Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama regl 1. günden sayarak 5.günmü? yoksa tamamen temizlenincemi?
haa yoksa ben dün o işi hallettim. regl bitince yap totemini

ama regl 1. günden sayarak 5.günmü? yoksa tamamen temizlenincemi?
haa yoksa ben dün o işi hallettim. regl bitince yap totemini

ooo hadi bakimm Didoşta yaptı bittiğinde inşallah tutarrr
birde adet bittikten sonra 5. günmüş o günü de deneyinn

naber canım nasılsın
bn misafirleri atlattım cok şükür
hafta sonu giremiyorum zaten
neyse telas geldi geçti
Bugün ovulasyonu sipariş veriyorum hayırlısıyla

iyiyim bacım sana özet geçeyim, 51. günümdeyim hala adet olmadım, geçen cumadan beri ovualsyon testlerim pozitif çıkıyor hala, kan verdim sonucum 2 çıktı, 2 gün sonrasında verdim yine 2 çıktı yükselmedi, nedir ne değildir bilmiyorum ama doktor dedi ki sen 7 gün sonra olmazsan bir daha gel kan ver, pko yok, hormonlarım normal, stresten mi gecikiyorum bendeki mevzu nedir bilmiyorum
bende gebelik testi sipariş ettim kan vermiycem birde ordan takip etcem, heryerim delik deşik oldu 3 günde, benim damarımı çok zor buluyorlar kan vermekten nefret ediyom

tamamen temizlendikten sonra 5. gün

Attık cebe bu bilgiyi

Hafta sonu tekrar kan verdin mi sen
Allah Allah yine mi 2 çıktı..
Doktor 7 gün demiş 7 günden önce tekrar kan verme bence de ama gebelik testi yapmam desende biz zorlarızz

ooo ilginç ya
umarım beklediğine değer bacım

Hafta sonu tekrar kan verdin mi sen
Allah Allah yine mi 2 çıktı..
Doktor 7 gün demiş 7 günden önce tekrar kan verme bence de ama gebelik testi yapmam desende biz zorlarızz

valla internetten bolca sipariş ettim eczaneye para dayanmaz yoksa gelsin yapcam atacam size de

büşş sen naptın canm

napıyım kuzum perşembe ve cumartesi kan verdim 2 çıktı değer ikisinde de sanmıyorum olduğunu ama 51. günümdeyim ne adet belirtisi var ne bişey, bu ay çook stres yaptım ondan mı desem nedir bilemedim.. ovualsyonlar pozitif çıkıyor onu hiç bilemedim..

ooo ilginç ya
umarım beklediğine değer bacım

ya ilginç bide dün didemle bişey keşfettik benim ovulasyonların hassasiyeti 25 miş, diyo ki didem insanlar çizgi görebilmek için en hassasını alıyor 5-10 falan seninki en az hassas olanlardan onda bile böyle sürekli çift çizgi çıkıyorsa var bişeyler diyor ama bilemedik yani beklemedeyiz

çok yeni döllenme olabilir canım belkide

çok yeni döllenme olabilir canım belkide

olabilir kuzum benimki grip 10 gündür nerdeyse, ama ayın 8 inde ve 13 ünde ki ilişkilerden şüphelendim bende eğer öyleyse belki daha yenidir.. bilemiyorum ya bekliyorum bakalım kan vermiycem interntten sipariş ettiğim testler gelsin onları yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…