- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.001
bende anlamıorum... biri arazideyim diyor yetişior.. öteki herifinin iş yerinde hadi o normal ama nasıl bir enerjidir hiç anlamıorumbundan sonraya buraya kitleyecem.. tek tek harf harf yazıp gönderin başkalarına bulaşmayın diecem
ayyy 2 saatlik uzaklıkta anladım.. kız benmki 16 saat uzaklıktaHahahahah valla yazsınlar bize ne istiyorlarsa, uğraşılmaz bu diğer gruplarla
Ya ben işe yeni başladım eş durumu tayin yapana kadar durum böyle.. 2 saat uzağız Allahtan haftasonları görüşebiliyoruz. Ama hafta içi çağırmak zorunda kaldım akşam geldi sabah gitti bir halta da yaramadı
terazi sopa geliyor.. şırınga felan boş şelerle uğraşamyınG gizsiz in şırınga taktiğini mi uygulasam napsam?? Dondurucuda donduruluyor mu bu spermler
Zerdem2016 seninki daha zor tabi ha diyince görüşülecek gibi değil peki sizin ne kadar sürecek bu durum belli mi süresi?
kuzum tüplerdeki sorunun ne peki? tedavisi yokmu..Selam kızlar uzun zamandır yoktum doktora bugün gittim sağolsun o kadar ilgili bir doktordu herşeyi tek tek sormadan anlattı malesef tüplerimle ilgili bir sorunum varmış enfeksiyondan kaynaklı tahribat söz konusuymuş tüplerimde geçen sürenin uzun olduğunu söyledi ve önümüzdeki ay itibari ile aşılamaya başlayacağız 2-3 ay deneyeceğiz olmazsa laparoskopi yada tüp bebek ona karar vereceğiz inşallah aşılama ile olur
tamam tamam kızma sadece boş arayış benimkiterazi sopa geliyor.. şırınga felan boş şelerle uğraşamyınbuzluktamı donduruosunuz ya töbe töbe
yok kuzum belli değilbenim kaderim aşılama başka yolum yok.. o yüzden eşimin spermleri düzelsin aşılama yaptırcam.. tutarmı bilinmes..
normalde bu ayın sonu ama eşim şehir dışına gitti orda yaptır diyorum.. diyorki içimden bir his 1 ay daha ilaç kullan diyor, 1 ay daha ilaç kullanmak istiyorum deyip duruyortamam tamam kızma sadece boş arayış benimki
İnşallah olur canımm aşılama sonrası bir tatil yada izin dönemine denk getirip değerlendirmeniz kolay olur en azındanEşin için doktora kasım ayında mı gidecektiniz?
Allah yardımcın olsun canım inşallah aşılama ile ilgili her şey yolunda gider.Selam kızlar uzun zamandır yoktum doktora bugün gittim sağolsun o kadar ilgili bir doktordu herşeyi tek tek sormadan anlattı malesef tüplerimle ilgili bir sorunum varmış enfeksiyondan kaynaklı tahribat söz konusuymuş tüplerimde geçen sürenin uzun olduğunu söyledi ve önümüzdeki ay itibari ile aşılamaya başlayacağız 2-3 ay deneyeceğiz olmazsa laparoskopi yada tüp bebek ona karar vereceğiz inşallah aşılama ile olur
Yalnız gitmek istemiyor canım anlaşılan senin yanında olmanı istiyornormalde bu ayın sonu ama eşim şehir dışına gitti orda yaptır diyorum.. diyorki içimden bir his 1 ay daha ilaç kullan diyor, 1 ay daha ilaç kullanmak istiyorum deyip duruyor
Yk tatlım aksine gider.. ama ilacın asıl üretildiği yerdekilerle görüşmüştü ilk başta, çünkü türkiyede o zamanlar yeni yaygınlaşan bir ilaçtı, onlar siz 4 ay kullanın demişti.. buda kafasına taktı.. bide 3 ayda genellikle çok aşırı bir fark olmuyor..Yalnız gitmek istemiyor canım anlaşılan senin yanında olmanı istiyorPeki ilaç için max. kullanım süresi var mı?
O zaman mantıklı 1 ay daha beklemek canım, erkenden gidip üzülmektense 1 ay değil mi geçer hayırlısıyla.. Zaten kafasında olmadı diyorsa olmamıştır ...y ile 2 yıl arasında değişkenlik gösteriyor ilaç.. zaten spermlerin kendini yenilemesi 90 gün sür
onun kafasına tüküreyimO zaman mantıklı 1 ay daha beklemek canım, erkenden gidip üzülmektense 1 ay değil mi geçer hayırlısıyla.. Zaten kafasında olmadı diyorsa olmamıştır ...
Sol tüp tıkalı ve iki tüpte de enfeksiyon tüplerin dış duvarlarına zarar vermiş şuan için ilk olarak aşılamayı önerdi sonra eğer istersem laparoskopi yapacak bazı durumlarda tüpleri almak gerekir ama senin o kadar kötü değil durumu dedikuzum tüplerdeki sorunun ne peki? tedavisi yokmu..
kuzum öncelikle gçmiş olsun... ee rahim filmi sözde tüpleri açıyormuşSol tüp tıkalı ve iki tüpte de enfeksiyon tüplerin dış duvarlarına zarar vermiş şuan için ilk olarak aşılamayı önerdi sonra eğer istersem laparoskopi yapacak bazı durumlarda tüpleri almak gerekir ama senin o kadar kötü değil durumu dedi
Benim düşük tehlikem devam ediyor canım 10. Haftadayiz ağrılarım azaldı biraz daha iyiyim ilaçlar uyutuyor çok fazla giremiyorum nete dualarım sizlerle@cgokce @Estetqiugalaksidebirbalik Azraa @Yildiz04 @Orkidem2 @nejlaa 86 @Mucizeminik ve HATIRLIYAMADIKLARIM...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr NERDESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
NASILSINIZ NASIL GİDİYOR ÇALIŞMALAR.. GEBE OLANLAR BEBİŞLER NASIL
ilaç vermedimi doktor canımBenim düşük tehlikem devam ediyor canım 10. Haftadayiz ağrılarım azaldı biraz daha iyiyim ilaçlar uyutuyor çok fazla giremiyorum nete dualarım sizlerle
erkek bebek istiyenler die bir blog var.. o bloğu komple patlatasım var... of erkek kız ne farkeder ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?