Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aynen canım öyleymiş.. bazı durumlarda kimyasal olduğu halde düşmezse hatta kürtaj olabiliyormuşsun. eğer düşürmeseydim onu bile söylemişlerdi. kabus gibiydi ya o zamanlar. şimdi yine aynı olur mu korkusu var ister istemez o yüzden stresliyim .kendime olmamam gerektiğini söylüyorum,olmamam gerektiğini biliyorum da. ama elde değil ki.

NE OLUYOR BURADA

valla nasıl anlatsak didem başka bir grupta kavga etti. sonuna kadar haklı olduğu bir kavgaydı. neyse o ceza aldı. sonra o kavgayı okuyan herkes gibi ,okuyanlar didemin kavga ettiği kıza sinir oldu. akrep ve büş dayanamayıp kıza söylendiler,ama bizim gruptan. bir baktık onlarda ceza almış .. kısa özeti bu

Hangi grupta etmişler

kuzum mevsimsel değişiklikler stres felan etkiler... at kız kafandan bu düşünceleri.. ne zaman regl gelirse gelsin.. hatta hiç gelmesin bebiş gelsin inşallah

stres yok düşünmek yok... belirti aramak yok... herkesin bünyesi farklı kuzucum.. üzülme yok.. dua edecez

NE OLUYOR BURADA
Neler oluyor hayatta, bürde şu rüya gerçek olsa olsa, sabah olup uyanınca, herşeyimz aynı kalsa

tmm ama seni çok stresli gördüm kuzum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin.. kısmetin neyse onu yaşarsın.. ama bazen kendi kaderimizi kendimiz çizeriz, o yüzden şuan mesela çık gez dolaş, ayaklarını uzat, meyve ye bol bol.. aklını dağıtacak bişeyler yap düşünme.. o zaman herşey çokd aha güzel olur

pelushh selam,

ben bayadır girmiyorum. senin noldu durumun gebe misin ? :)
PeLushbaby hamile evet.. biz hala nöbettiyiz

Merhabalaaaarr,

Çoook uzun süre girmediğimi farkettim bugün iyiyiz kızlar siz nasılsınız nasıl geçiyor günler?
tabi tabiiiiii bebek gelince biz unutlduk.. iyiyiz sende nasıl geçiyor asıl ?

PeLushbaby ben sana ne dedim ? ceza aldığım zaman.. bu grubu çekemediklerinden aldım dedm.. kızları uyar dedim ahanda dinlemediler bizi.. didoş yine gitti orda burda akıl vermeye çalışırken aklından oldu pisi pisine benim gibi..
sonra akreple büş burda yorumlaştılar.. ama o sinsicikler biliyorsunki burayı takip edior küttttttttttttt gitti akreple büşrada

Zerdem2016 sabah bulantılarıyla geçti ama öyle çok sıkıntım olmadı çokşükür, şimdi ikili testi bekliyoruz nasipse sağlıkla atlatıcaz Sende bişiy varmı hamişmisin bakalım

Kız allah seniiiii niye çekemesinler be kuzum bizi tanımıyorlar bile arkadaşlarının öcünü almaya çalışmışlar sadece

Zerdem2016 sabah bulantılarıyla geçti ama öyle çok sıkıntım olmadı çokşükür, şimdi ikili testi bekliyoruz nasipse sağlıkla atlatıcaz Sende bişiy varmı hamişmisin bakalım
değilim malesef zaten kocam 1 hafta önce şehir dışında gitti.. artık benden 6 ay bir cacık olmas
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin cnm.. sağlıkla kucağına al inşallah

Kız allah seniiiii niye çekemesinler be kuzum bizi tanımıyorlar bile arkadaşlarının öcünü almaya çalışmışlar sadece
sen benim ceza aldığım zaman yokmuydun ? kız burda yazılanları kopyalayp orda bilmişlik yapıolar neler oldu neler sorma gitsin

Aha ciddi miii? Valla ben senin olmadığın zamanı hatırlıyorum ama o kadar aktif değildim belki de

Aha ciddi miii? Valla ben senin olmadığın zamanı hatırlıyorum ama o kadar aktif değildim belki de
he ilk cezamı aldım 24 saat... kızlarda dönerler.. önce didoş ceza aldı önce didoş döner..
AKREPPPPPPPPPPPPPP.. DİDOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ... BÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ hello

hala AKREBİN , enişteyi mındar etme dava senin davan demesine gülüyorum ölecemmmmmmmmmmmmm gözyaşlarım akıyor gülmekten iş arkadaşlarm kafayı yedi der gibi bakıyor

Zerdem2016 amin canım sağolasın Allah sanada en hayırlı zamanda nasip etsin inş sağlıkla gelsinler. Benim de 3 ay dolmasına az kaldı malum riskli zamanlar. Sağlığını düşünüp endişe etmekle ve sürekli ultrasonda görmek istemekle geçiyo zaman Rabbim hayırlısını göstersin.

hiç endişe etme bak 3 ay bitmek üzere MAŞALLAH.. stresten uzak dur tatlım.. takılma böyle şeylere

Ben ilk 26 Ağustos'ta yazmışım kız buraya, 58. sayfada anılarım depreşti bak şimdiiii

peki benim bu yorumunu armut yerken okumama ne diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…