- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.541
cuma felnda yoktun sanırım... nasılsın.. enişteyle sorun yok inşallah demi? çalışmalar başladımıHAFTAsonları zaten hıc gırmıyorum kuzum
YAAAA ınsallah bebebgım:)
CUmada ızınlıydım hıc gıremedımcuma felnda yoktun sanırım... nasılsın.. enişteyle sorun yok inşallah demi? çalışmalar başladımı
aman martılı gözünü seveyim.. lütfen bak ikinci bir vaka yaşamayalım... 2-3 gün gidecek gelecek hopp yanında.. daha yeni aştınız bazı şeyleriCUmada ızınlıydım hıc gıremedım((( adetım yenı bıttı bu hafta carsamba cuma arası eşim yok yıne tatll (((( sorun yok ama ben kıskanclıktan kuduruyorum gunler kacmıyor sanırım cunku haftaya yumurtlama gorunuyor
Ben aslında hiç kahvaltı yapmazdım öyle bir alışkanlığım hiç yoktu 17-18 senedir ama ne zaman bebek planı devreye girdi dedim ki bir düzene sok kendini Aslıcık, rutin haline getir sağlıklı olanı bu çünküaffiyet olsunn kuzumm bende işte poğaçayla geçiştirdim bugün, hiç sevmem geçiştirmeyi en sevdiğim öğün kahvaltı, keşke hergün uzuun uzunn yapabilsek
CUmada ızınlıydım hıc gıremedım((( adetım yenı bıttı bu hafta carsamba cuma arası eşim yok yıne tatll (((( sorun yok ama ben kıskanclıktan kuduruyorum gunler kacmıyor sanırım cunku haftaya yumurtlama gorunuyor
Ben aslında hiç kahvaltı yapmazdım öyle bir alışkanlığım hiç yoktu 17-18 senedir ama ne zaman bebek planı devreye girdi dedim ki bir düzene sok kendini Aslıcık, rutin haline getir sağlıklı olanı bu çünküama eşim aynı senin gibi tam bir kahvaltı delisi
Bu sefer ısyerınden kadında var bırlıkte tatıl yapcaklar resmenaman martılı gözünü seveyim.. lütfen bak ikinci bir vaka yaşamayalım... 2-3 gün gidecek gelecek hopp yanında.. daha yeni aştınız bazı şeyleri
tmm da sen kocana güven.. sen erkeklerle öyle gitseydn o böylemi düşünmeliydi ?Bu sefer ısyerınden kadında var bırlıkte tatıl yapcaklar resmen
Yumurtlamam hftaya gorunıyor ama bılmıyorum kı:)sakinliğini korumaya çalış kuzum sende keyif alacağın şeyler yap onu daha az düşün.. geldiğinde bozuk olmayında aman diyim yumurtlamayı kaçırma ❤
Oda aynısını soluyor ama gıcık oluyorum bensız olmasına kızı bıkınılı fln gorucekyatmm da sen kocana güven.. sen erkeklerle öyle gitseydn o böylemi düşünmeliydi ?
Bu sefer ısyerınden kadında var bırlıkte tatıl yapcaklar resmen
bence herkes kendini bildikten snra birşey olmaz.. sen bunu sorn haline getirme.. ikiniz inatçısınız valla olay büyüyor sonra kuzum... gözünü aç kapa yanında gör..Oda aynısını soluyor ama gıcık oluyorum bensız olmasına kızı bıkınılı fln gorucekya
Oda aynısını soluyor ama gıcık oluyorum bensız olmasına kızı bıkınılı fln gorucekya
neden sağ kol peki ?Kızlar Günaydın sizlere annemin bir taktiğini söyliyicem bende komsuya anlatırken duydumRegl bitiminden 5 gün sonra ilişkiye giriyorsunuz ilişki bitince sağ kolunuzun üzerine yatıp bekliyorsunuz yarım saat falan. ve ilişkiyi ayda 3 kere yapıyorsunuz bu şekilde öyle sık sık değil.. Bi deneyin bence biz 5 kardeşiz
Kızlar Günaydın sizlere annemin bir taktiğini söyliyicem bende komsuya anlatırken duydumRegl bitiminden 5 gün sonra ilişkiye giriyorsunuz ilişki bitince sağ kolunuzun üzerine yatıp bekliyorsunuz yarım saat falan. ve ilişkiyi ayda 3 kere yapıyorsunuz bu şekilde öyle sık sık değil.. Bi deneyin bence biz 5 kardeşiz
sağ mı sol mu dedi hatırlamıyorum ama ikisinden birisi nedenini bilmiyorumneden sağ kol peki ?
Ikı gun surecek canım kadında guzel bana goreay bu nasıl işmiş benide keşke tatile gönderseler yaa, kuzum ama kendinden pay biç beni bi erkek iş arkadaşımla tatile gönderseler umrumda olmaz yani keyfime bakarım, kadın nasıl bi tip tanıyor musun? Sen yinede sakin olmaya çalış ya, keyif alacağın şeyler yap sinemaya falan git, kaç gün sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?