- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.601
dur bakalım 1 haftaya cıkar ortaya tatlımolabilir kuzum benimki grip 10 gündür nerdeyse, ama ayın 8 inde ve 13 ünde ki ilişkilerden şüphelendim bende eğer öyleyse belki daha yenidir.. bilemiyorum ya bekliyorum bakalım kan vermiycem interntten sipariş ettiğim testler gelsin onları yapcam
ben sıfırdan ovulasyın baslıyorum bacım.GÜNAYDIN BACILARIM DURUMLAR NEDİR OVOLASYON VE TESTLER NE ALEMDE
dur bakalım 1 haftaya cıkar ortaya tatlım
bende erken regl oldum ya
annemler rahim kendini gebeliğe hazırlıyor dedi.2 gün önce oldum diye. varmı bu tarz bısey duyan
GÜNAYDIN BACILARIM DURUMLAR NEDİR OVOLASYON VE TESTLER NE ALEMDE
İyim kuzum bugun dr dayım inşallah hayırlısı görecez miniğiben sıfırdan ovulasyın baslıyorum bacım.
sen nasılsın nasıl gidiyor gebişin
51 gün cok gı test yatın mı test yapsanaGünaydınn peluşş, 51. günden günaydın
allah allah ya bekle bakalm biraz daha canısınapıyım kuzum perşembe ve cumartesi kan verdim 2 çıktı değer ikisinde de sanmıyorum olduğunu ama 51. günümdeyim ne adet belirtisi var ne bişey, bu ay çook stres yaptım ondan mı desem nedir bilemedim.. ovualsyonlar pozitif çıkıyor onu hiç bilemedim..
51 gün cok gı test yatın mı test yapsana
allah allah ya bekle bakalm biraz daha canısı
çok ediyorummmm inankii hepinizeeeehayırlısı dedim bekliyorum kuzum dua ett bana hamişş
Kız sen bizi bırak esas sen ne durumdasın? Bugün doktor kontrolün yok muydu? Güzel haberler ver bize hem senden hem fasülyedenGÜNAYDIN BACILARIM DURUMLAR NEDİR OVOLASYON VE TESTLER NE ALEMDE
Valla mapus köşelerinde dinlendim,dizginleştim,düşünme fırsatım oldu bu ay bir ilişkiyle hamile kalırsam kalırım yoksa yoklan yavrumnie kurusun eniştem kasmı dios.. burda bas bas bağırıom.. hergün ilişkiye girenleride gördük..
ama neden sadece o günlere adepte oluosun.. asıl o zaman kasmış oluosun..
kız banlandıktan snra sana bi haller olmuşmapushane iyi gelmemiş
Merhaba canlar nasılsınız
Canım inşAllah bu gecikme gebeliktendir❤❤❤iyiyim bacım sana özet geçeyim, 51. günümdeyim hala adet olmadım, geçen cumadan beri ovualsyon testlerim pozitif çıkıyor hala, kan verdim sonucum 2 çıktı, 2 gün sonrasında verdim yine 2 çıktı yükselmedi, nedir ne değildir bilmiyorum ama doktor dedi ki sen 7 gün sonra olmazsan bir daha gel kan ver, pko yok, hormonlarım normal, stresten mi gecikiyorum bendeki mevzu nedir bilmiyorum
bende gebelik testi sipariş ettim kan vermiycem birde ordan takip etcem, heryerim delik deşik oldu 3 günde, benim damarımı çok zor buluyorlar kan vermekten nefret ediyom
Ben de iyim canım şüküriyiyim valla pazartesi ama yine enerjiğim gariptir ki
sen nasılsın canımm
Ben de iyim canım şükür❤ Biraz ağrılarım var adetden dolayı o kadar , üç saat sonra da dersim var zaten
evde oturup kahvemi yudumlamak varken derse gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?