- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
- 63
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #13.961
İkincidende umidim yok ama bakalım bi umut Kasım’ı bekliyorum :)Olsn cnm üzülme... İlki genellikle tutmuomuş herkes öyle diyor
ayyy kıyamamBen ilk 26 Ağustos'ta yazmışım kız buraya, 58. sayfadaanılarım depreşti bak şimdiiii
allah seni kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzpeki benim bu yorumunu armut yerken okumama ne diyorsun
oho inanmak başarmanın yarısı die boşunamı diyorlar yahuİkincidende umidim yok ama bakalım bi umut Kasım’ı bekliyorum :)
aaa tam sağlıklı bir hamiş armut yeme stili maşallahSana gelsin zerdo
ayy... ben 31 gün oldu ne glen var nede gidenkızlar benim adet ağrılarım başladı sanırım bu ay erken görücem kırmızıları
canım erken gelip hayallerin yıkılmasımı daha iyi gelmemesi hep umutlanmakmı daha iyi bende bilemedim vallaaaa tam sağlıklı bir hamiş armut yeme stili maşallah
ayy... ben 31 gün oldu ne glen var nede giden
eğer olmayacaksa erken gelmesi... bnde 31 gün oldu test yapmadm çnkü gebe olmadığıma eminim.. yapsam hayal kırıklığı yaşayacam...canım erken gelip hayallerin yıkılmasımı daha iyi gelmemesi hep umutlanmakmı daha iyi bende bilemedim valla
hahaha buna bende aklıma geldikçe gülüyorumhala AKREBİN , enişteyi mındar etme dava senin davan demesine gülüyorumölecemmmmmmmmmmmmm gözyaşlarım akıyor gülmekten iş arkadaşlarm kafayı yedi der gibi bakıyor
hamilesin benceeğaaa tam sağlıklı bir hamiş armut yeme stili maşallah
ayy... ben 31 gün oldu ne glen var nede giden
değilim... bazı şeyler hamileyken olmas cağnım..hamilesin benceeğ
cnm forumda tüp bebek özel bölüm var ordada erkek faktörü konusu var.. orad bir sürü konular var azospermi için.. ordan gerekli bütün bilgileri alabilirsin..
çatlatma iğnesinin mantığının hala anlamadım.. zaten yumurtalarımız çatlamıyormu
ayyy ileri hız kaçtı kaç oldu
belli olmaz o işler bide hamileysenndeğilim... bazı şeyler hamileyken olmas cağnım..
Ne yapıyorsunuz hatuncuklar
aaaaaaaaaaaaaa doğru diyorsun hiç o açıdan düşünmemiştim bak.. kist oluşmasın die... mantıklıbenm ki her adetim 13. çatlıyor hiç bir sıkıntı yok..klomenden sonra eğer çatlamazsa kiste dönüştüğünden risk almıyor bence dr canım
adım kadar eminim değilimbelli olmaz o işler bide hamileysenn
6damı çıkıson kızbir yandan çalışırken (daha doğrusu çalışmaya çalışmak denir yaptığıma) , bir yandan bir an önce saat 6 olsa diye iç geçiriyorum.sen napıyorsun?
aaaaaaaaaaaaaa doğru diyorsun hiç o açıdan düşünmemiştim bak.. kist oluşmasın die... mantıklıilk çatlatma iğnen mi kuzum
adım kadar eminim değilim
6damı çıkıson kız
sen ne üzerine çalışıon bombs... yorma kendiniaynen çıkışı bekliyorum.. bitmedi gitti
sen ne üzerine çalışıon bombs... yorma kendini
bitmiyor canım benim için son 20 dkAyy gün ne çok uzadı böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?