Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Girdim mi acaba ben de mapusaaa bi kontrol et

hala burdasın sorun yok

eniştelerime laf söyletmem.. siz cadı kızlarsınız
Kız spor salonu araştırdım bana diyo ki vaktin mi var sanki spor yapmaya gidemeyeceksin, gitsen de tüm işlerin kalacak bu sefer de yetiştiremiyorum diyeceksin. Sonra delirince ben karışmam istersen git ama gidemeyeceksin boşuna yazıldığınla kalacaksın diyor ya hani karışmıyordun haniiiiiiiiii

iş derken ev işlerinden mi bahsediyor ?

bombshells kız.. sende gebelik çalışmalarının hızı ölçütü ? hiç anlatmıon sinsi sinsi gezion... şaka yapıorum ya :)

bombshells kız.. sende gebelik çalışmalarının hızı ölçütü ? hiç anlatmıon sinsi sinsi gezion... şaka yapıorum ya :)

ben çok korkuyorum zerdo ya o yüzden sevinmek istemiyorum. adet olmadım aslında.
ama söylemiştim ya 2 ay önce kimyasal yaşadım bide öyle kısa yaşamadım. 800 lere kadar çıkmıştı değerim.
bu sefer yine kan verdim çıktı ama yine çok yüksek değil. bekleyelim dedi doktor. yine aynısı olursa araştırılmaya başlanacak :/ bugün kan verebilirsem belli olur zaten. bende onu öğrenip haber vermek istedim buraya ama sen sorunca döküldüm .. dua edin bana kızlar..

Bırak ya valla sinirlerimi hoppidik hoppidik diye zıplattı durduk yere ölecek bencillikten
kız sakin ol anaaaa hepimiz cadı olduk burda iyimi herifleri öldürecez..

aaa kuzum 800 lerden düşmüş.. onadamı kimyasal deniliyor? birşey daha öğrendim... kuzum kendi içinde stres yapıyor olabilirmisin ? şuan mesela streslisin

Gülüm ilki oldu diye ikincisi olacak diye bişey yok sen gönlünü ferah tut bak çok kişi var kimyasal sonrası ikinci gebeliği gayet sağlıklı oluyor dualarımız seninle gülüm

Yaz dostum yeni bat bilinmiyor Şu saati itibariyle adet oldum. Geçen ay 19 unda olmuştum. Bu ay 17. geçen ayda28. günde adet oldum bu ayda. Hayırdır inşallah benim adet döngüm normalde 31-35 gün arası değişirken rahim filmi sonrası 28 günde bir olmaya mı başladım acaba. Bilemedim gerçekten. Şuan yeni bat ne demeliyim sizce??

Of of geçmiyor günler çatlatma iğnesinin 10. Günündeyim çatlama ya dair hiç bilirti yaşamadım sıfır sadece bu iki güngür varlığı çok belli olmayan göğüs ucu ağrısı var kist olmasından çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…