- 17 Nisan 2019
- 2.826
- 3.025
- 133
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.081
Hoşgeldin canımGünaydın kızlarrr burda yazdıklarımızı şikayet etmiş birileri tam olarak ne yazdık bende bilmiyorum
Dün çok yoğun bir gündü toplantılar falan ama deli gibi kasık ağrısı ve karın ağrısı vardı bende, yine neler oluyor ya dedim (hala adet olmadım bu arada) toplantıdan çıkıp çıkıp tuvalete gidiyorum adet oldum bu sefer diye, eve gelince ovulasyon Testi yaptım sonuç aşağıdaki gibi çkktı. İlk kez ovulasyon testini yaptığımda t çizgisi önce çıkmaya başladı şaşırdım ama yani, sonra tabi aklım kurcalanıyor yine mi yumurtluyorum falan filan diye, o sırada da eşim acaip hastalanmış bende de grip başlangıcı vardı ama benim bünyem biraz daha sağlam ona göre o atlatamadı baya sesi çıkmıyor, ilaç almamız lazım acile gidelim dedi onun işi çabuk bitince acilde bende kan veriyim o zaman dedim kanı verdim, e nabızdan bakabilir miyim sonuca dedim evet dediler eve eldim balıyorum bakıyorum yokaradım burdan almanız lazım dediler bugün gidip alcam ,yılan hikayesine döndü kan işim resmen, sonuçları hemen size atarım, çok özledim sizii ya 1 günde
benmde d vitaminim düşük çıktı yarın doktor kontrolüm var takviye vericek büyük ihtimalKIZLAR HAMİLEYKEN (D)vitamini kullanılıyor mu acaba
yaaaaaaaaaaaaaa harika... 41 kere MAŞALLAHGünaydın ,
dün testi yaptırdım 2,5 kat yükselmiş şükür :)
kuzum D vitamini hemen hemen herkeste düşük çıkıyor... çok aşırı problem değil.. güneş gördüğün anda güneşe çık... en güzel ilacı güneş..benmde d vitaminim düşük çıktı yarın doktor kontrolüm var takviye vericek büyük ihtimal
Özledik sizleri yeriniz çok belli oluyordu, gülüm bence sen gebesin hadi inşallah , barkot numarası olsaydı internetten bakardın acilde doktor bakmadan e nabıza düşmüyor nasıl cinslikse..Günaydın kızlarrr burda yazdıklarımızı şikayet etmiş birileri tam olarak ne yazdık bende bilmiyorum
Dün çok yoğun bir gündü toplantılar falan ama deli gibi kasık ağrısı ve karın ağrısı vardı bende, yine neler oluyor ya dedim (hala adet olmadım bu arada) toplantıdan çıkıp çıkıp tuvalete gidiyorum adet oldum bu sefer diye, eve gelince ovulasyon Testi yaptım sonuç aşağıdaki gibi çkktı. İlk kez ovulasyon testini yaptığımda t çizgisi önce çıkmaya başladı şaşırdım ama yani, sonra tabi aklım kurcalanıyor yine mi yumurtluyorum falan filan diye, o sırada da eşim acaip hastalanmış bende de grip başlangıcı vardı ama benim bünyem biraz daha sağlam ona göre o atlatamadı baya sesi çıkmıyor, ilaç almamız lazım acile gidelim dedi onun işi çabuk bitince acilde bende kan veriyim o zaman dedim kanı verdim, e nabızdan bakabilir miyim sonuca dedim evet dediler eve eldim balıyorum bakıyorum yokaradım burdan almanız lazım dediler bugün gidip alcam ,yılan hikayesine döndü kan işim resmen, sonuçları hemen size atarım, çok özledim sizii ya 1 günde
sen git kendine bi dua felan okuKızlar bu kan konusunda varya hiç işim rast gitmedi ya, ben gittim acile araziye giderken uğradık, aldım doktor yok, birini oturtmuşlar diyorum ki bu sonuç 2 mi negatif yani kaç olması gerekiyor diyorum bilmiyorum doktoru bekleyin diyor, yanımda da 3 adam var arabada bekliyorlar koşa koşa yanlarına geldim zaten bilen biri vardır internetten bakarım diye doktoru bekleyemedim, bir hemşire arkadaşım var yeni doğum yaptı ona attım, dedi ki büşra ben 15 ocakta kan aldırmıştım 0,00 çıkmıştı sonra 2 şubatta aldırdım 70 çıkmıştı geç döllenme olmuş benimki, seninki direk 2 çıkmış belki geç döllenmedir 3-4 gün sonra tekrar kan aldır artabilir dedi, sizce nedir bir yorumlayın ben negatif diye düşünüyorumçünkü ovulasyon öyle koyu çıkıyor ama gebelik negatif çıkıyor ben hiçbişey anlamadım, ama üzülmedim de artık adet oluyum da kurtulayım 48 gün oldu
Eki Görüntüle 2546160
sen git kendine bi dua felan okuAllahım bu kadar terslik olmaz deli ya
kuzum benim bildiğin 5 referans aralığı.. yani 5 ten küçük olanlar negatife giriyor... ama bu geç döllenme o bu olayına hiç aklım ermior... görünen negatif amadöllensn döllenecekse sinir etmesin bizi
Daha yoklarbugün ne b.ktan bir gün ya annem kalp krizi gibi bir şey geçirmiş nefes alamamış tansiyonu düşmüş ve çarpıntısı aşırı artmis hastaneden şimdi geldik hava, serum, dil altı, iğne ne varsa hepsini yapmış acildeki doktorlar 4 saat falan müşahede altında kalmış bize de söylememiş aklım çıktı
Oh dönmüşsünüzGünaydın kızlarrr burda yazdıklarımızı şikayet etmiş birileri tam olarak ne yazdık bende bilmiyorum
ay biraz okduklarımdan korktum kapadım hemen..öyle yapıcam canm valla işyerlernnde yemnle sabah tan akşama kadr içeride tıkılı kalıyoruzyaaaaaaaaaaaaaa harika... 41 kere MAŞALLAHben sana dedim o armutta sağlıklı birgebe tarzı var die bütün keramet armuttaydı
kuzum D vitamini hemen hemen herkeste düşük çıkıyor... çok aşırı problem değil.. güneş gördüğün anda güneşe çık... en güzel ilacı güneş..
ay biraz okduklarımdan korktum kapadım hemen..öyle yapıcam canm valla işyerlernnde yemnle sabah tan akşama kadr içeride tıkılı kalıyoruz
kızlar buarada benmde salı günü 396 ydı...dün 1025 olmuş beta hcgRABBİM sizlerede en kısa zamnda versin inşallah çok dua ediyorumm
hayır yarın akşam misafirim var. bugün işe geldim
kendine fazla yüklenmiecek olana bak helehayır yarın akşam misafirim var. bugün işe geldim
bez sıkmaktan ellerim şişmiş. çok kötü yorunum.bugün bitsin diye dua ediyorum
Merhaba aramıza hoşgeldin hayali :) nasılsın ? kaç yaşındasın ne zamandır evlisin..Selam arkadaşlar bişey sorucam size 1 yıldır gebelik bekliyorum ama olmadı buzamana kadar adetime 2 gün var bugun kadar değişik olan kremsi Bi akıntı geldi adetime yakın hiç bilmem akıntı geldiğini neden olabilir bilen varmı
Yani nedenini tahmin etmek zor bazen adet öncesi benim su gibi olur bazen kuru olur başka belirti var mıSelam arkadaşlar bişey sorucam size 1 yıldır gebelik bekliyorum ama olmadı buzamana kadar adetime 2 gün var bugun kadar değişik olan kremsi Bi akıntı geldi adetime yakın hiç bilmem akıntı geldiğini neden olabilir bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?