- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.901
varikossel ameliyatı sonrası düzelmeler oluyor zaten.. ama bizde oda yok anlamadm gitti.. valla canım sana bişey diyim mi..benimki bi gün benden habersiz doktora gidiyo o dönem 3-4 aylık evliyiz çocuk istemiyoruz varikosel diyolar beni aradı falan neyse test şu bu 1 hafta içinde ameliyat oldu sperm testi ultrason çekilmişti başka doktorada gittik aynı cevapları almıştık. sonra 4. ay kendi doktorumuza test verdik düzelme başlamıştı yaz tatiliydi il dışında başkasına gittik teyit etti o da 7. ay yine kendi doktorumuz artı doçent ve üni hast. aynı testlere birde hormon eklediler temiz çıktı allahtan yani bizde sorun belli tedaviler belli
düzelme kadar düşme ihtimalide vardı kız ne çok ağladım gizli gizli . eşim hayatta salmaz beni 2 dk ulaşamasa bişey mi oldu diye iş yerime kadar gelirvarikossel ameliyatı sonrası düzelmeler oluyor zaten.. ama bizde oda yok anlamadm gitti.. valla canım sana bişey diyim mi..
vakit kaybetmeden sen gizlice git rahim filmi çektir... valla bak.. kız maşallah %72 olmuş.. kaçırma bu fırsatı vakitte kaybetme
Var tabi dana gibiyimyaa kıyamam sana kız maşalalhn var
üniv labaratuarları iyimi acaba ya.. herkes bu şeyler için devlete gitme diyor.. ee özelde para tuzağı.. ne yapcam ben ?
Valla ben inanıyorum dediğin gibi bir programla hedeflediğin tüm kgları verirsin, sadece biraz iradeAyy insAllah ya bklm cok degil zaten ilk etapta 75 sonra 69 olsam yeter bana son 10-15 kilo kaldı iste
10,00 mldüzelme kadar düşme ihtimalide vardı kız ne çok ağladım gizli gizli . eşim hayatta salmaz beni 2 dk ulaşamasa bişey mi oldu diye iş yerime kadar gelirbelki sizde tüplerle ilgili bişeyler vardır sperm sayısı kaçtı
yaa aslı ahahahahaVar tabi dana gibiyimkfdjgkdlg
Dur ben deneyeyim bi şansımı, tontiğim ya belki beni alırlarPeLushbaby kız koş koş... kızlar ceza aldı...
kızceler gitti
AKREPPPPPPPPPPPPPPPPP... DİDOŞŞŞ... BÜŞRAAAA BENİ GÖRÜYORSANIZ HEMENCECİK DÖNÜN... RUHUNUZ BURDA YAŞIYOR... MAPUSA BENİ ALMADILAR TEMİZ ÇAMAŞIR GETİREMEDİM
kız kendine tontik diyip durma ya dövecem şimdi sopalı zerdo olcamDur ben deneyeyim bi şansımı, tontiğim ya belki beni alırlarZorluyoruuuum Almıyorlar
Şimdi ben buna küfür edince bana günah yazılıyor dimi????Anne 2,5 aylık bebeğini öldürdüğünü sorguda itiraf etti
Konya'da mama yerken nefessiz kaldığı iddiasıyla götürüldüğü hastanede ölen 2,5 aylık İsmail Kaynak’ın annesi Fatma Kaynak (21) polisteki sorgusunda, bebeğini ağladığı için yüzüne yastık bastırıp, boğarak öldürdüğünü itiraf etti.www.mynet.com
habere bakın kızlarbu kadını öldürmek istiorum... Ellerin kırılsın ya
ya allah aşkına biz çocuk sahibi olmak için nelerle uğraşıyoruz pislik kadın yaa.. allah kahretsin onuAnne 2,5 aylık bebeğini öldürdüğünü sorguda itiraf etti
Konya'da mama yerken nefessiz kaldığı iddiasıyla götürüldüğü hastanede ölen 2,5 aylık İsmail Kaynak’ın annesi Fatma Kaynak (21) polisteki sorgusunda, bebeğini ağladığı için yüzüne yastık bastırıp, boğarak öldürdüğünü itiraf etti.www.mynet.com
habere bakın kızlarbu kadını öldürmek istiorum... Ellerin kırılsın ya
yazılmaz canım merak etme.. lanet olsun bunun gibilereŞimdi ben buna küfür edince bana günah yazılıyor dimi????
10,00 ml
azospermi diye bişey var bir de kuzu sen kesin başka doktorlara götür adamı bak faydasını görceksiniz
yaa aslı ahahahaha
yazılmaz ama sen buraya yazma.. yoksa senide kızların yanına gönderirler mapusaŞimdi ben buna küfür edince bana günah yazılıyor dimi????
kesinlikle.. hergün dualar yöntemler ovulasyonlar.. neler neler yapıyoruz onların yerinde olmak için.. Allah ıslah etsin diecemde.. bildiğin caniii.. katil...ya allah aşkına biz çocuk sahibi olmak için nelerle uğraşıyoruz pislik kadın yaa.. allah kahretsin onu
Gülüm kıskançlık başka sebebi yokManyak mı bu kadınlar ya? Neden hakkınızda öyle konuşmuşlar ki
GÖNDER ELTİNİ BANA BACIM.. GÖNDER GÖNDER.. BİRDAHA GERİ ALAMAZSNGülüm kıskançlık başka sebebi yok
Valla bende görümceyim övmeyeyim kendimi melek gibiyimayyy tutacan kafasını duvarta sürtecen kıvılcım çıkarana kadarbenim eltim yok, 3 görümcem var... 1i sinsi arkadan iş çevirir ama bulaşmaya cesaret edemes.. öteki yorumsuz..ama büyük olan kaynanamla yarış halinde
InsAllah cnm aynen oyle irade önemliValla ben inanıyorum dediğin gibi bir programla hedeflediğin tüm kgları verirsin, sadece biraz irade
Yooo Zerdo ben sana kıyamam o sana kurban olsun aman amanGÖNDER ELTİNİ BANA BACIM.. GÖNDER GÖNDER.. BİRDAHA GERİ ALAMAZSN
hahaha ayyYooo Zerdo ben sana kıyamam o sana kurban olsun aman aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?