Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız günlük 8-9 ped ben ilk kez duyuyorum ben gece kullanıyorum zaten günde 1 maksimum 2 oluyor oda ilk iki gün 2 oluyor sonrası 1 i zor dolduruyor.. Allah korusun
sen zaten yukarıda yazmışsın günlerin bile az normalde zaten sabah öğle akşam normalde 3 ped gitmesi lazm kuzum kokarız mazallah

sen zaten yukarıda yazmışsın günlerin bile az normalde zaten sabah öğle akşam normalde 3 ped gitmesi lazm kuzum kokarız mazallah

ayy o kadar dolmuyor ki benim o yüzden değiştirme gereği duymuyorum kızz koku benim en hassas noktam zaten adet zamanları 1 deodorantı bitiriyorumdur bacak arama sıkmaktan.. hiç kokmasa bile bana kokuyor gibi geliyor hep çünkü

işte normalde 3 ped rahat gider... ama bende yoğun odluğu zaman bile 5 gidiyor...
8-9 çok fazla.. yarına kadar dinmezse yarın gider.. çünkü bazı kadınlarda olabiliyor

hahahaha bizim grubumuz böyle iştee birbirimizi tutuyoruzz, birimiz gidersek hepimiz gideriz dedikk, kiminin zoruna kiminin hoşuna gideriz hahhasa
o değil hadi didem kavga etti.. sizi üşenmeyip tkip etmişler bende de öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…