- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Klomeni martta kullandim ben üstünden 4 ay geçti nerdeyse ama onun etkisinin oldgunu diyolar canmSadece kulomenlemi hamile kaldiniz
Standart hesap şöyle: Kaç günde bir adet oluyorsun mesela 27 olsun. Adette 14 gün kala gerçekleşir yumurtlama.Kızlar yumurtlama zamanını nasıl hesaplıyoruz
bu ay klomen kullanıyorum yünü yumurtlama ne zmn olur ne biter bilmiorim ama 14 Eylül olarak kaydedersen sevinirmBAT YAZALIM ARKADAŞLAR KATILMAK İSTEYEN YAZSIN LİSTEYİ HAZIRLIYORUM ❤❤ ❤ . GELSİNNN EYLÜL BEBİŞLERİİ. ❤
hmm anladm cnm her bunyeye farkli etkisi oluyordur belki klomenle hamile kalan da çok hayrlisi bklmKlomen estrofem bir kac tane daha Bı sey kullandım isimleri aklımda yok klomen kist yaptı bnde etkisi olmadı sonra oluruna bıraktık 1.5 yıl oldu bu daha ki ay yine gideceğim Dr a
Belinin altına yastık koyup yatman lazım cnmKızlar benım yumurtlama gunum bır takvımde farklı baska takvımde farklı ben nasıl ne zaman ılıskıye gırxem bılmıyorum doktor gun asırı demıstı ayrıca ılk denememız bu ay ,bırde ılıskıden sonra hemen ayaga kalkıorum ve ıc camasırım olece ıslanıyor akıyor spermler neler yapmalıyım
Klomen nedir kızlar ben yurtdışında yaşıyorum duyduğum yok filk asit kulanmaya başlıyacam sipariş verdim bakalımbu ay klomen kullanıyorum yünü yumurtlama ne zmn olur ne biter bilmiorim ama 14 Eylül olarak kaydedersen sevinirm
hmm anladm cnm her bunyeye farkli etkisi oluyordur belki klomenle hamile kalan da çok hayrlisi bklm
Yazayım mıKız yok ya ben hiç sanmıyorum.
Bebişe devam hız kesmek yok
4 eylül batBAT YAZALIM ARKADAŞLAR KATILMAK İSTEYEN YAZSIN LİSTEYİ HAZIRLIYORUM ❤❤ ❤ . GELSİNNN EYLÜL BEBİŞLERİİ. ❤
Klomen yumurta geliştirici canım ben 3 ay kullandım ama bana bir faydası olmadı ne yazın kiKlomen nedir kızlar ben yurtdışında yaşıyorum duyduğum yok filk asit kulanmaya başlıyacam sipariş verdim bakalım
İnşallah olacak cnmBir yıldır düşünüyoruz hala olmadı bütün testler normal Eylül’de inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?