- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.201
sen zaten yukarıda yazmışsın günlerin bile azkız günlük 8-9 ped ben ilk kez duyuyorum ben gece kullanıyorum zaten günde 1 maksimum 2 oluyor oda ilk iki gün 2 oluyor sonrası 1 i zor dolduruyor.. Allah korusun
sen zaten yukarıda yazmışsın günlerin bile aznormalde zaten sabah öğle akşam normalde 3 ped gitmesi lazm kuzum kokarız mazallah
işte normalde 3 ped rahat gider... ama bende yoğun odluğu zaman bile 5 gidiyor...ayy o kadar dolmuyor ki benim o yüzden değiştirme gereği duymuyorum kızz koku benim en hassas noktam zaten adet zamanları 1 deodorantı bitiriyorumdur bacak arama sıkmaktan.. hiç kokmasa bile bana kokuyor gibi geliyor hep çünkü
onunda eşinde problem vardı.. ay nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamameveeet biliyorumm, bu ay ki neşemizden biri de o çok şükürr
kızzzzz dua et bizee hamiş duası kabul olurmuş
onunda eşinde problem vardı.. ay nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam
yaaa inanınki sabah akşam dilimdesiniz hepinizzz....eveeet biliyorumm, bu ay ki neşemizden biri de o çok şükürr
kızzzzz dua et bizee hamiş duası kabul olurmuş
aynen kız eşimin tek testisi alınmıştı hareket %18 morfoloji %1 di bizde ve biz yumurtlamadan 2 gün önceki ilşkyle yaptıkbak onu bilmiyordumm, gördün mü bunlar hepp işarettt, Rabbim ol desin yeter ki neler olmaz kii
yaaa inanınki sabah akşam dilimdesiniz hepinizzz....
aynen kız eşimin tek testisi alınmıştı hareket %18 morfoloji %1 di bizde ve biz yumurtlamadan 2 gün önceki ilşkyle yaptıkbiz hala şoktayız
ay çok şükür canm benm..inşallah darısı sizlereeeeeyaa kuzum benimm çok şükür olmuş ben daha çok sevindim şimdi bak... Allahım sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahhh
o mucizeden bende istiorum ama artık hiç hevesim ve isteğim kalmadı zaten herifte uzaktaaynen kız eşimin tek testisi alınmıştı hareket %18 morfoloji %1 di bizde ve biz yumurtlamadan 2 gün önceki ilşkyle yaptıkbiz hala şoktayız
o mucizeden bende istiorum ama artık hiç hevesim ve isteğim kalmadı zaten herifte uzakta
bu arada bugünMartilikiz07 hiç görünmedi
akreppppppppppppp dön dönnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aboo nasıl ağır cezaysa buakrep ve didoş bu akşam 8 den sonra geliyorlar inşallah
aboo nasıl ağır cezaysa bumüebbet gibi ben bile 24 saate geldim.. ama birdaha gidersem 3 gün yokum
büş sen akrebin söylediğiyle kendini birmi tutuosunanlamadım bende benimki niye 24 saatti tam küfür etmedim heralde ondan.. ama banlamasalar ederdim heralde sdjsfalksdf
büş sen akrebin söylediğiyle kendini birmi tutuosunkadın daldı bildiğin
o değil hadi didem kavga etti.. sizi üşenmeyip tkip etmişlerhahahaha bizim grubumuz böyle iştee birbirimizi tutuyoruzz, birimiz gidersek hepimiz gideriz dedikk, kiminin zoruna kiminin hoşuna gideriz hahhasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?