Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşten gelir gelmea dağ gibi ütü yaptm mesudum
Mapushane kapıları daha açılmadı mı?
Akrebimmmmmm off puff kızzz hiç yakışmadı sana beeee..
Büşş didoş gelmednzmi daha
Daha yoklar bugün ne b.ktan bir gün ya annem kalp krizi gibi bir şey geçirmiş nefes alamamış tansiyonu düşmüş ve çarpıntısı aşırı artmis hastaneden şimdi geldik hava, serum, dil altı, iğne ne varsa hepsini yapmış acildeki doktorlar 4 saat falan müşahede altında kalmış bize de söylememiş aklım çıktı

Evet sanrm uzun kalacak sanıolar ama cezaya göre süre uzuyor.. İlk cezaları die sadece 24 saat..
Ayyy aslııııı kuzummmm ya Allah korusun.. Çok geçmiş olsun... Yapabileceğimiz bişi varmı.. Rabbim şifa versin kuzum

Sağ olasın bebeğim valla inan gittiğimde benim bile yapabileceğim bir şey yoktu o yüzden sorman yeter eksik olma kuzum şimdi iyi çok şükür

Çok geçmiş olsun gülüm allah şifa versin

Aslı çok geçmiş olsun kuzumm

Günaydın kızlarrr burda yazdıklarımızı şikayet etmiş birileri tam olarak ne yazdık bende bilmiyorum

Dün çok yoğun bir gündü toplantılar falan ama deli gibi kasık ağrısı ve karın ağrısı vardı bende, yine neler oluyor ya dedim (hala adet olmadım bu arada) toplantıdan çıkıp çıkıp tuvalete gidiyorum adet oldum bu sefer diye, eve gelince ovulasyon Testi yaptım sonuç aşağıdaki gibi çkktı. İlk kez ovulasyon testini yaptığımda t çizgisi önce çıkmaya başladı şaşırdım ama yani, sonra tabi aklım kurcalanıyor yine mi yumurtluyorum falan filan diye, o sırada da eşim acaip hastalanmış bende de grip başlangıcı vardı ama benim bünyem biraz daha sağlam ona göre o atlatamadı baya sesi çıkmıyor, ilaç almamız lazım acile gidelim dedi onun işi çabuk bitince acilde bende kan veriyim o zaman dedim kanı verdim, e nabızdan bakabilir miyim sonuca dedim evet dediler eve eldim balıyorum bakıyorum yok aradım burdan almanız lazım dediler bugün gidip alcam ,yılan hikayesine döndü kan işim resmen, sonuçları hemen size atarım, çok özledim sizii ya 1 günde

Eklentiler

• 70AF97BA-025A-40E4-81C0-6355C0B0D678.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 98
Büşşşşş hiç özlemedik seni geri git
Şaka şaka.. Bakk bilseydik rica ederdik daha önce seni banlatırdık.. Bu sayede doktora gitmişsin sen gebesin bence kaç gn oldu kız.... Yani böyleside yuh.. Gebe çıkmazsan seni tarihe yazalm

yaa niye öyle diyosun Zerdoo
ara ara girdim toplantı çok sıkıcıydı tuvalete falan gittiğimde de hep okudum mesajlarınızı sen özlemediysen de geri kalan herkes bizi özledi bence

ya sorma o T çizgisi önce koyulaşmaya başladı ya amanınn dedim noliyii
eğer eşimin ateşi olmasaydı yine gitmezdik acil bize baya uzak çünkü... Hazır gitmişken bende aldırıyım dedim normalde acil ya almazlar terslerler sağlık ocağında aldır burda bir sürü acil hasta var derler sandım ama anlayışlı bi doktordu anlattım böyle böyle diye hemen aldırdı sağolsun.. Bakalım sonuçlar ne çıkacak hayırlısı diyorumm

yok hiç birimiz sizin cümle cümle yazıp bizim 50 sayfa okumamızı özlemedi ama geri kalan kısmını özlemiş olabiliriz düşünmemiz lazm
lan olum ne diyim iyiki eşin ateşlendimi diyim töbeeeeeeeeee (enişteye geçmiş olsun)
o yüzden iyi ki ban yemişsin dedim sonuçları beklioreeeeeeee

canımm çok geçmiş olsun nasıl oldu annen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…