Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
denesem mi acaba... bu diğer saçma şeyler gibi değil.. bunun yararını eşim için çok araştırmıştım çünkü
tabiki canm..eşime ben mecitefendinin arı sütü bal polen ginseng karışımını kullandırıyodm evlendiğimzden beri evde tezgahta durur aklna geldkçe kullanırdı..ben buay propolislisini kullanmıştım..

kzıım ben rahatsızım hala anlamıyomusun sen
çöktümmü çöküyorum işte.bi iş düzelse zaten ağzına mıçıcam onun koca kafalı
yok canm arı sütü bal polen kadınlarada iyi geliyor..propoliste öyle.. ben intrtnetten getirtiyodum
ben yedim 2ay boyunca. yinede 1tanecik yumurtam oldu.ve de döllenmedi.boşun kilo alıcam. dolapta duruyor öyle. gece yatmadan önce 1 cay kaşıgı dediler. sen nasıl kullanıyosun

ben sabah kalktıgmda aç karnına işe giderken yiyodm adetin ilk günü başladım yumurtlamayı görene kadr yedim...

Kızlar ovulasyon testi yaptım yine duramadım merak ediyorum çünkü nolcak diye bakınız;

t direk çıktı c sonra çıktı

kzuum benım normalde de 2 gün pik olur sonra catlar.ama doktora gittiğimde 1tanecik vardı. neyse ac karna yarım bide öyle deneyim

Kızlar ovulasyon testi yaptım yine duramadım merak ediyorum çünkü nolcak diye bakınız;

t direk çıktı c sonra çıktı

Eki Görüntüle 2546289
canm bence var sende bişeyler.. bugn arkdşm dedki hamilelik ovulasyn testylede anlaşılıyo elnde varsa yapsana bi dedm yaptm t cden önce çıktı ve direk koyulaştı...

canm bence var sende bişeyler.. bugn arkdşm dedki hamilelik ovulasyn testylede anlaşılıyo elnde varsa yapsana bi dedm yaptm t cden önce çıktı ve direk koyulaştı...

kız yarın yapacağımı videoya çekecem valla t önce çıktı hatta eşime dedim gel bak izle merak ediyordu şok olduk birlikte dünkündede önce çıkmışto ama c de çıkmıştı bunda c çok sonra çıktı

Büşşşş ben yorum yapmak istiemiorm sadece dua ediyorum inşallah vardır seviniriz hep birlikte

inşallah kuzum ya hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…