Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende arada trend konulara bakıyorum ama en çok burdayımm, yavrum didemde öyle trend konunun birine yorum yapmış sadece...
trend konunuzu yiyim sizin.. hepsi bilgi kirliliği hatta çoğu bizden aldıklarını satıo.. ben buranın dışında hayatın içindeki ve erkek kısırlığını felan okuyorum takılıorm.. gebelikte burası yetior.. kaşınmayın len yine gümlenirsiniz

kızz yok gebelikle ilgili değil, çoğu şu bir derdim vardaki şeyler. okumaya bayılıyorum orayı bazen sırf gülmek için okuyorum kurgu çünkü bazısı belli

kızz yok gebelikle ilgili değil, çoğu şu bir derdim vardaki şeyler. okumaya bayılıyorum orayı bazen sırf gülmek için okuyorum kurgu çünkü bazısı belli
he işte orası hayatın içinden ay ben geçen bişey okudum büş.. konu kapatılmamış o bile doğal sayılıoken siz nasıl küt die gittiniz onu anlamadm

he işte orası hayatın içinden ay ben geçen bişey okudum büş.. konu kapatılmamış o bile doğal sayılıoken siz nasıl küt die gittiniz onu anlamadm

ya varyaa bende neler okuyorum ordaki edepsizlikler diz boyuyken bizim yazdıklarımız çok masummm

kızlar bide ben buay propolis bal arısütü polenli macun kullanmıştım belki yumurtam kaliteli oldu tuttu bırkmadı spermi
bende herifime kullandırıyordum onu gitmeden önce.. gerçi yanına aldı götürdü şükür.. ben bi kaşık almıştım beğenmemiştim.. alıp kullansam mı ya.. kuzum sen hangisini kullandın

bende herifime kullandırıyordum onu gitmeden önce.. gerçi yanına aldı götürdü şükür.. ben bi kaşık almıştım beğenmemiştim.. alıp kullansam mı ya.. kuzum sen hangisini kullandın
aksu vital kullandm canm. bide kullandıgım eylül ayında sunu farkettm önceden hep sağ yumurtam ağrırdı yumurtlama zamnnda bu sefer 2 tarafmda olmuştu..bence 2 yumurtam oluştu

aksu vital kullandm canm. bide kullandıgım eylül ayında sunu farkettm önceden hep sağ yumurtam ağrırdı yumurtlama zamnnda bu sefer 2 tarafmda olmuştu..bence 2 yumurtam oluştu
bizde aksu vital aldık eşime.. bugün sorayım bitirmiş mi.. bitirmişse gidip bulsun.. vardır illaki istanbulda alacak yer
ben onu birtek erkekler kullanıyor diye biliyorum ama ya

Hiç içimden gelmiyor almak. ama yumurtlama günüde keske alsaydım dicem biliyorum merak edicem

Hiç içimden gelmiyor almak. ama yumurtlama günüde keske alsaydım dicem biliyorum merak edicem
şimdi vuracam seni artık ha.. yeter bu negatiflikten kurtul.. yap böyle güzel bir akşam yemeğei.. mum felan al.. yak enişteye.. oturun romantik romantik sorunlarınızı halledin.. kendimden çok sen gebe kal istiom artık he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…