- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.941
Gülüm ilki oldu diye ikincisi olacak diye bişey yok sen gönlünü ferah tut bak çok kişi var kimyasal sonrası ikinci gebeliği gayet sağlıklı oluyor dualarımız seninle gülüm
kız sakin olanaaaa hepimiz cadı olduk burda iyimi herifleri öldürecez..
aaa kuzum 800 lerden düşmüş.. onadamı kimyasal deniliyor? birşey daha öğrendim... kuzum kendi içinde stres yapıyor olabilirmisin ? şuan mesela streslisin
NE OLUYOR BURADA
Hangi grupta etmişlervalla nasıl anlatsakdidem başka bir grupta kavga etti. sonuna kadar haklı olduğu bir kavgaydı. neyse o ceza aldı. sonra o kavgayı okuyan herkes gibi ,okuyanlar didemin kavga ettiği kıza sinir oldu. akrep ve büş dayanamayıp kıza söylendiler,ama bizim gruptan. bir baktık onlarda ceza almış .. kısa özeti bu
sadece didem başka grupta etmiş. gebe kalmak için bomba formül mü ne . didemin hesaba grip son aktivitelerden bak istersen.Hangi grupta etmişler
Hangi grupta etmişler
@cgokce @Estetqiu @galaksidebirbalik @Azraa @Yildiz04Orkidem2 @nejlaa 86 @Mucizeminik ve HATIRLIYAMADIKLARIM...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NASILSINIZ NASIL GİDİYOR ÇALIŞMALAR.. GEBE OLANLAR BEBİŞLER NASIL
kuzum mevsimsel değişiklikler stres felan etkiler... at kız kafandan bu düşünceleri.. ne zaman regl gelirse gelsin.. hatta hiç gelmesin bebiş gelsin inşallahYaz dostum yeni bat bilinmiyorŞu saati itibariyle adet oldum. Geçen ay 19 unda olmuştum. Bu ay 17. geçen ayda28. günde adet oldum bu ayda. Hayırdır inşallah benim adet döngüm normalde 31-35 gün arası değişirken rahim filmi sonrası 28 günde bir olmaya mı başladım acaba. Bilemedim gerçekten. Şuan yeni bat ne demeliyim sizce??
stres yok düşünmek yok... belirti aramak yok... herkesin bünyesi farklı kuzucum.. üzülme yok.. dua edecezOf of geçmiyor günler çatlatma iğnesinin 10. Günündeyim çatlama ya dair hiç bilirti yaşamadım sıfır sadece bu iki güngür varlığı çok belli olmayan göğüs ucu ağrısı var kist olmasından çok korkuyorum
Neler oluyor hayatta, bürde şu rüya gerçek olsa olsa, sabah olup uyanınca, herşeyimz aynı kalsaNE OLUYOR BURADA
tmm ama seni çok stresli gördüm kuzum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin.. kısmetin neyse onu yaşarsın.. ama bazen kendi kaderimizi kendimiz çizeriz, o yüzden şuan mesela çık gez dolaş, ayaklarını uzat, meyve ye bol bol.. aklını dağıtacak bişeyler yap düşünme.. o zaman herşey çokd aha güzel oluraynen canım öyleymiş.. bazı durumlarda kimyasal olduğu halde düşmezse hatta kürtaj olabiliyormuşsun. eğer düşürmeseydim onu bile söylemişlerdi. kabus gibiydi ya o zamanlar. şimdi yine aynı olur mu korkusu var ister istemez o yüzden stresliyim .kendime olmamam gerektiğini söylüyorum,olmamam gerektiğini biliyorum da. ama elde değil ki.
pelushh selam,
ben bayadır girmiyorum. senin noldu durumun gebe misin ? :)
tabi tabiiiiii bebek gelince biz unutlduk.. iyiyiz sende nasıl geçiyor asıl ?Merhabalaaaarr,
Çoook uzun süre girmediğimi farkettim bugüniyiyiz kızlar siz nasılsınız nasıl geçiyor günler?
kuzum mevsimsel değişiklikler stres felan etkiler... at kız kafandan bu düşünceleri.. ne zaman regl gelirse gelsin.. hatta hiç gelmesin bebiş gelsin inşallah
stres yok düşünmek yok... belirti aramak yok... herkesin bünyesi farklı kuzucum.. üzülme yok.. dua edecez
Neler oluyor hayatta, bürde şu rüya gerçek olsa olsa, sabah olup uyanınca, herşeyimz aynı kalsa
tmm ama seni çok stresli gördüm kuzum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin.. kısmetin neyse onu yaşarsın.. ama bazen kendi kaderimizi kendimiz çizeriz, o yüzden şuan mesela çık gez dolaş, ayaklarını uzat, meyve ye bol bol.. aklını dağıtacak bişeyler yap düşünme.. o zaman herşey çokd aha güzel olur
PeLushbaby hamile evet.. biz hala nöbettiyiz
tabi tabiiiiii bebek gelince biz unutlduk.. iyiyiz sende nasıl geçiyor asıl ?
Kız allah seniiiiiPeLushbaby ben sana ne dedim ? ceza aldığım zaman.. bu grubu çekemediklerinden aldım dedm.. kızları uyar dedim ahanda dinlemediler bizi.. didoş yine gitti orda burda akıl vermeye çalışırken aklından oldu pisi pisine benim gibi..
sonra akreple büş burda yorumlaştılar.. ama o sinsicikler biliyorsunki burayı takip ediorküttttttttttttt gitti akreple büşrada
değilim malesefZerdem2016 sabah bulantılarıyla geçti ama öyle çok sıkıntım olmadı çokşükür, şimdi ikili testi bekliyoruz nasipse sağlıkla atlatıcaz Sende bişiy varmı hamişmisin bakalım
sen benim ceza aldığım zaman yokmuydun ? kız burda yazılanları kopyalayp orda bilmişlik yapıolar neler oldu neler sorma gitsinKız allah seniiiiiniye çekemesinler be kuzum bizi tanımıyorlar bile arkadaşlarının öcünü almaya çalışmışlar sadece
Aha ciddi miii? Valla ben senin olmadığın zamanı hatırlıyorum ama o kadar aktif değildim belki dedeğilim malesefzaten kocam 1 hafta önce şehir dışında gitti.. artık benden 6 ay bir cacık olmas
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin cnm.. sağlıkla kucağına al inşallah
sen benim ceza aldığım zaman yokmuydun ? kız burda yazılanları kopyalayp orda bilmişlik yapıolar neler oldu neler sorma gitsin
he ilk cezamı aldım 24 saat... kızlarda dönerler.. önce didoş ceza aldı önce didoş döner..Aha ciddi miii? Valla ben senin olmadığın zamanı hatırlıyorum ama o kadar aktif değildim belki de
değilim malesefzaten kocam 1 hafta önce şehir dışında gitti.. artık benden 6 ay bir cacık olmas
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin cnm.. sağlıkla kucağına al inşallah
sen benim ceza aldığım zaman yokmuydun ? kız burda yazılanları kopyalayp orda bilmişlik yapıolar neler oldu neler sorma gitsin
hiç endişe etme bak 3 ay bitmek üzere MAŞALLAH.. stresten uzak dur tatlım.. takılma böyle şeylereZerdem2016 amin canım sağolasın Allah sanada en hayırlı zamanda nasip etsin inş sağlıkla gelsinler. Benim de 3 ay dolmasına az kaldı malum riskli zamanlar. Sağlığını düşünüp endişe etmekle ve sürekli ultrasonda görmek istemekle geçiyo zaman☺ Rabbim hayırlısını göstersin.
Ben ilk 26 Ağustos'ta yazmışım kız buraya, 58. sayfadahe ilk cezamı aldım 24 saat... kızlarda dönerler.. önce didoş ceza aldı önce didoş döner..
AKREPPPPPPPPPPPPPP.. DİDOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ... BÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ hello
kuzum mevsimsel değişiklikler stres felan etkiler... at kız kafandan bu düşünceleri.. ne zaman regl gelirse gelsin.. hatta hiç gelmesin bebiş gelsin inşallah
stres yok düşünmek yok... belirti aramak yok... herkesin bünyesi farklı kuzucum.. üzülme yok.. dua edecez
Neler oluyor hayatta, bürde şu rüya gerçek olsa olsa, sabah olup uyanınca, herşeyimz aynı kalsa
tmm ama seni çok stresli gördüm kuzum.. Rabbim hayırlısını nasip etsin.. kısmetin neyse onu yaşarsın.. ama bazen kendi kaderimizi kendimiz çizeriz, o yüzden şuan mesela çık gez dolaş, ayaklarını uzat, meyve ye bol bol.. aklını dağıtacak bişeyler yap düşünme.. o zaman herşey çokd aha güzel olur
PeLushbaby hamile evet.. biz hala nöbettiyiz
tabi tabiiiiii bebek gelince biz unutlduk.. iyiyiz sende nasıl geçiyor asıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?