- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.101
kuzum saçmalama Allah aşkına.. bence bu süreçte aklına gelecek en son şey başka birinin oluşu..kızlar eşim gittikçe içine kapanmaya başladı. dün gözlemledim.
normalde tamam sıkıntılı ama aramız sevgimiz öpme sarılma hersey vardı.
benden uzaklasmaya içe dönmeye başladı.Muhabbet etmeye calısıyorum. kaşıyla gözüyle cevap veriyo.
Dün dedimki -'aşkım yarın cuma biliyosun,namaz var'
cevap: evet
-kaçırırmazsın umarım, arayımmı seni duyarmısın teli?(bazen duymuyor seslerden)
cevap: uğraş(bunları söylerken telde instagram bakıyo ama suratımada bakmıyo)
cinlerim tepeme cıktı. kendim için namaz kılmıycak herhalde onun için ugrasıyorum. bu kadar vurdun duymazlık,boş vermişlik olamaz ya. tamam kötü bi süreç gerçekten ama onunla birlikte bende kötüyüm bunu görmeli.
Gece 1 oldu. ben yatıcam hadi sende gel diyorum.Kafa sallıyo 2 saat sonra geldi.bıraz daha böyle devam ederse başkası var diye düşünücem.
sabah teline baktım.
bi yazıyı ekra fotosu almış.
''yasıyorum yemek yıyorum konusuyorum ama içimde bi boşluk hissi' yazıyor
çok mutsuzum gerçekten
Hoşgeldin canımhamilesin bence eğer bu şekilde adet düzensizliğin yoksa
iş nedeniyle olan gerginliğini tüm hayatına yansıtıp karamsarlığa düşmüş gibi geldi bana kuzu başka biri olduğunu hiç ama hiç sanmıyorumkızlar eşim gittikçe içine kapanmaya başladı. dün gözlemledim.
benden uzaklasmaya içe dönmeye başladı.Muhabbet etmeye calısıyorum. kaşıyla gözüyle cevap veriyo.
cinlerim tepeme cıktı. kendim için namaz kılmıycak herhalde onun için ugrasıyorum. bu kadar vurdun duymazlık,boş vermişlik olamaz ya. tamam kötü bi süreç gerçekten ama onunla birlikte bende kötüyüm bunu görmeli.
Gece 1 oldu. ben yatıcam hadi sende gel diyorum.Kafa sallıyo 2 saat sonra geldi.bıraz daha böyle devam ederse başkası var diye düşünücem.
sabah teline baktım.
çok mutsuzum gerçekten
kızlar eşim gittikçe içine kapanmaya başladı. dün gözlemledim.
sabah teline baktım.
çok mutsuzum gerçekten
az önce bir topikte şey yazmışlar yerleşirken artış düşük yerleştikten sonra hızlı oluyormuş hormonların salınımı kadının biri 4 den 30 a çıkmışay bilmiyorum kuzum düzensizlik yok aslında döngülerim uzundu 35-40 gün, 48. günümdeyim hala olmadım değer 2 çıktı öff ne karışık be
az önce bir topikte şey yazmışlar yerleşirken artış düşük yerleştikten sonra hızlı oluyormuş hormonların salınımı kadının biri 4 den 30 a çıkmış
aynen canım azami umutla devam et bakalım nasipten öte köy yokyaa çokta umut bağlamak istemiyorum 2 çıkıp sonra düşen de var, ama çok fazla yükselende var, hayırlısı deyip bekleyeceğim kuzum önümüzdeki hafta tekrar aldırırm sonucu yazarım, varsa kısmetimizde çıkar
kuzum saçmalama Allah aşkına.. bence bu süreçte aklına gelecek en son şey başka birinin oluşu..
iş nedeniyle olan gerginliğini tüm hayatına yansıtıp karamsarlığa düşmüş gibi geldi bana kuzu başka biri olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum
kuzum ya.. gerçekten zor bir süreçten geçiyor ama bununla birlikte sende o zor süreçten geçiyorsun.. Maalesef erkekler o konuda bencil, kötüyüm işte anla beni bana bulaşma modunda oluyorlar.. Yani baya bunalımda belli ama sana karşı bişey olduğunu düşünmüyorum ben..
Kuzum 2 ve üstü olunca gebelik diyorlar bilgin olsun. inşallah olur canımmyaa çokta umut bağlamak istemiyorum 2 çıkıp sonra düşen de var, ama çok fazla yükselende var, hayırlısı deyip bekleyeceğim kuzum önümüzdeki hafta tekrar aldırırm sonucu yazarım, varsa kısmetimizde çıkar
hepimiz öyle değilmiyiz zaten ? yani tabi farklı olanımız vardır ama dışarıda olduğumuz zaman yada misafir geldiği zaman hemen maskemizi çıkarıyoruz sonra bütün nazımız eve.. ya annemize ya eşimize vs vsArkadaşlarıyla konusurken espiri yapıp sohbet ediyor ama.
dün gece düğüne gittik espiriler gülüşmeler arkadasıylayken falan..
benımde o mutlu olunca modum yükseldi.düğünden çıktık arabaya bındık,
böyle neşeli neşeli bıseyler anlatmaya calısyorum.ona doğru bı baktım. surat bı anda mahkeme duvarı olmuş.
nolduu ya dedim. -ne olcak ya aynı seyler işte dedi.
ben orda yerle bir oldum yani
evet şu misafir telaşım geçsin konusucamhepimiz öyle değilmiyiz zaten ? yani tabi farklı olanımız vardır ama dışarıda olduğumuz zaman yada misafir geldiği zaman hemen maskemizi çıkarıyoruz sonra bütün nazımız eve.. ya annemize ya eşimize vs vs
belki de oda öyledir.. bence canını sıkma.. ama baktın artık tahammül edemiyorsun, bırak konuşturma sende öyle davran bakalım ne diyecek
Arkadaşlarıyla konusurken espiri yapıp sohbet ediyor ama.
dün gece düğüne gittik espiriler gülüşmeler arkadasıylayken falan..
benımde o mutlu olunca modum yükseldi.düğünden çıktık arabaya bındık,
böyle neşeli neşeli bıseyler anlatmaya calısyorum.ona doğru bı baktım. surat bı anda mahkeme duvarı olmuş.
nolduu ya dedim. -ne olcak ya aynı seyler işte dedi.
ben orda yerle bir oldum yani
bence konuşma çünkü konuştuğunu söylemiştin zaten... onu görmezden gel.. birşey yapma.. ona onun gibi davran... bakalım ne yapacakevet şu misafir telaşım geçsin konusucam
bence konuşma çünkü konuştuğunu söylemiştin zaten... onu görmezden gel.. birşey yapma.. ona onun gibi davran... bakalım ne yapacak
Hoşbuldum teşekkür ederim iyiyim 31 yasındayım 10 yıllık evliyim senede 1 muhakkak kadın dogumcuya kontrol olurum Bi sıkıntımda yok cok sukur ama 7 yasında 1 kızım var arayı cok uzattım sanırım şimdide 2. Bebeğin yolunu gözlüyorumMerhaba aramıza hoşgeldin hayali :) nasılsın ? kaç yaşındasın ne zamandır evlisin..
hiç kadın doğum uzmanına göründün mü ?
Hoşbuldum teşekkür ederim iyiyim 31 yasındayım 10 yıllık evliyim senede 1 muhakkak kadın dogumcuya kontrol olurum Bi sıkıntımda yok cok sukur ama 7 yasında 1 kızım var arayı cok uzattım sanırım şimdide 2. Bebeğin yolunu gözlüyorum
canım saçma düşünceler getirme aklına.. erkekler bizden daha farklı tepkiler veriyolar. birde iş konusu diyosun evin erkeği olarak dahada yük bindirmiş omuzlarına.. sen sabırla ona yaklaşmaya ve agresif olmamaya çalış bak gör oda değişecek. malesef biz kadınlar erkeklere göre daha güçlüyüz daha çabuk altından kalkıyoruz sorunların..kızlar eşim gittikçe içine kapanmaya başladı. dün gözlemledim.
sabah teline baktım.
çok mutsuzum gerçekten
hergün konuşuyor garibim... kadın artık konuşma uzmanı oldu... bizde enişteyi savunuos ama onunda toparlanması gerek.. en büyük desteği biz verios heriflere ama en çok onlar bizi üzüo
çok şükür... Rabbim evladınızı size bağışlasın.. siz tecrübelisiniz ya :) reglden önce akıntı felan olması normal.. malum mevsim değişiklikleride var... regl gününüzü bekleyin baktınız olmadı test yaparız :) buradaki kızlar test delileridirdeHoşbuldum teşekkür ederim iyiyim 31 yasındayım 10 yıllık evliyim senede 1 muhakkak kadın dogumcuya kontrol olurum Bi sıkıntımda yok cok sukur ama 7 yasında 1 kızım var arayı cok uzattım sanırım şimdide 2. Bebeğin yolunu gözlüyorum
hayırlı cumalar cnm...günaydın, kızlar. Herkese hayırlı cumalar olsun..
Ya ben rengl oldum demiştim bugün 2 .günüm ama adet kanamam çok koyu renkte siyaha dönük ve akışkan değil. Koyu kıvamlı anlamadım gitti. Zaten bu ayda 28. günde oldum adet. Geçen ay 29. günde olmuştum. Normalde döngüm 31-35 arasıdır. Neden böyle koyu renk acaba. Bir de bu ay hiç adet belirtisi görmeden adet oldum. Ne şişlik ne kasık ağrısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?