- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.161
sakin olacaksan, enişteyle aran düzelecekse eğer al ovulasyonv e eğer alırsan belli etme ona.. sen kendi kendine yap.. yok şuan enişteyle sorun varsa 1 ay müddet ver kendine.. hem kendini hem enişteye toparla öyle denersiniz..ben normalde 27 gunde 1 olurum
bu ay 25 günde oldum.
Sizce ovulasyon alayımmı? çokta heves yok. olursa yıne tek atısta olmak zorunda kalıcam. 3-4 gün üst üste olamıycak.
alayım da ovulasyondan pik olduktan sonra silikleşince çatlama oluyor ya. ozamanımı değerlendireyim. yada almıyımmı?
oyy kuzum benim.. Rabbim o günü görmeyi nasip etsin inşallahvalla zerdo ben bu işi anlamadım :) hiç emin olamıyorsun,her adım da tedirgin oluyorsun.. ne garip bir şeymiş.
şimdide önümde diğer bir level olarak kalbinin sesini duymak var. Allahım inş onu da nasip eder.
duyayım onu bi, o zaman hep birlikte sevinelim
oh cok sukur canimKuzum merhaba, benim bir şeyim yok çok şükür dün anneciğim rahatsızlanmıştı bugün o da iyi çok şükür onu paylaştım kızlarla ☺
canım sen adet oldunmu ?ben normalde 27 gunde 1 olurum
bu ay 25 günde oldum.
Sizce ovulasyon alayımmı? çokta heves yok. olursa yıne tek atısta olmak zorunda kalıcam. 3-4 gün üst üste olamıycak.
alayım da ovulasyondan pik olduktan sonra silikleşince çatlama oluyor ya. ozamanımı değerlendireyim. yada almıyımmı?
dün oldumcanım sen adet oldunmu ?
çok mutsuzumhem regl olmamamın ağırlığı var üstümde.. hemde eşimin istanbulda olmasından hiç hoşnut değilim...
yani şöyle eşim zaten şehir dışında çalışıyor birçok şehir gezdi.. izmir mardin ufra antep çanakkale vvs vs ama hiç birinde böyle olmadım.. istanbulu hiç içime sindiremedim.. belkide kuzenleri ile kalıyor die.. durmadan çemkiriom herife
evliyken çok çok zor canım haklısın vallaçok mutsuzumhem regl olmamamın ağırlığı var üstümde.. hemde eşimin istanbulda olmasından hiç hoşnut değilim...
yani şöyle eşim zaten şehir dışında çalışıyor birçok şehir gezdi.. izmir mardin ufra antep çanakkale vvs vs ama hiç birinde böyle olmadım.. istanbulu hiç içime sindiremedim.. belkide kuzenleri ile kalıyor die.. durmadan çemkiriom herife
yok.. zaten durmadan bak gördünmü iyi ki beklememişim iyiki gelmişim çalışıyorum diyor susturuyor beni..ah kuzum yaa.. diğer iş teklifi noldu peki var mı bir gelişme..
off kuzenlerimin yanına keçiboynuzu meçiboynuzu yapmam die tutturduevliyken çok çok zor canım haklısın valla
yaaa olur mu öyle evlisin bi hedefin amacın var öğrenci değilsin ki orda gez dolaş ye iç yaşa.. kürlere devam edip bilinçli davranmalıoff kuzenlerimin yanına keçiboynuzu meçiboynuzu yapmam die tutturdu
yok.. zaten durmadan bak gördünmü iyi ki beklememişim iyiki gelmişim çalışıyorum diyor susturuyor beni..
ama ben hiç hoşnut değilim.. çünkü kuzenleri özelden anlayan insanlar değil, akşamları telefonla konuşuoruz kameraya giriolar sevimsiz sevimsiz yok konuşmaları dinliyorlar felan.. ya eşek kdar adamlarsınız öğretmensiniz ben mi daha öğretecem size bunları.. bi özelden anlayın arkadaş..
en çokta eşimin kürlere devam etmemesine sinirim bozuluyor.. o kadar emek heba olcak
yapmam diyor kuzenlerimin önünde... zeytinyağında bekletilmiş incirimi yiyorum yeter diyoryaaa olur mu öyle evlisin bi hedefin amacın var öğrenci değilsin ki orda gez dolaş ye iç yaşa.. kürlere devam edip bilinçli davranmalı
çıldırtacaklar benikuzenleri biraz anlayışlı olsa sizin içinde çok zor olmaz belki illaki özlem olur ama rahat rahat konuşabilseniz daha iyi hissedersiniz belki kendinizi
off zerdo hayatlarımız bi yoluna girse yaaçok mutsuzumhem regl olmamamın ağırlığı var üstümde.. hemde eşimin istanbulda olmasından hiç hoşnut değilim...
kızlar nerelerdesinizz napıyosunuzzz, ben ofise geldim boş durmadım öğle arası geçen seneden beri adet döngülerimi excele geçirdimuygulamada var ama buda gözümün önünde dursun
Eki Görüntüle 2546224
canım ben laboquick kullandım da tırt çıktı ... boşver pahalı ama innovati al senk mi neydi onu 30 tane 30 mu neydi.
30lulardan al daha karlışu bir gebenin günlüğünde de çok pahalı arkadas 20 tane test 45 tl ya
ben lobuqak mi neydi onu 30 tane 30 mu neydi.
neyse alıcam artık 20tane.
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... doğru yol bizi bulmaz anam bacımoff zerdo hayatlarımız bi yoluna girse yaa
hahahahahaZerdem2016 ısrar eden kuzenlerinden Allah razı olsun biraz daha test yapmazsan meraktan çatlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?