Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama zamanını nasıl hesaplıyoruz
Standart hesap şöyle: Kaç günde bir adet oluyorsun mesela 27 olsun. Adette 14 gün kala gerçekleşir yumurtlama.
27-14=13 yapıyosun. Adet gördükten sonra 13 gün sonrası yumurtlaman olur. Ama geç yumurtlama da olabilir folikül veya hızlı da gelişebilir. Ovulasyon testiyle takip en doğru sonucu verecektir. Gelbemucizem

BAT YAZALIM ARKADAŞLAR KATILMAK İSTEYEN YAZSIN LİSTEYİ HAZIRLIYORUM ❤. GELSİNNN EYLÜL BEBİŞLERİİ.
bu ay klomen kullanıyorum yünü yumurtlama ne zmn olur ne biter bilmiorim ama 14 Eylül olarak kaydedersen sevinirm
Klomen estrofem bir kac tane daha Bı sey kullandım isimleri aklımda yok klomen kist yaptı bnde etkisi olmadı sonra oluruna bıraktık 1.5 yıl oldu bu daha ki ay yine gideceğim Dr a
hmm anladm cnm her bunyeye farkli etkisi oluyordur belki klomenle hamile kalan da çok hayrlisi bklm

Belinin altına yastık koyup yatman lazım cnm

KIZLAR ÖZELE YAZIN LÜTFEN BAT” İÇİN TEK TEK KARIŞTIRIYORUM ARADA KAÇIRDIKLARIM OLMASIN BAT İÇİN bu emoji HAMİŞ İÇİN BELİ ZATEN

bu ay klomen kullanıyorum yünü yumurtlama ne zmn olur ne biter bilmiorim ama 14 Eylül olarak kaydedersen sevinirm
hmm anladm cnm her bunyeye farkli etkisi oluyordur belki klomenle hamile kalan da çok hayrlisi bklm
Klomen nedir kızlar ben yurtdışında yaşıyorum duyduğum yok filk asit kulanmaya başlıyacam sipariş verdim bakalım

EYLÜL “de ANNE

#Bi prenses annesi - BAT (14 ) Eylül

#Denizyildizi-444 -

#Gul45 masal- BAT (12)Eylül

#Mucizeminik- BAT (9) Eylül

#Vbsb- BAT (1) Eylül

#galaksidebirbalik- BAT (4) Eylül

#Mervenur11- BAT (5) Eylül

#Canan_mehtap-BAT (31) Ağustos

#PeLushbaby - BAT (21) Eylül

#Zerdem2016-BAT(7)Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…