Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım hamilesin bence eğer bu şekilde adet düzensizliğin yoksa

Günaydın ,
dün testi yaptırdım 2,5 kat yükselmiş şükür :)
yaaaaaaaaaaaaaa harika... 41 kere MAŞALLAH ben sana dedim o armutta sağlıklı birgebe tarzı var die bütün keramet armuttaydı

benmde d vitaminim düşük çıktı yarın doktor kontrolüm var takviye vericek büyük ihtimal
kuzum D vitamini hemen hemen herkeste düşük çıkıyor... çok aşırı problem değil.. güneş gördüğün anda güneşe çık... en güzel ilacı güneş..

Özledik sizleri yeriniz çok belli oluyordu, gülüm bence sen gebesin hadi inşallah , barkot numarası olsaydı internetten bakardın acilde doktor bakmadan e nabıza düşmüyor nasıl cinslikse..

Kızlar bu kan konusunda varya hiç işim rast gitmedi ya, ben gittim acile araziye giderken uğradık, aldım doktor yok, birini oturtmuşlar diyorum ki bu sonuç 2 mi negatif yani kaç olması gerekiyor diyorum bilmiyorum doktoru bekleyin diyor, yanımda da 3 adam var arabada bekliyorlar koşa koşa yanlarına geldim zaten bilen biri vardır internetten bakarım diye doktoru bekleyemedim, bir hemşire arkadaşım var yeni doğum yaptı ona attım, dedi ki büşra ben 15 ocakta kan aldırmıştım 0,00 çıkmıştı sonra 2 şubatta aldırdım 70 çıkmıştı geç döllenme olmuş benimki, seninki direk 2 çıkmış belki geç döllenmedir 3-4 gün sonra tekrar kan aldır artabilir dedi, sizce nedir bir yorumlayın ben negatif diye düşünüyorum çünkü ovulasyon öyle koyu çıkıyor ama gebelik negatif çıkıyor ben hiçbişey anlamadım, ama üzülmedim de artık adet oluyum da kurtulayım 48 gün oldu

ay AKREBİMMMMMMMMMM giriş yapmış az önce ama hala gri
demek mapusane uzun Kıyamam ya AKTEP duy sesimi çok özledik

sen git kendine bi dua felan oku Allahım bu kadar terslik olmaz deli ya
kuzum benim bildiğin 5 referans aralığı.. yani 5 ten küçük olanlar negatife giriyor... ama bu geç döllenme o bu olayına hiç aklım ermior... görünen negatif ama döllensn döllenecekse sinir etmesin bizi

ay valla abdestli de geziyorum yani hep akşamları duşumu alırım niye bu terslik anlamadım bi bakiyim ya adet olmazsam tekrar kan vercem amaaan valla saldım artık olursa olsun olmazsa hayırlısı napalım elimizden bişey gelmiyor

Gunaydin kizlarr

Canimm cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin

Oh dönmüşsünüz Hadi insallah hamid haberi aliriz senden

ay biraz okduklarımdan korktum kapadım hemen..öyle yapıcam canm valla işyerlernnde yemnle sabah tan akşama kadr içeride tıkılı kalıyoruz

ay biraz okduklarımdan korktum kapadım hemen..öyle yapıcam canm valla işyerlernnde yemnle sabah tan akşama kadr içeride tıkılı kalıyoruz
kızlar buarada benmde salı günü 396 ydı...dün 1025 olmuş beta hcg RABBİM sizlerede en kısa zamnda versin inşallah çok dua ediyorumm

yok kuzum korkulacak hiç birşey yok.. D vitamini kadnların %90'nında düşük çıkıyor... prof demişti bana.. takviye veriyorlar illa ki.. ama en güzel takviyesi güneş.. bol bol güneşe çık.. öğle aralarında güneş olan yerlerde yürü demişti bana ve gerçekten çok işe yaramıştı...
Amin inşallah sanada maşallah kuzum

Selam arkadaşlar bişey sorucam size 1 yıldır gebelik bekliyorum ama olmadı buzamana kadar adetime 2 gün var bugun kadar değişik olan kremsi Bi akıntı geldi adetime yakın hiç bilmem akıntı geldiğini neden olabilir bilen varmı

kızlar eşim gittikçe içine kapanmaya başladı. dün gözlemledim.
normalde tamam sıkıntılı ama aramız sevgimiz öpme sarılma hersey vardı.
benden uzaklasmaya içe dönmeye başladı.Muhabbet etmeye calısıyorum. kaşıyla gözüyle cevap veriyo.
Dün dedimki -'aşkım yarın cuma biliyosun,namaz var'
cevap: evet
-kaçırırmazsın umarım, arayımmı seni duyarmısın teli?(bazen duymuyor seslerden)
cevap: uğraş(bunları söylerken telde instagram bakıyo ama suratımada bakmıyo)
cinlerim tepeme cıktı. kendim için namaz kılmıycak herhalde onun için ugrasıyorum. bu kadar vurdun duymazlık,boş vermişlik olamaz ya. tamam kötü bi süreç gerçekten ama onunla birlikte bende kötüyüm bunu görmeli.
Gece 1 oldu. ben yatıcam hadi sende gel diyorum.Kafa sallıyo 2 saat sonra geldi.bıraz daha böyle devam ederse başkası var diye düşünücem.
sabah teline baktım.
bi yazıyı ekra fotosu almış.
''yasıyorum yemek yıyorum konusuyorum ama içimde bi boşluk hissi' yazıyor

çok mutsuzum gerçekten

Merhaba aramıza hoşgeldin hayali :) nasılsın ? kaç yaşındasın ne zamandır evlisin..
hiç kadın doğum uzmanına göründün mü ?

Yani nedenini tahmin etmek zor bazen adet öncesi benim su gibi olur bazen kuru olur başka belirti var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…