Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beklenmeyen adet tarihi bat , son adet tarihi sat , batları beklemiyoruz gelmesinler bebişler gelsinler hoşgeldin bu arada canım
teşekkür ederiiimm demek ben son üç aydır hep bat oluyorum her erken adet oluyorum çünkü hımm anladım şimdievet yaaa olmasın bu ay batlar yere batsın hamilelik istiyoruz

teşekkür ederiiimm ☺☺ demek ben son üç aydır hep bat oluyorum her erken adet oluyorum çünkü hımm anladım şimdievet yaaa olmasın bu ay batlar yere batsın hamilelik istiyoruz

ay inşallah canımm

adın ne, yaşın kaç, yarışmamıza nereden katılıyorsun, kaç ssenedir evlisin ne zamandır çocuk istiyorsunuz

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

ay inşallah canımm

adın ne, yaşın kaç, yarışmamıza nereden katılıyorsun, kaç ssenedir evlisin ne zamandır çocuk istiyorsunuz
Ben bu temmuzda evlendim 4 ay olucak yaşım 35 oldugu için hiç korunmadık şu ana kadar olmadı ne biliyim insan endişeleniyor yaş ilerlediği için zaten bu yumurtlama akıntısı da son bir yıldır azaldı gibi.Adım Tuğba Yarışmaya izmitten katılıyorum tüm hamile adaylarına başarılar dilerim

Hoşgeldin canım inşallah bu ay burası hamişl haberleri ile dolacak

Yumurtlama akı bendede olmuyo ya 2 aydir dikkat ediyorum suan yumurtlama gunumdeyim islaklim var ama yumurta aki değil

Hoşgeldin canım herşeyin hayırlısı geleceği vakit var bekliyoruz hepimiz bebişlerimizi

bir arkadasım daha hamile ve 1senelik evli

ah ya bazen diyorum ki keşke bebek ne zaman gelecekse o ay heveslenip denesem öteki zamanlar içimden bu istek gitse en azından istediğimiz ilk ay oldu deriz

Hosgeldin canim bende temmuz sonunda evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…