- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.221
o değil hadi didem kavga etti.. sizi üşenmeyip tkip etmişlerbende de öyle olmuştu
valla ben üşenirim ha buraya zor yetişiomzaten ona tav oldum, nasıl bir hırsla takip etmişlerse... Valla iyi uğraşmışlar
valla ben üşenirim ha buraya zor yetişiom
trend konunuzu yiyim sizin.. hepsi bilgi kirliliği hatta çoğu bizden aldıklarını satıo.. ben buranın dışında hayatın içindeki ve erkek kısırlığını felan okuyorum takılıorm.. gebelikte burası yetior.. kaşınmayın len yine gümlenirsinizbende arada trend konulara bakıyorum ama en çok burdayımm, yavrum didemde öyle trend konunun birine yorum yapmış sadece...
trend konunuzu yiyim sizin.. hepsi bilgi kirliliği hatta çoğu bizden aldıklarını satıo.. ben buranın dışında hayatın içindeki ve erkek kısırlığını felan okuyorum takılıorm.. gebelikte burası yetior.. kaşınmayın len yine gümlenirsiniz
he işte orası hayatın içindenkızz yok gebelikle ilgili değil, çoğu şu bir derdim vardaki şeyler. okumaya bayılıyorum orayı bazen sırf gülmek için okuyorum kurgu çünkü bazısı belli
he işte orası hayatın içindenay ben geçen bişey okudum büş.. konu kapatılmamış o bile doğal sayılıoken siz nasıl küt die gittiniz onu anlamadm
kız sus kızzzzzzzzzzzz sussssssssss..ya varyaa bende neler okuyorum ordaki edepsizlikler diz boyuyken benim yazdığım 1 kelimeee yani aslında ne var ki bunda( oku da bunu sileyim yine gümlemeyelim )
kız sus kızzzzzzzzzzzz sussssssssss..
kız varya bende eşime sinirlendiğim zaman hamile kalmşm neymş psikoljisi bozlmş filan bizm psikolojmz yoktu sankiio mucizeden bende istiorum ama artık hiç hevesim ve isteğim kalmadı zaten herifte uzakta
bu olay şeye dönmüş tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın töbe yakız varya bende eşime sinirlendiğim zaman hamile kalmşm neymş psikoljisi bozlmş filan bizm psikolojmz yoktu sankiiaman dedm geçti buayda zaten zevk almaya baktm
aynen kız yoksa hep çock olck diye yapıyodm..naslsa dedm yumurtlama geçti sal gitsnbu olay şeye dönmüş tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın töbe ya
işte ben onu başarırdım herif olmasa ama şimdi artık çocuk için mecbur planlı yapacazki yanıma gelsin of ofaynen kız yoksa hep çock olck diye yapıyodm..naslsa dedm yumurtlama geçti sal gitsn
bende herifime kullandırıyordum onu gitmeden önce.. gerçi yanına aldı götürdü şükür.. ben bi kaşık almıştım beğenmemiştim.. alıp kullansam mı ya.. kuzum sen hangisini kullandınkızlar bide ben buay propolis bal arısütü polenli macun kullanmıştım belki yumurtam kaliteli oldu tuttu bırkmadı spermi
inşallah gelicekk ve olacakişte ben onu başarırdım herif olmasa ama şimdi artık çocuk için mecbur planlı yapacazki yanıma gelsin of of
aksu vital kullandm canm. bide kullandıgım eylül ayında sunu farkettm önceden hep sağ yumurtam ağrırdı yumurtlama zamnnda bu sefer 2 tarafmda olmuştu..bence 2 yumurtam oluştubende herifime kullandırıyordum onu gitmeden önce.. gerçi yanına aldı götürdü şükür.. ben bi kaşık almıştım beğenmemiştim.. alıp kullansam mı ya.. kuzum sen hangisini kullandın
bizde aksu vital aldık eşime.. bugün sorayım bitirmiş mi.. bitirmişse gidip bulsun.. vardır illaki istanbulda alacak yeraksu vital kullandm canm. bide kullandıgım eylül ayında sunu farkettm önceden hep sağ yumurtam ağrırdı yumurtlama zamnnda bu sefer 2 tarafmda olmuştu..bence 2 yumurtam oluştu
Hiç içimden gelmiyor almak. ama yumurtlama günüde keske alsaydım dicem biliyorum merak edicemvalla doğru söylüyorsunuz ota boka para hele gebelik testlerine para verip negatif çıkınca oturup ağlayasım geliyor
ama napalım biz elimizden geleni yapalım gerisini Allaha bırakalım inşallah güzel sonuçlar alırız da iyi ki yapmışız deriz
şimdi vuracam seni artık ha.. yeter bu negatiflikten kurtul.. yap böyle güzel bir akşam yemeğei.. mum felan al.. yak enişteye.. oturun romantik romantik sorunlarınızı halledin.. kendimden çok sen gebe kal istiom artık heHiç içimden gelmiyor almak. ama yumurtlama günüde keske alsaydım dicem biliyorum merak edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?