Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cuma felnda yoktun sanırım... nasılsın.. enişteyle sorun yok inşallah demi? çalışmalar başladımı
CUmada ızınlıydım hıc gıremedım((( adetım yenı bıttı bu hafta carsamba cuma arası eşim yok yıne tatll(((( sorun yok ama ben kıskanclıktan kuduruyorum gunler kacmıyor sanırım cunku haftaya yumurtlama gorunuyor

aman martılı gözünü seveyim.. lütfen bak ikinci bir vaka yaşamayalım... 2-3 gün gidecek gelecek hopp yanında.. daha yeni aştınız bazı şeyleri

affiyet olsunn kuzumm bende işte poğaçayla geçiştirdim bugün, hiç sevmem geçiştirmeyi en sevdiğim öğün kahvaltı, keşke hergün uzuun uzunn yapabilsek
Ben aslında hiç kahvaltı yapmazdım öyle bir alışkanlığım hiç yoktu 17-18 senedir ama ne zaman bebek planı devreye girdi dedim ki bir düzene sok kendini Aslıcık, rutin haline getir sağlıklı olanı bu çünkü ama eşim aynı senin gibi tam bir kahvaltı delisi

sakinliğini korumaya çalış kuzum sende keyif alacağın şeyler yap onu daha az düşün.. geldiğinde bozuk olmayında aman diyim yumurtlamayı kaçırma

ayy haftasonunu iple çekerim hepp bir kahvaltı sofrası hazırlarım ki asla bir yemek sofrasına o kadar özenmem ama kahvaltıııı ah kahvaltı

Bu sefer ısyerınden kadında var bırlıkte tatıl yapcaklar resmen

ay bu nasıl işmiş benide keşke tatile gönderseler yaa, kuzum ama kendinden pay biç beni bi erkek iş arkadaşımla tatile gönderseler umrumda olmaz yani keyfime bakarım, kadın nasıl bi tip tanıyor musun? Sen yinede sakin olmaya çalış ya, keyif alacağın şeyler yap sinemaya falan git, kaç gün sürecek

Oda aynısını soluyor ama gıcık oluyorum bensız olmasına kızı bıkınılı fln gorucekya
bence herkes kendini bildikten snra birşey olmaz.. sen bunu sorn haline getirme.. ikiniz inatçısınız valla olay büyüyor sonra kuzum... gözünü aç kapa yanında gör..

Kızlar Günaydın sizlere annemin bir taktiğini söyliyicem bende komsuya anlatırken duydum Regl bitiminden 5 gün sonra ilişkiye giriyorsunuz ilişki bitince sağ kolunuzun üzerine yatıp bekliyorsunuz yarım saat falan. ve ilişkiyi ayda 3 kere yapıyorsunuz bu şekilde öyle sık sık değil.. Bi deneyin bence biz 5 kardeşiz

neden sağ kol peki ?

Allahh hergün yeni bir bilgi, ayda 3 ilişki mi benimkine bunu söylesem kafayı yer, günaşırıya alıştırmaya çalışıyorum

essamia kız ama geçenlerde birisi 5 günün sonunda vücuttan atılmazsa spermler ölüyor demişti ayda 3 ilişki nasıl olcak

Ikı gun surecek canım kadında guzel bana gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…