Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay sen benim gibi hesap kitap.. totonun üstünden kalkam.. belinin arkasınada yastık koy çok eğilerek yazma klavyede daha sayayım mı bilemedm

sen beni mi izliyorsun tam yazını okuyorum baktım kambur bir şekilde eğilmiş okuyorum.
tedirgin oldum

bir kaç saat önce etrafında armut yiyen var mıydı

sen beni mi izliyorsun tam yazını okuyorum baktım kambur bir şekilde eğilmiş okuyorum.
tedirgin oldum

bir kaç saat önce etrafında armut yiyen var mıydı
hahahaha aslında ben seni tanıorum
kız yok biz finansçıların muhasebecilerin felan klavye başında yaptığımız hatalar malesef... eğilme kız... dik dur..baskı uygulama

Ya bugün anca oturabildim bilgisayar başına , telefondan da karışıyor sohbetler beceremiyorum
Hazır ve nazırım 5e kadar geri dönüp yazılanları okumam lazım ama üşendim ortadan girdim sohbete..
boşver zaten aynı şeyler henüz bir gebemiz yk malesefki.. sen nabıon

sen naptın iş yerindeki sorunları?
offffffffff.......haksızlıklar üst üste artık bende atak yapıorum ya kovulacam ya bir yol buluncak

1 gün girmedim neler olmuş .. ben de diyorum bu grupta bir sakinlik var büşra ve didem yok akrep yok grubun enerjisini çalmışlar lan resmen

1 gün girmedim neler olmuş .. ben de diyorum bu grupta bir sakinlik var büşra ve didem yok akrep yok grubun enerjisini çalmışlar lan resmen
kafamızı dinliyoruz.. lan gıdım gıdım yazıyorlar.. bir ara grup kişisel sohbete dönmüştü... 1 günlük grup normal hayatına döndü

boşver zaten aynı şeyler henüz bir gebemiz yk malesefki.. sen nabıon

offffffffff.......haksızlıklar üst üste artık bende atak yapıorum ya kovulacam ya bir yol buluncak

Ben işte yumurtlama dönemini atlattım ve açıkçası pek başarılı geçmedi, bu gününü bilme olayı erkekleri baya geriyor gerçekten. Şimdiden adet olsam da öbür yumurtlama gelse diye gün saymaya başladım

Valla ayıp ya iş konusunda haksızlık yapanları anlayamıyorum, herkes diğerinin üstüne basma derdinde ...

Teşekkür ederim. Hiç karamsarlığa kapılmayın kimyasaldan sonraki 6ay içinde hamilelik oranı yok yüksek oluyormuş. Ben öncesinde inofolic kullandım Dr iyi bir ilaç dedi iki kutu bitti. İşte bir aydır diyordum ki ne ilaç kullancam ne düşüncem hamilelik Karadenize gittik baya kafa dağıttım. Sonraki ay regl olmadı işte. Kimyasalda regl günü 26 çıkmıştı. Bu gebeligimi sat dan 1 gün sonra yaptım 510 çıkmıştı çok şükür. Sonraki hafta kontrole gidip ufak bir kese görünce içim rahatladı. Benim sürecim böyledi. 1 yıldır istiyordum bende. Allah gönlünüze göre versin inşallah

bacım söylemeyeceksiniz heriflere... bilseler ne olur bilmeseler ne olur Allah aşkına anlamıyorum sizi

Kızz ben burdaki sohbete zor yetişiyorum başka gruplara falan ne ara fırsat bulmuşlar zaten anlamadım
bende anlamıorum... biri arazideyim diyor yetişior.. öteki herifinin iş yerinde hadi o normal ama nasıl bir enerjidir hiç anlamıorum bundan sonraya buraya kitleyecem.. tek tek harf harf yazıp gönderin başkalarına bulaşmayın diecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…