- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.561
Valla cıldırıyorum ama yapıcak bısey yokbence herkes kendini bildikten snra birşey olmaz.. sen bunu sorn haline getirme.. ikiniz inatçısınız valla olay büyüyor sonra kuzum... gözünü aç kapa yanında gör..
ANtalyayakız havalar burda bile soğudu artık denize girilmez bence biz girmiyoruz nereye gittiler ki
ANtalyaya((((gırılır orda
YaaaaaaaaaKızlar Günaydın sizlere annemin bir taktiğini söyliyicem bende komsuya anlatırken duydumRegl bitiminden 5 gün sonra ilişkiye giriyorsunuz ilişki bitince sağ kolunuzun üzerine yatıp bekliyorsunuz yarım saat falan. ve ilişkiyi ayda 3 kere yapıyorsunuz bu şekilde öyle sık sık değil.. Bi deneyin bence biz 5 kardeşiz
Gırer kuzum benımkıkuzum ben mersinde yaşıyorum havası çok farklı değil, inan ki sabahları üşüyerek uyanıyorum havalar serinledi, yani üşütmeyi göze alırsa girsin ama sanmıyorum yani..
canım ben pek anlamıyorum ama annem öyle anlatıyodrduessamia kız ama geçenlerde birisi 5 günün sonunda vücuttan atılmazsa spermler ölüyor demişti ayda 3 ilişki nasıl olcak
Hahaha denemekten bişey olmaz deneyin biYaaaaaaaaaBu taktiğin doğruluğuna inanırım çünkü bilimsel veri var önümüzde 5 kardeşiz demen yeterli oldu benim ikna olmama
Ama şeyi anlamadım bak, reglle beraber 5. gün mü yoksa reglden sonra 5. gün mü yani o da 10. güne denk geliyor.Hahaha denemekten bişey olmaz deneyin bi
reglden sonraki 5. günAma şeyi anlamadım bak, reglle beraber 5. gün mü yoksa reglden sonra 5. gün mü yani o da 10. güne denk geliyor.
Gırer kuzum benımkı
Bız hıc o muhabbetlere gırmıyoruz canım cunku esım cocuk odaklı yasamaayı ılıskıye gırmez ole desem yapmaz yanı o derecebak benim eşim şuan grip antibiyotik kullanıyor ve hiç verimli geçmiyor bizim için
eğer oda çocuk çok istiyorsa yumurtlama haftanın haftaya olduğunu hastalanmaması gerektiğini güzel bir dille söyle istersen..
canım ben pek anlamıyorum ama annem öyle anlatıyodrdu
Bız hıc o muhabbetlere gırmıyoruz canım cunku esım cocuk odaklı yasamaayı ılıskıye gırmez ole desem yapmaz yanı o derece
İnsan kocasına Arap atı der mi Büşra yaaaaaaaay test edilmiş onaylanmış ama bizim herifleri durduramıyoruz ki bacım, bak şu an grip çok halsiz ne desem yok halsiizim gitmeyelim yok halsizim yapmayalım, iş ona gelince küheylan kesiliyor mübarek
İnsan kocasına Arap atı der mi Büşra yaaaaaaa
Hayır kuzum ben yumurtlama gunummjs desem ılıskı yapmaz cunku elbet olacak bole seylerı dusunmeye gerek yok dıyorya ilişki esnasında bende hiç o muhabbette değilim ama en azından günü için birlikte düşünmüyor musunuz? yumurtlamanı falan biliyor mu? yani bende karşıyım ilişkide çocuk esaslı olmaya ama tedbirli olmakta da fayda var, grip olup gelse şimdi ilaç kullansa yumurtlamanı değerlendiremeyeceksiniz
Hayır kuzum ben yumurtlama gunummjs desem ılıskı yapmaz cunku elbet olacak bole seylerı dusunmeye gerek yok dıyor
hahah orasınıda siz ayarlayın ben taktiği verdimay test edilmiş onaylanmış ama bizim herifleri durduramıyoruz ki bacım, bak şu an grip çok halsiz ne desem yok halsiizim gitmeyelim yok halsizim yapmayalım, iş ona gelince küheylan kesiliyor mübarek
Cok tesekkur ederım canım mucuk:)anladım kuzum o zaman senin yapman gereken sakin olman bak biz burdayız sen buraya sık sık yaz, ona yazmak istediğinde buraya yaz, 2 gün dediğin hemen geçer inan ki, aranız kötü olmasın üzülme strese girme
Olsun daha iyi yapıyorsunuz bencehahahsahsa güçlü falan anlamında demek istedim o hali olmayan adam gidiyorr yerine 1000 aslan gücünde biri geliyor sjgdjgadg
ay eğer benim bu ovulasyon testlerim yumurtladığım için böyle çıkıyorsa hiç değerlendiremiyoruz biz ya antibiyotik kullanıyor diye korunuyoruz maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?