- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.461
aynen böylelikle annemden kurtuldum oh beişin garip yanı annem çocuk istediğimizi bilmio korunuorus sanıor.. kazayla olmştur hiç bu kdar gecikirmi vs vs ayy çıldırmak üzereydim resmen.. ohh artık söz verdi karışmacak
Bende kimseye soyledim daha zamani var diyorum ona ragmen herkes ustume geliyo
aynen bende öyle ya yaşım küçük daha falan diye geçiştiriyorum
Kiloda aldim gobegim cikmis gelen giden hamilemjsin diyo
Bizde gobek genetikyaa sen çok zayıfsın ama alınca hemen göbekten belli ediyordur
Bidahaki aya artik kuzum ya üzülmek yokMerhaba kizlar nasilsiniz ?
ben adet oldum bugün , artık buna alışdım diye uzulmuyorum
Bizde gobek genetikaldimmi direk gobekden aliyom işte suan 5 aylik hamike gibiyim
Merhaba kizlar nasilsiniz ?
Valla var diyetteyim zatenhahaha kızz abartma o kadar varmı
ya keşke bende de bişey yoksa biran önce adet olsam... önümüzdeki aya olur inşallah ❤
Valla var diyetteyim zatenbiraz dikkat ediyorum ben gec cikiyorum ya işten gece ok yiyorum artık bıraktım onu
ay bende güya aslışın yazdığı listeye başlayacaktım nerdee, iştahım çok açık asla az yiyemiyorum
İnşallah canimBidahaki aya artik kuzum ya üzülmek yoko bebek buraya gelecek bigun
Canım inşallah sen sevinirsinhahaha kızz abartma o kadar varmı
ya keşke bende de bişey yoksa biran önce adet olsam... önümüzdeki aya olur inşallah ❤
Ben calisiyomKızlaar nerelerdesin herkes mi Fenerbahçe maçını izliyor
üzülme prenses... gelecke aya yoğun çalışma yaparsınMerhaba kizlar nasilsiniz ?
Aynm bende oyle yapicam ustune dustukce bi bok oldugu yokBenim bugün bütün kemiklerim ağrıyo hücre bana ağır geldi birde içerdeyken çok düşünme fırsatım oldu bu ay oluruna bırakcam öle günalırı ilişki bana göre değil arkadaş olursa olur olmazsa olmaz diyip relaks takılcam valla bu ay sadece yumurtlama zamanı 3 gün denerim üst üste o da ozamanki keyfime bağlı sonra akışına bırakcam
Ben calisiyomisden. Sonrada icmeye gidiyoz
Benim bugün bütün kemiklerim ağrıyo hücre bana ağır geldi birde içerdeyken çok düşünme fırsatım oldu bu ay oluruna bırakcam öle günalırı ilişki bana göre değil arkadaş olursa olur olmazsa olmaz diyip relaks takılcam valla bu ay sadece yumurtlama zamanı 3 gün denerim üst üste o da ozamanki keyfime bağlı sonra akışına bırakcam
Aynm bende oyle yapicam ustune dustukce bi bok oldugu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?