- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.641
Ben de 1 gün erken olmuştum böyle bişey varsa harika olurdur bakalım 1 haftaya cıkar ortaya tatlım
bende erken regl oldum ya
annemler rahim kendini gebeliğe hazırlıyor dedi.2 gün önce oldum diye. varmı bu tarz bısey duyan
Kızlar bu ay bende baslıyorum
Ben de 1 gün erken olmuştum böyle bişey varsa harika olur
Bu ay ilginç bir ay oluyor benim içinhaydi bakalım inşallah güzel haberler alırız
ay inşallah vardır da rahimcikleriniz hazırlamıştır kendini gebeliğe
ama kimse duymamış bunu tatlım baksanaBen de 1 gün erken olmuştum böyle bişey varsa harika olur
Aynen bende duymadım hiç genelde üşütme mevsim geçişleri ne falan bağlarımama kimse duymamış bunu tatlım baksana
arkadaşlar yeni üye oldum da bat ne demekti son adet günü müydü
Bu ay ilginç bir ay oluyor benim içinBenimki askerden gelmişti çocuk mocuk düşünmeden sadece canımız isteyince yani her gün
teşekkür ederiiimmbeklenmeyen adet tarihi bat , son adet tarihi sat , batları beklemiyoruz gelmesinler bebişler gelsinlerhoşgeldin bu arada canım
teşekkür ederiiimm ☺☺ demek ben son üç aydır hep bat oluyorum her erken adet oluyorum çünkü hımm anladım şimdievet yaaa olmasın bu ay batlar yere batsın hamilelik istiyoruz
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımaaa ne güzeel ya bilmiyordum.
ya benim damarlarımı bulamamaları hemşirelerin suçu mu benim damarlarımın gözükmemesinin suçu mu sayın hemşireee
perşembe kan verirken tam 3. kere de buldu. ısrarla benim gösterdiğim yerden almadı artık bende uzmanlaştım kendi damarım konusunda, bak abla burdan al burdan hemen çıkıyor kan diyorum dinlemedi en son benim dediğim yerden aldı çıktı
şimdi söyle benim suçum mu hemşirelerin suçu mu
Ben bu temmuzda evlendim 4 ay olucak yaşım 35 oldugu için hiç korunmadık şu ana kadar olmadı ne biliyim insan endişeleniyor yaş ilerlediği için zaten bu yumurtlama akıntısı da son bir yıldır azaldı gibi.Adım Tuğba Yarışmaya izmitten katılıyorum tüm hamile adaylarına başarılar dilerimay inşallah canımm
adın ne, yaşın kaç, yarışmamıza nereden katılıyorsun, kaç ssenedir evlisin ne zamandır çocuk istiyorsunuz
enn güzelii
Hoşgeldin canım inşallah bu ay burası hamişl haberleri ile dolacakBen bu temmuzda evlendim 4 ay olucak yaşım 35 oldugu için hiç korunmadık şu ana kadar olmadı ne biliyim insan endişeleniyor yaş ilerlediği için zaten bu yumurtlama akıntısı da son bir yıldır azaldı gibi.Adım Tuğba Yarışmaya izmitten katılıyorum tüm hamile adaylarına başarılar dilerim
Ayyyy inşallah yaaaaHoşgeldin canım inşallah bu ay burası hamişl haberleri ile dolacak
Kesinlikle burda birbirimize destek olmak yalnız olmamak rahatlatıcı oluyoAyyyy inşallah yaaaa ☺artık her gün heyecanla buradaki mesajları okurum.Yalnız olmadığımı bilmekçok güzel
Hoşgeldin canım herşeyin hayırlısı geleceği vakit var bekliyoruz hepimiz bebişlerimiziBen bu temmuzda evlendim 4 ay olucak yaşım 35 oldugu için hiç korunmadık şu ana kadar olmadı ne biliyim insan endişeleniyor yaş ilerlediği için zaten bu yumurtlama akıntısı da son bir yıldır azaldı gibi.Adım Tuğba Yarışmaya izmitten katılıyorum tüm hamile adaylarına başarılar dilerim
bir arkadasım daha hamile ve 1senelik evli
Hosgeldin canim bende temmuz sonunda evlendimBen bu temmuzda evlendim 4 ay olucak yaşım 35 oldugu için hiç korunmadık şu ana kadar olmadı ne biliyim insan endişeleniyor yaş ilerlediği için zaten bu yumurtlama akıntısı da son bir yıldır azaldı gibi.Adım Tuğba Yarışmaya izmitten katılıyorum tüm hamile adaylarına başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?