- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.241
yok canm arı sütü bal polen kadınlarada iyi geliyor..propoliste öyle.. ben intrtnetten getirtiyodumbizde aksu vital aldık eşime.. bugün sorayım bitirmiş mi.. bitirmişse gidip bulsun.. vardır illaki istanbulda alacak yer
ben onu birtek erkekler kullanıyor diye biliyorum ama ya
denesem mi acaba... bu diğer saçma şeyler gibi değil.. bunun yararını eşim için çok araştırmıştım çünküyok canm arı sütü bal polen kadınlarada iyi geliyor..propoliste öyle.. ben intrtnetten getirtiyodum
ne bu aksu vital ne bu bana da söyleyinaksu vital kullandm canm. bide kullandıgım eylül ayında sunu farkettm önceden hep sağ yumurtam ağrırdı yumurtlama zamnnda bu sefer 2 tarafmda olmuştu..bence 2 yumurtam oluştu
tabiki canm..eşime ben mecitefendinin arı sütü bal polen ginseng karışımını kullandırıyodm evlendiğimzden beri evde tezgahta durur aklna geldkçe kullanırdı..ben buay propolislisini kullanmıştım..denesem mi acaba... bu diğer saçma şeyler gibi değil.. bunun yararını eşim için çok araştırmıştım çünkü
kzıım ben rahatsızım hala anlamıyomusun senşimdi vuracam seni artık ha.. yeter bu negatiflikten kurtul.. yap böyle güzel bir akşam yemeğei.. mum felan al.. yak enişteye.. oturun romantik romantik sorunlarınızı halledin.. kendimden çok sen gebe kal istiom artık he
ben yedim 2ay boyunca. yinede 1tanecik yumurtam oldu.ve de döllenmedi.boşun kilo alıcam. dolapta duruyor öyle. gece yatmadan önce 1 cay kaşıgı dediler. sen nasıl kullanıyosunyok canm arı sütü bal polen kadınlarada iyi geliyor..propoliste öyle.. ben intrtnetten getirtiyodum
cano aksu vital arı sütü bal polen propolis yumurtaları kaliteleştiriyo..ne bu aksu vital ne bu bana da söyleyin
ben sabah kalktıgmda aç karnına işe giderken yiyodm adetin ilk günü başladım yumurtlamayı görene kadr yedim...kzıım ben rahatsızım hala anlamıyomusun sen
çöktümmü çöküyorum işte.bi iş düzelse zaten ağzına mıçıcam onun koca kafalı
ben yedim 2ay boyunca. yinede 1tanecik yumurtam oldu.ve de döllenmedi.boşun kilo alıcam. dolapta duruyor öyle. gece yatmadan önce 1 cay kaşıgı dediler. sen nasıl kullanıyosun
büş hamilesinnnnnKızlar ovulasyon testi yaptım yine duramadım merak ediyorum çünkü nolcak diye bakınız;
t direk çıktı c sonra çıktı
Eki Görüntüle 2546289
kzuum benım normalde de 2 gün pik olur sonra catlar.ama doktora gittiğimde 1tanecik vardı. neyse ac karna yarım bide öyle deneyimbide kızlar onu kullandıgımda 16.gün yumurtlama gördüm17.günde koyu çıktı...normlde 14-15te yumurtlardım... bence kaliteli yaptı ve 2 tane yaptıgı için 1-2 gün gç oldu G gizsizZerdem2016
çay kasıgımıben sabah kalktıgmda aç karnına işe giderken yiyodm adetin ilk günü başladım yumurtlamayı görene kadr yedim...
canm bence var sende bişeyler.. bugn arkdşm dedki hamilelik ovulasyn testylede anlaşılıyo elnde varsa yapsana bi dedm yaptm t cden önce çıktı ve direk koyulaştı...Kızlar ovulasyon testi yaptım yine duramadım merak ediyorum çünkü nolcak diye bakınız;
Eki Görüntüle 2546289
tahta kaşıkla 1 kaşıkçay kasıgımı
Büşşşş ben yorum yapmak istiemiorm sadece dua ediyorum inşallah vardır seviniriz hep birlikteKızlar ovulasyon testi yaptım yine duramadım merak ediyorum çünkü nolcak diye bakınız;
Eki Görüntüle 2546289
Aynen bende eşime sabahları bir tahta kaşıkla yediriyordum tatlı kaşığı iletahta kaşıkla 1 kaşık
canm bence var sende bişeyler.. bugn arkdşm dedki hamilelik ovulasyn testylede anlaşılıyo elnde varsa yapsana bi dedm yaptm t cden önce çıktı ve direk koyulaştı...
Büşşşş ben yorum yapmak istiemiorm sadece dua ediyorum inşallah vardır seviniriz hep birlikte
Evet ama C de silik çıkıyor bak kuzum.... Büşteki cok enteresan.. O yüzden sabırsızlkla bekliorm bende
tahta kaşıkmı. hani şu pilavlarda kullandıgımız tahta kasıktahta kaşıkla 1 kaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?