Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılama yaptıran arkadaşlar aşılama maliyeti ortalama ne kadar oluyor ben sormayı unutmuşum
kuzum onu aşılama bloğunda sor istiosan şehir şehir hastane hastane cvp veriyorlar.. bizim burdaki kızlar burayı okuayana kdar.. genellikle 2 bin civarı diyorlar özelde

demek ki tek böyle düşünen ben değilim.. ve yorum yapan çok insan var.. ya ben sırf protesto amaçlı o bloğa hiç yorum yapamzdım be... insanlık değil bence

tabii eminim bir çok kişi sinir oluyordur.. Biz burda nelerle uğraşıyoruz cinsiyet bir kez olsun geçmedi farkındaysan bu grupta.. millet nelerle uğraşıyor..

m_aslicim hedef kaç kilo ve ne kadar zamanda
Canımmm, şimdi şöyle yaşım boyum ve kiloma göre olmam gereken ideal kg 57. Benim kilom 74 yaklaşık 17 kg vermem lazım. Belli bir süre vermedi diyetisyen çünkü benim esas amacım sağlıklı nasıl beslenir ve bu nasıl hayat tarzı haline getirilir önce onu bir kavramak. Ben az ay 3 ay veriyorum kendime kaptın kaptın Aslıtoş kapmazsan alırım valla seni diyetisyenden hıı diye korkutuyorum. Şakası bir yana ayda 2 kontrolüm olacak ve her kontrolde en az 2 kg vermiş olmam gerekir kuzum var sen hesap et... 4 ay gibi bir sürede vermem lazım...

1 haftayı geride bıraktın.. zorlanıyormusun.. ?
en önemlisi hepsini uygulayabiliyormusun

ee peki kuzum şimdi tüpler tıkalıysa aşılama nasıl tutacak ? doktor engel değil dedimi
Sanırım engel değil ısrarla sordum ilk olarak aşılama mı denemeliyiz dedim evet önce aşılama dedi direk rahme bırakıyorlar ya herhalde sorun olmuyor tek sorun tüpler yumurta rezervim eşimin sperm miktarı herşeyimin çok iyi olduğunı söyledi enfeksiyonları hafife almamak gerekmiş onu anladm sonra böyle uğraştırıyor işte

kesinlikle işte o yüzden ben enfeksiyondan herzaman korkmuşumdur... hemde her zaman...
kuzum çok geçmiş olsun... ama senin ve eşinin değerlerinin iyi olması çok iyi..
Rabbim hayırlı haberler nasip etsin.. inşallah çabukcak geçer ve güzel haberler alırsın

Hepsini A'dan Z'ye eksiksiz uyguluyorum ve inan hiç zorlanmıyorum
ya helal olsun sana beee.... enişte mahçup olcak gör bak (hadi yine iyisin bak bu sefer eniştenin tarafında değilim )
genellikle zorlanıyorlar ya.. süper ya... sonuçlarda güzel olursa oh misss

D Deryakadir buralardamısın kuzum... durumlar değerler ne alemde
İşte geldim burdayım canım iyiyim çok şükür ben en son 4 ekimde beta hcg baktırmıştım pnu da yazmıştım buraya 3985 çıkmıştı sonra bakmadım kese alttan gözüktü bu cumartesi gidecem doktora inşallah karından kese gözükür kalp atışı da belki duyulabilir bakalım dua edin canlar

Bir de şu kocam beni demotive etmek yerine daha çok motive etse her şeyi yapacağım ama neredeeeeeeee şu an boynunu vücudundan ayırmak istiyorum onun koca gibi...
Allah tan benimki motive eder ya yaparsın sen dio sende onun moralini boz
is ne isi ev isi mi yoksa çalışıyor musun cnm vala istersen vakit bulunuyor herşeyde yetişiyor

yaaaa minik fasülyemiz ya... az kalmış ya pazartesiye.. bizide bilgilendir.. maşallah maşallah maşalalh 41 kere maşallah değerin için kuzum.. rabbim daha iyilerine kadar getirsin sağlıkla

İnşallah kuzum yaaa dua edin bana
yaa etmesmiyim inşallah

İnşallah canım bu ay biraz kafam da boşalmış olur deneyip göreceğiz ne gerekiyorsa yapacağız doktorum olur olmaz diyemem dedi o yüzden umutluyum

İnşallah canım bu ay biraz kafam da boşalmış olur deneyip göreceğiz ne gerekiyorsa yapacağız doktorum olur olmaz diyemem dedi o yüzden umutluyum
kız gerekirse buraya girme.. hiçbirşey okuma görme.. çık arkadaşlarınla gez dolaş.. yada ne bileyim kafanı dağıtacak şeyler yap.. hiç takılma ya... inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…