Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaaaaaaa Bu taktiğin doğruluğuna inanırım çünkü bilimsel veri var önümüzde 5 kardeşiz demen yeterli oldu benim ikna olmama

Gırer kuzum benımkı

bak benim eşim şuan grip antibiyotik kullanıyor ve hiç verimli geçmiyor bizim için
eğer oda çocuk çok istiyorsa yumurtlama haftanın haftaya olduğunu hastalanmaması gerektiğini güzel bir dille söyle istersen..

Bız hıc o muhabbetlere gırmıyoruz canım cunku esım cocuk odaklı yasamaayı ılıskıye gırmez ole desem yapmaz yanı o derece

canım ben pek anlamıyorum ama annem öyle anlatıyodrdu

ay test edilmiş onaylanmış ama bizim herifleri durduramıyoruz ki bacım, bak şu an grip çok halsiz ne desem yok halsiizim gitmeyelim yok halsizim yapmayalım, iş ona gelince küheylan kesiliyor mübarek

Bız hıc o muhabbetlere gırmıyoruz canım cunku esım cocuk odaklı yasamaayı ılıskıye gırmez ole desem yapmaz yanı o derece

ya ilişki esnasında bende hiç o muhabbette değilim ama en azından günü için birlikte düşünmüyor musunuz? yumurtlamanı falan biliyor mu? yani bende karşıyım ilişkide çocuk esaslı olmaya ama tedbirli olmakta da fayda var, grip olup gelse şimdi ilaç kullansa yumurtlamanı değerlendiremeyeceksiniz

İnsan kocasına Arap atı der mi Büşra yaaaaaaa

hahahsahsa güçlü falan anlamında demek istedim o hali olmayan adam gidiyorr yerine 1000 aslan gücünde biri geliyor sjgdjgadg
ay eğer benim bu ovulasyon testlerim yumurtladığım için böyle çıkıyorsa hiç değerlendiremiyoruz biz ya antibiyotik kullanıyor diye korunuyoruz maalesef

Hayır kuzum ben yumurtlama gunummjs desem ılıskı yapmaz cunku elbet olacak bole seylerı dusunmeye gerek yok dıyor

Hayır kuzum ben yumurtlama gunummjs desem ılıskı yapmaz cunku elbet olacak bole seylerı dusunmeye gerek yok dıyor

anladım kuzum o zaman senin yapman gereken sakin olman bak biz burdayız sen buraya sık sık yaz, ona yazmak istediğinde buraya yaz, 2 gün dediğin hemen geçer inan ki, aranız kötü olmasın üzülme strese girme

ay test edilmiş onaylanmış ama bizim herifleri durduramıyoruz ki bacım, bak şu an grip çok halsiz ne desem yok halsiizim gitmeyelim yok halsizim yapmayalım, iş ona gelince küheylan kesiliyor mübarek
hahah orasınıda siz ayarlayın ben taktiği verdim

anladım kuzum o zaman senin yapman gereken sakin olman bak biz burdayız sen buraya sık sık yaz, ona yazmak istediğinde buraya yaz, 2 gün dediğin hemen geçer inan ki, aranız kötü olmasın üzülme strese girme
Cok tesekkur ederım canım mucuk:)

Olsun daha iyi yapıyorsunuz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…