Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hahahahah valla yazsınlar bize ne istiyorlarsa, uğraşılmaz bu diğer gruplarla

Ya ben işe yeni başladım eş durumu tayin yapana kadar durum böyle.. 2 saat uzağız Allahtan haftasonları görüşebiliyoruz. Ama hafta içi çağırmak zorunda kaldım akşam geldi sabah gitti bir halta da yaramadı

ayyy 2 saatlik uzaklıkta anladım.. kız benmki 16 saat uzaklıkta o değilde şimdi anladım evet o zaman söylemek zorunda kalıoruz malesef

terazi sopa geliyor.. şırınga felan boş şelerle uğraşamyın buzluktamı donduruosunuz ya töbe töbe

yok kuzum belli değil benim kaderim aşılama başka yolum yok.. o yüzden eşimin spermleri düzelsin aşılama yaptırcam.. tutarmı bilinmes..

Selam kızlar uzun zamandır yoktum doktora bugün gittim sağolsun o kadar ilgili bir doktordu herşeyi tek tek sormadan anlattı malesef tüplerimle ilgili bir sorunum varmış enfeksiyondan kaynaklı tahribat söz konusuymuş tüplerimde geçen sürenin uzun olduğunu söyledi ve önümüzdeki ay itibari ile aşılamaya başlayacağız 2-3 ay deneyeceğiz olmazsa laparoskopi yada tüp bebek ona karar vereceğiz inşallah aşılama ile olur

kuzum tüplerdeki sorunun ne peki? tedavisi yokmu..

tamam tamam kızma sadece boş arayış benimki

İnşallah olur canımm aşılama sonrası bir tatil yada izin dönemine denk getirip değerlendirmeniz kolay olur en azından Eşin için doktora kasım ayında mı gidecektiniz?

normalde bu ayın sonu ama eşim şehir dışına gitti orda yaptır diyorum.. diyorki içimden bir his 1 ay daha ilaç kullan diyor, 1 ay daha ilaç kullanmak istiyorum deyip duruyor

Allah yardımcın olsun canım inşallah aşılama ile ilgili her şey yolunda gider.

normalde bu ayın sonu ama eşim şehir dışına gitti orda yaptır diyorum.. diyorki içimden bir his 1 ay daha ilaç kullan diyor, 1 ay daha ilaç kullanmak istiyorum deyip duruyor
Yalnız gitmek istemiyor canım anlaşılan senin yanında olmanı istiyor Peki ilaç için max. kullanım süresi var mı?

Yalnız gitmek istemiyor canım anlaşılan senin yanında olmanı istiyor Peki ilaç için max. kullanım süresi var mı?
Yk tatlım aksine gider.. ama ilacın asıl üretildiği yerdekilerle görüşmüştü ilk başta, çünkü türkiyede o zamanlar yeni yaygınlaşan bir ilaçtı, onlar siz 4 ay kullanın demişti.. buda kafasına taktı.. bide 3 ayda genellikle çok aşırı bir fark olmuyor..
3 ay ile 2 yıl arasında değişkenlik gösteriyor ilaç.. zaten spermlerin kendini yenilemesi 90 gün sürüyr

kuzum tüplerdeki sorunun ne peki? tedavisi yokmu..
Sol tüp tıkalı ve iki tüpte de enfeksiyon tüplerin dış duvarlarına zarar vermiş şuan için ilk olarak aşılamayı önerdi sonra eğer istersem laparoskopi yapacak bazı durumlarda tüpleri almak gerekir ama senin o kadar kötü değil durumu dedi

kuzum öncelikle gçmiş olsun... ee rahim filmi sözde tüpleri açıyormuş

erkek bebek istiyenler die bir blog var.. o bloğu komple patlatasım var... of erkek kız ne farkeder ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…