Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sakin olacaksan, enişteyle aran düzelecekse eğer al ovulasyonv e eğer alırsan belli etme ona.. sen kendi kendine yap.. yok şuan enişteyle sorun varsa 1 ay müddet ver kendine.. hem kendini hem enişteye toparla öyle denersiniz..

oyy kuzum benim.. Rabbim o günü görmeyi nasip etsin inşallah

canım sen adet oldunmu ?

çok mutsuzum hem regl olmamamın ağırlığı var üstümde.. hemde eşimin istanbulda olmasından hiç hoşnut değilim...
yani şöyle eşim zaten şehir dışında çalışıyor birçok şehir gezdi.. izmir mardin ufra antep çanakkale vvs vs ama hiç birinde böyle olmadım.. istanbulu hiç içime sindiremedim.. belkide kuzenleri ile kalıyor die.. durmadan çemkiriom herife

ah kuzum yaa.. diğer iş teklifi noldu peki var mı bir gelişme..

evliyken çok çok zor canım haklısın valla

ah kuzum yaa.. diğer iş teklifi noldu peki var mı bir gelişme..
yok.. zaten durmadan bak gördünmü iyi ki beklememişim iyiki gelmişim çalışıyorum diyor susturuyor beni..
ama ben hiç hoşnut değilim.. çünkü kuzenleri özelden anlayan insanlar değil, akşamları telefonla konuşuoruz kameraya giriolar sevimsiz sevimsiz yok konuşmaları dinliyorlar felan.. ya eşek kdar adamlarsınız öğretmensiniz ben mi daha öğretecem size bunları.. bi özelden anlayın arkadaş..
en çokta eşimin kürlere devam etmemesine sinirim bozuluyor.. o kadar emek heba olcak

kuzenleri biraz anlayışlı olsa sizin içinde çok zor olmaz belki illaki özlem olur ama rahat rahat konuşabilseniz daha iyi hissedersiniz belki kendinizi

yaaa olur mu öyle evlisin bi hedefin amacın var öğrenci değilsin ki orda gez dolaş ye iç yaşa.. kürlere devam edip bilinçli davranmalı
yapmam diyor kuzenlerimin önünde... zeytinyağında bekletilmiş incirimi yiyorum yeter diyor

kuzenleri biraz anlayışlı olsa sizin içinde çok zor olmaz belki illaki özlem olur ama rahat rahat konuşabilseniz daha iyi hissedersiniz belki kendinizi
çıldırtacaklar beni

şu bir gebenin günlüğünde de çok pahalı arkadas 20 tane test 45 tl ya
ben lobuqak mi neydi onu 30 tane 30 mu neydi.
neyse alıcam artık 20tane.

off zerdo hayatlarımız bi yoluna girse yaa

B BUSR4 canım inşallah vardır bebiş, değerlerden anlamıyorum ama güzel haberini bekliyoruz. Eğer gebelik varsa haftaya değerin daha da artar zaten

Bu nasıl adet döngüsü 3-4 gün mü sürüyor Ama genel olarak düzenliymiş max. 31-32 gün sürmüş bu seferki başkaa

şu bir gebenin günlüğünde de çok pahalı arkadas 20 tane test 45 tl ya
ben lobuqak mi neydi onu 30 tane 30 mu neydi.
neyse alıcam artık 20tane.
30lulardan al daha karlı

off zerdo hayatlarımız bi yoluna girse yaa
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... doğru yol bizi bulmaz anam bacım

Zerdem2016 ısrar eden kuzenlerinden Allah razı olsun biraz daha test yapmazsan meraktan çatlayacağız
hahahahaha kuzenlerden cok annem.. kolumdan tutup hastaneye götürcek kadn bni.. tmm biliyoruz yok ama sen yapta rahatlayalım diyorlar.. peki dedim ama bir şartla
pazartesi yaparım ve birdahada asla bana test yaptramazsnz ok dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…