Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum saçmalama Allah aşkına.. bence bu süreçte aklına gelecek en son şey başka birinin oluşu..

Hoşgeldin canım hamilesin bence eğer bu şekilde adet düzensizliğin yoksa

ay bilmiyorum kuzum düzensizlik yok aslında döngülerim uzundu 35-40 gün, 48. günümdeyim hala olmadım değer 2 çıktı öff ne karışık be

iş nedeniyle olan gerginliğini tüm hayatına yansıtıp karamsarlığa düşmüş gibi geldi bana kuzu başka biri olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum

kuzum ya.. gerçekten zor bir süreçten geçiyor ama bununla birlikte sende o zor süreçten geçiyorsun.. Maalesef erkekler o konuda bencil, kötüyüm işte anla beni bana bulaşma modunda oluyorlar.. Yani baya bunalımda belli ama sana karşı bişey olduğunu düşünmüyorum ben..

ay bilmiyorum kuzum düzensizlik yok aslında döngülerim uzundu 35-40 gün, 48. günümdeyim hala olmadım değer 2 çıktı öff ne karışık be
az önce bir topikte şey yazmışlar yerleşirken artış düşük yerleştikten sonra hızlı oluyormuş hormonların salınımı kadının biri 4 den 30 a çıkmış

az önce bir topikte şey yazmışlar yerleşirken artış düşük yerleştikten sonra hızlı oluyormuş hormonların salınımı kadının biri 4 den 30 a çıkmış

yaa çokta umut bağlamak istemiyorum 2 çıkıp sonra düşen de var, ama çok fazla yükselende var, hayırlısı deyip bekleyeceğim kuzum önümüzdeki hafta tekrar aldırırm sonucu yazarım, varsa kısmetimizde çıkar

aynen canım azami umutla devam et bakalım nasipten öte köy yok

kuzum saçmalama Allah aşkına.. bence bu süreçte aklına gelecek en son şey başka birinin oluşu..
iş nedeniyle olan gerginliğini tüm hayatına yansıtıp karamsarlığa düşmüş gibi geldi bana kuzu başka biri olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum

Arkadaşlarıyla konusurken espiri yapıp sohbet ediyor ama.
dün gece düğüne gittik espiriler gülüşmeler arkadasıylayken falan..
benımde o mutlu olunca modum yükseldi.düğünden çıktık arabaya bındık,
böyle neşeli neşeli bıseyler anlatmaya calısyorum.ona doğru bı baktım. surat bı anda mahkeme duvarı olmuş.
nolduu ya dedim. -ne olcak ya aynı seyler işte dedi.
ben orda yerle bir oldum yani

Kuzum 2 ve üstü olunca gebelik diyorlar bilgin olsun. inşallah olur canımm

hepimiz öyle değilmiyiz zaten ? yani tabi farklı olanımız vardır ama dışarıda olduğumuz zaman yada misafir geldiği zaman hemen maskemizi çıkarıyoruz sonra bütün nazımız eve.. ya annemize ya eşimize vs vs
belki de oda öyledir.. bence canını sıkma.. ama baktın artık tahammül edemiyorsun, bırak konuşturma sende öyle davran bakalım ne diyecek

evet şu misafir telaşım geçsin konusucam

bebeğim zerdonun dediği gibi eşin sonuçta nazı sana geçiyor. yani mesela bende iş yerinde gülüyorum ediyorum eve gidince çoğu zaman moralim bozuk oluyor.. Herkesin üzüntüsünü dışa vurma şekli farklı işte.. İnşallah tez zamanda ruh hali düzelir.. Aklına kötü şeyler getirme bence alakası bile yok yani aldatmayla falan..

bence konuşma çünkü konuştuğunu söylemiştin zaten... onu görmezden gel.. birşey yapma.. ona onun gibi davran... bakalım ne yapacak

yok kuzum bu daha kötüye götürmez mi durumu.. Yani adam zaten bunalımda birde G gizsiz den uzaklık görürse iyice kötü olmaz mı.. Bence düzgünce konuşsun bir farkına varsın karısını üzdüğünün...

Merhaba aramıza hoşgeldin hayali :) nasılsın ? kaç yaşındasın ne zamandır evlisin..
hiç kadın doğum uzmanına göründün mü ?
Hoşbuldum teşekkür ederim iyiyim 31 yasındayım 10 yıllık evliyim senede 1 muhakkak kadın dogumcuya kontrol olurum Bi sıkıntımda yok cok sukur ama 7 yasında 1 kızım var arayı cok uzattım sanırım şimdide 2. Bebeğin yolunu gözlüyorum

hoşgeldiniz.. 1 olduysa 2. de olur inşallah.. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.. Yaş farkı kaç olursa olsun ablalık annelik yapar ne güzel

canım saçma düşünceler getirme aklına.. erkekler bizden daha farklı tepkiler veriyolar. birde iş konusu diyosun evin erkeği olarak dahada yük bindirmiş omuzlarına.. sen sabırla ona yaklaşmaya ve agresif olmamaya çalış bak gör oda değişecek. malesef biz kadınlar erkeklere göre daha güçlüyüz daha çabuk altından kalkıyoruz sorunların..

günaydın, kızlar. Herkese hayırlı cumalar olsun..

Ya ben rengl oldum demiştim bugün 2 .günüm ama adet kanamam çok koyu renkte siyaha dönük ve akışkan değil. Koyu kıvamlı anlamadım gitti. Zaten bu ayda 28. günde oldum adet. Geçen ay 29. günde olmuştum. Normalde döngüm 31-35 arasıdır. Neden böyle koyu renk acaba. Bir de bu ay hiç adet belirtisi görmeden adet oldum. Ne şişlik ne kasık ağrısı...

hergün konuşuyor garibim... kadın artık konuşma uzmanı oldu... bizde enişteyi savunuos ama onunda toparlanması gerek.. en büyük desteği biz verios heriflere ama en çok onlar bizi üzüo

çok şükür... Rabbim evladınızı size bağışlasın.. siz tecrübelisiniz ya :) reglden önce akıntı felan olması normal.. malum mevsim değişiklikleride var... regl gününüzü bekleyin baktınız olmadı test yaparız :) buradaki kızlar test delileridirde

hayırlı cumalar cnm...
normal ya bende de ara sıra oluyor.. vücudumuzun tepkileri değişikleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…