Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay bilmiyorum kuzum düzensizlik yok aslında döngülerim uzundu 35-40 gün, 48. günümdeyim hala olmadım değer 2 çıktı öff ne karışık be
Aaa deger 2 mi cikti :))) yukselme egilimi vardir ya bosa 2 cikmaz busra bak benim 0.02 cikmisti

Aaa deger 2 mi cikti :))) yukselme egilimi vardir ya bosa 2 cikmaz busra bak benim 0.02 cikmisti

ya bende tam sana özel mesaj atıyordumm 0 mı çıkmıştı senin diye
inşallah kuzumm çok ümitlenmek istemiyorummm ama heyecanda oldu biraz yani yalan yok, önümüzdeki hafta tekrar vercem hatta dideme kalsa hemen haftasonu acile git ver diyor

1. Ne kadar surede olmustu canim? Benimde bir oglum var simdi 2. İstiyoruz. İlki 1.5 senede olmustu

Biz de sizi çok özledik neymiş sonuç çıktı mı?

B BUSR4 bizden daha çok nettesin ben masa başı iş yapmama rağmen.. bizim mühendisler arazide anası ağlıyor.. sen nasıl bu kdar heryerdesin bide her bloğa yetişiyorsun.. yemin ediorm ne içiyorsan banada o enerjiden lazım.. eve gidip uyumak için saat sayıyoyrum

Biz de sizi çok özledik ❣ neymiş sonuç çıktı mı?

bebeğim sonuç 2 çıktı işte doktor yoktu yorumunu alamadım doktorun acil arazi için arabaya geri döndüm şimdi napcam diye araştırıyorum hemşire bir arkadaşım 2 ve üzeri için umut var dedi, büyük ihtimalle tekrar kan vercem 2-3 güne... bakalım artacak mı.. Benim herşeyim belirsiz olmak zorunda mı

kuzum bizim 3 depo inşaatımız var her birinin arası yaklaşık 30-40 km köyler. ben hepsinin kontrolünü yapıyorum arabada gidip gelirken yazıyorum uzun sürüyor her biri 30 dakika buluyor, birde oraya gidince kontrolleri yapıyorum sonra oturuyorum notlarımı alıyorum geri yola çıkıyoruz yani zamanım oluyor birde girmek istiyorm yazmak istiyorum zaman yaratıyorum kendime de

hayranım yemin ediorm enerjine.. çok ciddi söylüyorum.. bana sürtün azcık bana geçsin bu enerji

Ya Büşra bak ben sana demiştim ama bence kesin var bebiş hayırlı olsun kuzum benim inşallah sağlıkla tamamlar bir avazda doğurursun

hayranım yemin ediorm enerjine.. çok ciddi söylüyorum.. bana sürtün azcık bana geçsin bu enerji

ya seni yerimm evet biraz enerjiğim ama bu hafta böyle oldu aslında, kız benimde canım çıkıyor terliyorum yoruluyorum falan ama burda mutluyum size hep yazmak istiyorum o yüzden giriyorum sürekli

Canını sıkma be güzelim, eminim işi ile ilgili problemi netliğe kavuşsun hemen düzelecek... Senlik bir durum yok ama işte ister istemez sana yansıtıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…