Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aynen kuzum benim max 3 gün akıntım oluyor sonrasında böyle kahverengi akıntılar oda 1-2 gün sürüyor.. İnşallah kuzum ya bakalımmm

Bazen bende neden şu hamilelik için heriflere mecburuz diye çıldırıyordum.
yumurtlama döneminde olan sık yakın temastan sonra şimdi bana ''benimle işin bitti tabi di mi '' diyor

valla bende yumurtlama dönemi istekli diğer tüm günler kaçmaya çalıştığım için hahaha oda aynen öyle diyor, senin ovulasyon testlerini komple boyuycam hep pozitif sanacaksın falan diyor geçen

kesinlikle katılıorum G gizsiz innovita efsane.. takibinide birlikte yaparız
tamam kuzum alayım madem. bu ayda kalayım bakayım tek çizgi görmek için dünya para gömelim yine.

gecen çatlatma iğnesi için doktora 89
iğneye 50 küsür verdim.işten mesai kesilmesi saymıyorum.sonuccc kırmızı

atın ölümü arpadan olsun kuzum ben 3 ayda eşimin ilaçlarına sadece 1000 tl, fındığına fısıtğına keçiboynuzuna vs vs nerden baksan 1000 tl verdim... benm ovulasyonlar hariç sonuç 0

atın ölümü arpadan olsun kuzum ben 3 ayda eşimin ilaçlarına sadece 1000 tl, fındığına fısıtğına keçiboynuzuna vs vs nerden baksan 1000 tl verdim... benm ovulasyonlar hariç sonuç 0

valla doğru söylüyorsunuz ota boka para hele gebelik testlerine para verip negatif çıkınca oturup ağlayasım geliyor
ama napalım biz elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım inşallah güzel sonuçlar alırız da iyi ki yapmışız deriz

İnşallah benim buna çok ihtiyacım var ama o parayla aşılama olaydım keşke gerçi sperm değerleri düzelmeden aşılama tutmuyormuş.. aşılama zaten spermler iyi olsa bile ilk denemede tutmuyormuş genellikle 3 diyorlar

hadi yaa 3 kereye göre kendimizi hazırlayacağız yani öyle bir durum olursa.. peki 1 kerenin maliyeti ne kadar aşağı yukarı

hadi yaa 3 kereye göre kendimizi hazırlayacağız yani öyle bir durum olursa.. peki 1 kerenin maliyeti ne kadar aşağı yukarı
hyr ilkindede tutan var.. hatta akrepmi demişti hatırlamıorum ilkinde 2iz tutran bile var şans işi tabikide.. genellikle 3te sonuç alıorlarmış öyle okuyup araştırmıştım...
hastaneden hastaneye ve doktorların kullandığı ilaca göre değişiyor cnm fiyatlar.. özelde 2bine yakın bişeymiş

vay be inşallah doğal yolla hamile kalırız da uğraşmayız valla insanı maddi manevi yoran şeyler.. Hakkımızda hayırlısı

vay be inşallah doğal yolla hamile kalırız da uğraşmayız valla insanı maddi manevi yoran şeyler.. Hakkımızda hayırlısı
aynen kuzum.. yok sizin eşleriniz yanında öyle şeyler düşünmeyin.. yaşınızda küçük yumurtaların çalıştığı en güzel zamanlar... benm yaşım hem 31 oldu hemde eşim şehir dışında hemde sperm sorunu.. o yüzden yavaştan aşılamaya başlayacam sanırım..

Ya kızlar çok af edersiniz ama benim adetim çok şiddetli ve yoğun geçiyor ne olacak böyle? Tamam bugün yordum kendimi belki biraz o da etkili olmuştur ama bildiğiniz bugünkü bu 8. ya da 9. pedim. Batan iç çamaşırlarımı saymıyorum bile... Arabanın koltukları krem az daha ona ve geçecekmiş. Neden böyle olabilir

benimde iş yerimde sevdiğim bir ablam vardı 2016 yılının sonunda işe ilk başladığımda aşılama yaptıracaktı, eşinin sperm sayısında sıkıntı vardı kendisinin rahminde kocaman kistler vardı öyle yapışık ve büyüklerdi ki önce ameliyat oldu ve o kistleri çıkarırlarken rahim paramparça oldu tek tek diktiler rahmi.. ve o kadar imkansızdı ki 1 ay dinlendirip aşılama oldu.. Tuttu ama nasıl sevindik.. Şimdi oğlu 2 yaşına girdi bile ama o kadar umutsuzdu ki.. o yüzden ben hiçbir şeye imkansız gözüyle bakmıyorum zerdoo hatta içime doğuyor senin ikiz oğluşların olacak

bugün 8. veya 9. pedinse bayaaa çok geliyormuş kuzum neden öyle oldu kii, Allah allahh bir sıkıntı olmasın? Allah korusun, bir acile gidip anlatsan durumu

kuzum üşüttüğümüzde yada stres yaptığımızda olur öyle şeyler..bende de bazı aylar özellikle kışın yada kışa geçerken öyle olur kuzum..paanik yapma normal.. bide yormuşsun kendni yani.. ama 8-9 ped değil.. 5 felan oluyor bende

yaaaaa Büşşş inşallah.. aşılamaya başlarsam hepinizden dua istiecem zaten

kız günlük 8-9 ped ben ilk kez duyuyorum ben gece kullanıyorum zaten günde 1 maksimum 2 oluyor oda ilk iki gün 2 oluyor sonrası 1 i zor dolduruyor.. Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…