- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.141
Ya Büşra bak ben sana demiştim amabence kesin var bebiş ❣❣ hayırlı olsun kuzum benim inşallah sağlıkla tamamlar bir avazda doğurursun
ne kadar sevildiğini biliyorsun.. ben senin yaşına göre olgunluğunu ama en çok emin adımlarla ilerlemeni seviyorum..ya seni yerimm evet biraz enerjiğim ama bu hafta böyle oldu aslında, kız benimde canım çıkıyor terliyorum yoruluyorum falan ama burda mutluyum size hep yazmak istiyorum o yüzden giriyorum sürekli
ne kadar sevildiğini biliyorsun.. ben senin yaşına göre olgunluğunu ama en çok emin adımlarla ilerlemeni seviyorum..
hep böyle kal.. emin adımlarla git.. inşalalh hep başarılı olursun...
ve umarım pazartesi hayırlı sonuçlar alırsın.. ondan sonra bende seninle zıplayacam
Kuzum merhaba, benim bir şeyim yok çok şükür dün anneciğim rahatsızlanmıştı bugün o da iyi çok şükür onu paylaştım kızlarlaCanim neyin var? Dunden beri bakamadim kacirmisim.
Çok şükür iyi gözüküyor şimdi sonuçlarını alacağız öğleden sonraannen nasıl oldu kuzumm
Kız deme öyle şayet gebeysen ne güzel bir hikayesi olacak bebeğinbebeğim sonuç 2 çıktı işte doktor yoktu yorumunu alamadım doktorun acil arazi için arabaya geri döndüm şimdi napcam diye araştırıyorum hemşire bir arkadaşım 2 ve üzeri için umut var dedi, büyük ihtimalle tekrar kan vercem 2-3 güne... bakalım artacak mı.. Benim herşeyim belirsiz olmak zorunda mı
Ben de böyle tez canlı biriyim iştekız aslııı durrrrrr belli değil dahaaaa naptın çocuğu doğurttun banaaa
yaa hemşire arkadaşımda dedi 0 çıkması lazımdı dedi ama belli olmaz ben tekrar kan veriyim bir ondan sonra netleşsin
Yaaaahayırlı olsun, çok mutlu oldum ❣
yok artık bende az önce takvimden regl döngülerime bakıyordumkızlar nerelerdesinizz napıyosunuzzz, ben ofise geldim boş durmadım öğle arası geçen seneden beri adet döngülerimi excele geçirdimuygulamada var ama buda gözümün önünde dursun
Eki Görüntüle 2546224
yok artık bende az önce takvimden regl döngülerime bakıyordumgeçen sene 1 ay sadece gecikmiş 45 günü bulmuş... diğer aylar hep 22-28 arası
bide bu sene şimdi 45 bulcak gibi duruyor... gebe olmadığımada eminim
çünkü vücudumuz alışık olmadığı bir maddeyle karşılaştıaynı şeyleri düşünmüşüzzz
yaa benimde 2018 bebek gibi geçmiş düzenli düzenli, ne zaman düğün oldu sonra bozmuş
çünkü vücudumuz alışık olmadığı bir maddeyle karşılaştısonra o kızlık zarı denilen böcekten sonra dengelerde şaşıyor tabi normal normal
bu arada 35 gün olsun test yapacam.. gebe olmadığımı biliyorum ama kuzenlerimin baskıları.. telefonumdaki msjları görmeniz lazım, az önce annem bile beni hastaneye zorla götürmeketn bahsetti.. önlerinde yapayımda kurtulaym... söz verdiler eğer negatif ise bir daha bana testten bahsetmieceklermiş.. oh kurtulcam
hayır söz verdim 35 günde yapcamİnnnnnşalllaaaaaaah pozitiftirrr
kızlaaaaar Zerdo test yapacak koşunnnnnnnnnn
hayır söz verdim 35 günde yapcameğer regl olmazsam.. yani pazartesi yapacam
hiç heycanlı değilim... bence gebe olsam anlarım.. eşimle en son ne zaman birlikte olduk hesapladım.. illa bişeyler belirginleşirdi.. bence o kadarda sakil değiliz yaayy çok heyecanlandım yaa
ben normalde 27 gunde 1 olurum
bu ay 25 günde oldum.
Sizce ovulasyon alayımmı? çokta heves yok. olursa yıne tek atısta olmak zorunda kalıcam. 3-4 gün üst üste olamıycak.
alayım da ovulasyondan pik olduktan sonra silikleşince çatlama oluyor ya. ozamanımı değerlendireyim. yada almıyımmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?