- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.581
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiya nerelerde bu milleeeet
@Didem6235 didoş ayılacakta kahvaltı yapacakta buraya yazacaktaa ohoo
G gizsiz i artık bekliyorum bugün yanii haftaiçi iş yerinden yazar bizleree artık
@m_aslicim sende gel özlüyorum bak seniii
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ama regl 1. günden sayarak 5.günmü? yoksa tamamen temizlenincemi?Kızlar Günaydın sizlere annemin bir taktiğini söyliyicem bende komsuya anlatırken duydumRegl bitiminden 5 gün sonra ilişkiye giriyorsunuz ilişki bitince sağ kolunuzun üzerine yatıp bekliyorsunuz yarım saat falan. ve ilişkiyi ayda 3 kere yapıyorsunuz bu şekilde öyle sık sık değil.. Bi deneyin bence biz 5 kardeşiz
naber canım nasılsınhoşgeldinnnnnnnnn mommy iss homeee
tamamen temizlendikten sonra 5. günama regl 1. günden sayarak 5.günmü? yoksa tamamen temizlenincemi?
haa yoksa ben dün o işi hallettim. regl bitince yap totemini
ama regl 1. günden sayarak 5.günmü? yoksa tamamen temizlenincemi?
haa yoksa ben dün o işi hallettim. regl bitince yap totemini
naber canım nasılsın
bn misafirleri atlattım cok şükür
hafta sonu giremiyorum zaten
neyse telas geldi geçti
Bugün ovulasyonu sipariş veriyorum hayırlısıyla
tamamen temizlendikten sonra 5. gün
zaten o zaman ovulasyonun bası oluyor.ooo hadi bakimm Didoşta yaptı bittiğinde inşallah tutarrr
birde adet bittikten sonra 5. günmüş o günü de deneyinn
Kızlar Günaydın sizlere annemin bir taktiğini söyliyicem bende komsuya anlatırken duydumRegl bitiminden 5 gün sonra ilişkiye giriyorsunuz ilişki bitince sağ kolunuzun üzerine yatıp bekliyorsunuz yarım saat falan. ve ilişkiyi ayda 3 kere yapıyorsunuz bu şekilde öyle sık sık değil.. Bi deneyin bence biz 5 kardeşiz
tamamen temizlendikten sonra 5. gün
Hafta sonu tekrar kan verdin mi seniyiyim bacım sana özet geçeyim, 51. günümdeyim hala adet olmadım, geçen cumadan beri ovualsyon testlerim pozitif çıkıyor hala, kan verdim sonucum 2 çıktı, 2 gün sonrasında verdim yine 2 çıktı yükselmedi, nedir ne değildir bilmiyorum ama doktor dedi ki sen 7 gün sonra olmazsan bir daha gel kan ver, pko yok, hormonlarım normal, stresten mi gecikiyorum bendeki mevzu nedir bilmiyorum
bende gebelik testi sipariş ettim kan vermiycem birde ordan takip etcem, heryerim delik deşik oldu 3 günde, benim damarımı çok zor buluyorlar kan vermekten nefret ediyom
büşş sen naptın canm
ooo ilginç yaiyiyim bacım sana özet geçeyim, 51. günümdeyim hala adet olmadım, geçen cumadan beri ovualsyon testlerim pozitif çıkıyor hala, kan verdim sonucum 2 çıktı, 2 gün sonrasında verdim yine 2 çıktı yükselmedi, nedir ne değildir bilmiyorum ama doktor dedi ki sen 7 gün sonra olmazsan bir daha gel kan ver, pko yok, hormonlarım normal, stresten mi gecikiyorum bendeki mevzu nedir bilmiyorum
bende gebelik testi sipariş ettim kan vermiycem birde ordan takip etcem, heryerim delik deşik oldu 3 günde, benim damarımı çok zor buluyorlar kan vermekten nefret ediyom
Hafta sonu tekrar kan verdin mi sen
Allah Allah yine mi 2 çıktı..
Doktor 7 gün demiş 7 günden önce tekrar kan verme bence de ama gebelik testi yapmam desende biz zorlarızz
büşş sen naptın canm
ooo ilginç ya
umarım beklediğine değer bacım
çok yeni döllenme olabilir canım belkideya ilginç bide dün didemle bişey keşfettik benim ovulasyonların hassasiyeti 25 miş, diyo ki didem insanlar çizgi görebilmek için en hassasını alıyor 5-10 falan seninki en az hassas olanlardan onda bile böyle sürekli çift çizgi çıkıyorsa var bişeyler diyor ama bilemedik yani beklemedeyiz
çok yeni döllenme olabilir canım belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?