Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar buda dünkü ovulasyon testim PeLushbaby seninde böyle mi çıkıyordu hep kuzum? , bugün de yapacağım bu arada su içmiyorum şu an ,

pko olup olmadığımı soracak olursanız tüm hormon testlerim yapıldı 2 ay önce doktorum yok dedi kist falan da yok yumurtalıklarımda, bu lh hormonu ya adetim yaklaşıyor ondan yükseliyor yada bilmiyorum

Bu işin sonundan ne çıkacak merakla bekliyorum kuzu inşallah bebek çıkar

Bu işin sonundan ne çıkacak merakla bekliyorum kuzu inşallah bebek çıkar

hahaha bende çook merak ediyorum inan ki kuzum
yani eğer tüm kontrollerimi yaptırmamış olsam kesin bende pko var derdim ama birtek rahim filmi çekilmedi rahim ağzına bakıldı, adetimin 2. günü kan aldırdım tüm hormonlara bakıldı, yumurtalıklarıma bakıldı.. Nedendir bu gecikmeleriimm nedendir bu ovulasyon testindeki pozitiflerimm bilemedim

Bence kan testini yenilemenin vaktidir çünkü normal değil benimde düzenlidir ve aynen her şeye baktırdım hiç böyle bi durum yaşamadım civciv çıkacak kuş çıkacak derken bebiş geliyor hissediyorum

Bence kan testini yenilemenin vaktidir çünkü normal değil benimde düzenlidir ve aynen her şeye baktırdım hiç böyle bi durum yaşamadım civciv çıkacak kuş çıkacak derken bebiş geliyor hissediyorum

kuzum dün kan verdim değer yine 2 çıktı diğeriyle aynı çıktı, dün yoğunluk vardı evde biraz sonra direk uyudum yazamadım buraya, kan verdim yani 4 falan çıkmadı, ama orda ki yetkili dedi ki acildeki, sen adet olmazsan bi 7-10 gün içinde yine gel ama 2 gün sonra gelme dedi, belki artış az olacak o zamana net sonuç alırız dedi

Allah allah resmen yılan hikayesi oldu

Tekrar yumurtluyor olsan illaki silikesirdi. Kac gundur hep.kopkoyu. eger tipta bir adi yoksa, kesin hamilesin. En son yaptigin erken gebelik ya da gebelik testinin uzerinden kac gun gecti? Bence tekrarla. 2 gunde 2 kat artiyorsa ve seninki 2 ciktiysa kac gun once suan 5 i gecmistir.

canım en son gebelik testini geçen cumartesi yaptım negatifti evde başka kalmadı şimdi sipariş vereceğim, kan testini perşemb yaptırdım <2 çıktı dün yaptırdım yine <2 çıktı bilemedim...

canım en son gebelik testini geçen cumartesi yaptım negatifti evde başka kalmadı şimdi sipariş vereceğim, kan testini perşemb yaptırdım <2 çıktı dün yaptırdım yine <2 çıktı bilemedim...
Predictor ealy gebelik testini oneririm. Bazi insanlarda kanda gec cikarmis... ins gebeliktir baska bir skntin yoktur. Dualarimiz seninle

Kizlar yokmu bati yaklaşan belirtisi olan yazin bakalim gelsin batlar belirtiler

test yaptım ısrarlar snucu ve yanılmadım... ben dyorum herkesin bünyesi farklı...
bakın bende aşırı akıntı. su gibi akıntı. kasık ağrısı. bel ağırıs ve aşırı idrara çıkma vardı.. reglmde 1 hafta gecikti..
sonuç negatif... bence azda olsa gebe olduğumuzu hissederiz farklılıklardan.. o yzden ben yorum yaparken gebesin bence o bu felan yazmıorm herkese dikkatli yaklaşmaya çalışıorm hayal kırıklığı olmasın die.. buna darılanlar olabilir ama bence olgun düşünmek lazım
ha bu arada tekrar edeyim sonuç NEGATİF

Sen zaten bekliyodun negativi üzülme demicem

Sen zaten bekliyodun negativi üzülme demicem
aynen böylelikle annemden kurtuldum oh be işin garip yanı annem çocuk istediğimizi bilmio korunuorus sanıor.. kazayla olmştur hiç bu kdar gecikirmi vs vs ayy çıldırmak üzereydim resmen.. ohh artık söz verdi karışmacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…