Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben 6 aylık evliyim 2 yıldırda calısıyorum aralıkta işi bırakmayı düşünüyorum biraz ev hanımı olucam iş stresi milletin afrası tafrası gercekten artık cok yoruyor beni işteki stresim malesef evde de durgun stresli olduruyor beni. Eşimde bırak evinin patronu ol diyorbende artık cidden iş yerinde ki stresten bıktım aralıkta cıkıcam sonrada bebiş çalısması inşallah

ne çalışıyordun kuzum bu kadar bıktırmışlar seni

ne çalışıyordun kuzum bu kadar bıktırmışlar seni
Muhasebe işi yapıyorum canım ama öyle böyle yoğun değil cok fazla yoruyor beni eve gelince 0 enerji ve de işimin stresinden fazla insanların afrası tafrası cok daha fazla milletin çenesini suratını cekmekten yoruldum herkeste bir havalar bir havalar

muhasebe işi beyin yorgunluğu.. bende o işte çalışıyorum ama kamuda.. burda bile bezdiriyorlarsa özel sektörü tahmin edebiliyorum.. önemli olan senin ne istediğin.. ben evde otururum sıkılmam iyi gelecek bana diyorsan öyle yap tabi.. ben hergün uyandığımda yada beni burda sinirlendirdiklerinde isyan ediorm ama sonra oturup düşünüyorum çok şükür işim var.. evde otursam kafayı yerim diyorum

evet canım sende cok haklısın bende cok çeliştim bu durumla ama cidden burda hergün mutsuz olucaksam bırakmak daha mantıklı geliyor. Birde bu benim ilk işim biraz evde kafa dinleyip daha sonrasında gerekirse başka yerde calısırım ama burası cok yogun ve insanlar cok havalı

özel sektör çoğunlukla böyle cnm.. ama iyi düşün iyi karar ver.. hayırlısı olsun :) bebiş yaparsın bebiş :)

Ovülasyon testi yaptım şimdi çatlayacak mı

Eklentiler

• D944FA31-B42D-4DD2-B992-ECC2DC9477E4.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 39
Allah tan benimki motive eder ya yaparsın sen dio sende onun moralini boz
is ne isi ev isi mi yoksa çalışıyor musun cnm vala istersen vakit bulunuyor herşeyde yetişiyor
Ayyy ne güzel kız kıymetini bil, bozacağım şimdi eve gideyim çalışıyorum kuzum eve gelince yemek temizlik çamaşır bulaşık ütü hiç bitmiyor o yüzden daha çok yorulacaksın diyor...

Ayyy ne güzel kız kıymetini bil, bozacağım şimdi eve gideyim çalışıyorum kuzum eve gelince yemek temizlik çamaşır bulaşık ütü hiç bitmiyor o yüzden daha çok yorulacaksın diyor...
Anladım canım ama bence inan çok hoşuna gider kendine zaman ayırdığın için mutlu oluyor insan

Akrep didem büşra... Döndüğünüzde şurda bişi yazmayın geldiğiniz gibi geri gitmeyin gözünüzü seveyim

Allah razı olsun canım darısı başına inşallahhhhhh sen de güzel haberler ver artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…