kalanlarda da kendim evde biseyler yapmalıyım

tabi o doktora gidin ama şöyle söyleyeyim 4 farklı doktora gittik en son testi üni labaratuarında yaptırdık yani kesinlikle tavsiyem farklı gözler farklı tecrübeler. yüzde 1 diye kabullenmek üstüne nedeni belirsiz denilmesi mantıklı değil ya zaman kaybediyorsunuz ya da boşa üzülüyorsunuz

160 cm boyum 74 kg tontikliğimmmmmm
yaa kıyamam sana kız maşalalhn var

üniv labaratuarları iyimi acaba ya.. herkes bu şeyler için devlete gitme diyor.. ee özelde para tuzağı.. ne yapcam ben ?

yaa kıyamam sana kız maşalalhn var

üniv labaratuarları iyimi acaba ya.. herkes bu şeyler için devlete gitme diyor.. ee özelde para tuzağı.. ne yapcam ben ?
özelde yaptırdık hep en son ki kontrolde hem özel hem üni de yaptırdık doçent bi doktora göründük daha güvenilir oldu açıkcası eşimin özgüveni yerine geldi

yok yok kuzu hiç şaşırma farklı bi doktora hiç görünmemeniz zaten hata her şeyin bir sebebi var yüzde 1 çıkmış sebebi ne sebebi bilinmiyosa tedavi neye göre belirlendi öyle değil mi
doğru söylüyorsun daha önce akrep felan kızların hepsi aynı şeyi söyledi ama eşimle ben şey düşündük %1 olan şey başka yerde en fazla %10 çıksın yine bişey değişmiecek.. en iyisi ilaç kullanmak öyle gitmek dedi eşim.. şimdi ben ona kür yapıodum 1 ay.. ama şehir dışına gidince keçiboynuzu kürü yalan oldu o yüzden eşimde diyorki ben 1 ay daha ilaç kullanmak istiyorum.. iyi madem dedm kullan ama içm içimi yiyor gitsin die
siz tahlil yaptırdınzmı.. eşim hiç tahlil yaptırmadı.. sadece sperm testi ve ultrason.. bizden tahlil istemediler ama yapan olmuş

benimki bi gün benden habersiz doktora gidiyo o dönem 3-4 aylık evliyiz çocuk istemiyoruz varikosel diyolar beni aradı falan neyse test şu bu 1 hafta içinde ameliyat oldu sperm testi ultrason çekilmişti başka doktorada gittik aynı cevapları almıştık. sonra 4. ay kendi doktorumuza test verdik düzelme başlamıştı yaz tatiliydi il dışında başkasına gittik teyit etti o da 7. ay yine kendi doktorumuz artı doçent ve üni hast. aynı testlere birde hormon eklediler temiz çıktı allahtan yani bizde sorun belli tedaviler belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…