- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 36
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.921
hahaha ayysabah sabah güldürdün kız beni..
Rabbim eşinle huzurunu bozmasın.. gerçekten bu tür insanlar uzak olsun hepimizden ya.. işleri güçleri yok elalem ile uğraşıorlar hayret bişey
hadi hadi deki haketmiyoruz... sen boş yere sopa vuruon deHAHHAH burda herkese takma adı haricinde isim takılsa cidden seninki sopalı zerdo olurdu
Değilmi aman boşver, Allah razı olsun gül cümlemize inşallahhahaha ayysabah sabah güldürdün kız beni..
Rabbim eşinle huzurunu bozmasın.. gerçekten bu tür insanlar uzak olsun hepimizden ya.. işleri güçleri yok elalem ile uğraşıorlar hayret bişey
Tez vakitte inşallah yayazılmaz canım merak etme.. lanet olsun bunun gibilere
Girdim mi acaba ben de mapusaaa bi kontrol etyazılmaz ama sen buraya yazma.. yoksa senide kızların yanına gönderirler mapusa
kesinlikle.. hergün dualar yöntemler ovulasyonlar.. neler neler yapıyoruz onların yerinde olmak için.. Allah ıslah etsin diecemde.. bildiğin caniii.. katil...
Ne diyeyim ki allah yardımcınız olsun, zaten eşiniz de desteklemiş sizi en güzel cevabı vermiş onlara.Gülüm kıskançlık başka sebebi yok
Bir de şu kocam beni demotive etmek yerine daha çok motive etse her şeyi yapacağım ama neredeeeeeeeeInsAllah cnm aynen oyle irade önemli
hala burdasın sorun yokGirdim mi acaba ben de mapusaaa bi kontrol et
eniştelerime laf söyletmem.. siz cadı kızlarsınızBir de şu kocam beni demotive etmek yerine daha çok motive etse her şeyi yapacağım ama neredeeeeeeeeşu an boynunu vücudundan ayırmak istiyorum onun koca gibi...
Kız spor salonu araştırdım bana diyo ki vaktin mi var sanki spor yapmaya gidemeyeceksin, gitsen de tüm işlerin kalacak bu sefer de yetiştiremiyorum diyeceksin. Sonra delirince ben karışmam istersen git ama gidemeyeceksin boşuna yazıldığınla kalacaksın diyorhala burdasın sorun yok
eniştelerime laf söyletmem.. siz cadı kızlarsınız
iş derken ev işlerinden mi bahsediyor ?Kız spor salonu araştırdım bana diyo ki vaktin mi var sanki spor yapmaya gidemeyeceksin, gitsen de tüm işlerin kalacak bu sefer de yetiştiremiyorum diyeceksin. Sonra delirince ben karışmam istersen git ama gidemeyeceksin boşuna yazıldığınla kalacaksın diyorya hani karışmıyordun haniiiiiiiiii
Tabiki, hatta dur direkt YEMEK'ten bahsediyor.iş derken ev işlerinden mi bahsediyor ?
kendi yapsın o zamanTabiki, hatta dur direkt YEMEK'ten bahsediyor.
Bırak ya valla sinirlerimi hoppidik hoppidik diye zıplattı durduk yere ölecek bencilliktenkendi yapsın o zaman
bombshells kız.. sende gebelik çalışmalarının hızı ölçütü ? hiç anlatmıon sinsi sinsi gezion... şaka yapıorum ya :)
Çok şükür en büyük şansım oNe diyeyim ki allah yardımcınız olsun, zaten eşiniz de desteklemiş sizi en güzel cevabı vermiş onlara.
kız sakin olBırak ya valla sinirlerimi hoppidik hoppidik diye zıplattı durduk yere ölecek bencillikten
aaa kuzum 800 lerden düşmüş.. onadamı kimyasal deniliyor? birşey daha öğrendim... kuzum kendi içinde stres yapıyor olabilirmisin ? şuan mesela streslisinben çok korkuyorum zerdo yao yüzden sevinmek istemiyorum. adet olmadım aslında.
ama söylemiştim ya 2 ay önce kimyasal yaşadım bide öyle kısa yaşamadım. 800 lere kadar çıkmıştı değerim.
bu sefer yine kan verdim çıktı ama yine çok yüksek değil. bekleyelim dedi doktor. yine aynısı olursa araştırılmaya başlanacak :/ bugün kan verebilirsem belli olur zaten. bende onu öğrenip haber vermek istedim buraya ama sen sorunca döküldüm .. dua edin bana kızlar..
Gülüm ilki oldu diye ikincisi olacak diye bişey yok sen gönlünü ferah tut bak çok kişi var kimyasal sonrası ikinci gebeliği gayet sağlıklı oluyor dualarımız seninle gülümben çok korkuyorum zerdo yao yüzden sevinmek istemiyorum. adet olmadım aslında.
ama söylemiştim ya 2 ay önce kimyasal yaşadım bide öyle kısa yaşamadım. 800 lere kadar çıkmıştı değerim.
bu sefer yine kan verdim çıktı ama yine çok yüksek değil. bekleyelim dedi doktor. yine aynısı olursa araştırılmaya başlanacak :/ bugün kan verebilirsem belli olur zaten. bende onu öğrenip haber vermek istedim buraya ama sen sorunca döküldüm .. dua edin bana kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?