- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.981
ay sen benim gibi hesap kitap.. totonun üstünden kalkam.. belinin arkasınada yastık koy çok eğilerek yazma klavyede daha sayayım mı bilemedmAllah'tan totomun üstündeyim:)
Özel bir firmada finanstayım canım..
kız sen neredesin sabahatandırAyy gün ne çok uzadı böyle
aaa neden 3 çok erken kıskanabilirim bu durumubitmiyor canım benim için son 20 dk
öğretmenimaaa neden 3 çok erken kıskanabilirim bu durumu
ay sen benim gibi hesap kitap.. totonun üstünden kalkam.. belinin arkasınada yastık koy çok eğilerek yazma klavyede daha sayayım mı bilemedm
hahahahasen beni mi izliyorsuntam yazını okuyorum baktım kambur bir şekilde eğilmiş okuyorum.
tedirgin oldum
bir kaç saat önce etrafında armut yiyen var mıydı
kız sen neredesin sabahatandır
hahahahaaslında ben seni tanıorum
kız yok biz finansçıların muhasebecilerin felan klavye başında yaptığımız hatalar malesef... eğilme kız... dik dur..baskı uygulama
boşver zaten aynı şeyler henüz bir gebemiz yk malesefki.. sen nabıonYa bugün anca oturabildim bilgisayar başına , telefondan da karışıyor sohbetler beceremiyorum
Hazır ve nazırım 5e kadar geri dönüp yazılanları okumam lazım ama üşendim ortadan girdim sohbete..
offffffffff.......haksızlıklar üst üste artık bende atak yapıorum ya kovulacam ya bir yol buluncaksen naptın iş yerindeki sorunları?
boşver zaten aynı şeyler henüz bir gebemiz yk malesefki.. sen nabıon
offffffffff.......haksızlıklar üst üste artık bende atak yapıorum ya kovulacam ya bir yol buluncak
başka bir grupta kavga etti. sonuna kadar haklı olduğu bir kavgaydı. neyse o ceza aldı. sonra o kavgayı okuyan herkes gibi ,okuyanlar didemin kavga ettiği kıza sinir oldu. akrep ve büş dayanamayıp kıza söylendiler,ama bizim gruptan. bir baktık onlarda ceza almış .. kısa özeti bu
PeLushbaby ben sana ne dedim ? ceza aldığım zaman.. bu grubu çekemediklerinden aldım dedm.. kızları uyar dedim ahanda dinlemediler bizi.. didoş yine gitti orda burda akıl vermeye çalışırken aklından oldu pisi pisine benim gibi..
sonra akreple büş burda yorumlaştılar.. ama o sinsicikler biliyorsunki burayı takip ediorküttttttttttttt gitti akreple büşrada
yok onlar yine gri olurlar kalsnlar onlarsen kavgayı başlat, öncü birliklerden didoş-büş-akrep yardıma geliratlı birliklerden de ben gelirim :))))))
kafamızı dinliyoruz.. lan gıdım gıdım yazıyorlar.. bir ara grup kişisel sohbete dönmüştü... 1 günlük grup normal hayatına döndü1 gün girmedim neler olmuş .. ben de diyorum bu grupta bir sakinlik var büşra ve didem yok akrep yok grubun enerjisini çalmışlar lan resmen
boşver zaten aynı şeyler henüz bir gebemiz yk malesefki.. sen nabıon
offffffffff.......haksızlıklar üst üste artık bende atak yapıorum ya kovulacam ya bir yol buluncak
Teşekkür ederim. Hiç karamsarlığa kapılmayın kimyasaldan sonraki 6ay içinde hamilelik oranı yok yüksek oluyormuş. Ben öncesinde inofolic kullandım Dr iyi bir ilaç dedi iki kutu bitti. İşte bir aydır diyordum ki ne ilaç kullancam ne düşüncem hamilelik Karadenize gittik baya kafa dağıttım. Sonraki ay regl olmadı işte. Kimyasalda regl günü 26 çıkmıştı. Bu gebeligimi sat dan 1 gün sonra yaptım 510 çıkmıştı çok şükür. Sonraki hafta kontrole gidip ufak bir kese görünce içim rahatladı. Benim sürecim böyledi. 1 yıldır istiyordum bende. Allah gönlünüze göre versin inşallahgünaydın ayy hayırlı olsun :)
benimde 2 ay önce kimyasalım oldu. o yüzden çok karamsarım bu konuda..
hele o sürekli beta hcg verdiğim zamanları unutamıyorum.sizin nasıl oldu kaç gün sonra kan verdiniz değeri neydi?
Kızz ben burdaki sohbete zor yetişiyorum başka gruplara falan ne ara fırsat bulmuşlar zaten anlamadımkafamızı dinliyoruz.. lan gıdım gıdım yazıyorlar.. bir ara grup kişisel sohbete dönmüştü... 1 günlük grup normal hayatına döndü
Ben işte yumurtlama dönemini atlattım ve açıkçası pek başarılı geçmedi, bu gününü bilme olayı erkekleri baya geriyor gerçekten. Şimdiden adet olsam da öbür yumurtlama gelse diye gün saymaya başladım
Valla ayıp ya iş konusunda haksızlık yapanları anlayamıyorum, herkes diğerinin üstüne basma derdinde ...
bende anlamıorum... biri arazideyim diyor yetişior.. öteki herifinin iş yerinde hadi o normal ama nasıl bir enerjidir hiç anlamıorumKızz ben burdaki sohbete zor yetişiyorum başka gruplara falan ne ara fırsat bulmuşlar zaten anlamadım
Ben mecbur söylüyorum yanıma gelmesi içinbacım söylemeyeceksiniz heriflere... bilseler ne olur bilmeseler ne olur Allah aşkına anlamıyorum sizi
sendemi benim gibisin yoksa ? enişte nerde ?Ben mecbur söylüyorum yanıma gelmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?