Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyyy kıyamam ben sanaa Evet kuzum hava çok güzeldi ve çok kalabalıktı adım atılacak yer yoktu resmen

tatlım bende liseden beri troid var ama yanı onun aslında yasla alakası yok
Peki hipertroit mi hipotroit mi?benim yavaş çalışıyordu hipoydu ilaçlarla şimdi çok hızlı çalışıyormuş ondam hamile kalamassın dedi doktor.ben anlamadım kimisi hipertriotte hamile kalınır düşük olur diyo kafam iyice karıştı

m_aslicim ve G gizsiz istanbula gelirsek ki hep anadolu yakasına geliyoruz geldiğimizde, sizi buluyorummm ve kahve içiyoruz

Yavrucum olurda biz anadolu yakasında değliz. avrupa yakasındayız
benım ilk zamanlarımda hipertroidti. şimdi ilaçlarla hipo oldu. şuan değerim 3.29,
benım 4,90 dı.
hala düzenli içiyorum.belkide ondan olmuyor benım

benım ilk zamanlarımda hipertroidti. şimdi ilaçlarla hipo oldu. şuan değerim 3.29,
benım 4,90 dı.
hala düzenli içiyorum.belkide ondan olmuyor benım

Tsh değerim benim de yüksek çıkmıştı neredeyse 8-9 aydır ilaç kullanıyorum. Ağustosta Tsh değerim 0,38 çıktı. Doktor gebeliğe engel bir durum yok dedi ama yine de benim içime bir kurt düştü forumda okuduklarımdan. Yarın bir daha baktıracağım

ya aslında benım tanıdıgım var yuksek onunda. ama 3 cocuk sahıbı

ya aslında benım tanıdıgım var yuksek onunda. ama 3 cocuk sahıbı
Haklısın canım tiroid hastası olduğunu bilmeyen ve hamile kalan bile vardır da işte ben takıyorum kafama
Yarın da bi sonucumu alayım da ona göre yumurtlama dönemime odaklanırım

Haklısın canım tiroid hastası olduğunu bilmeyen ve hamile kalan bile vardır da işte ben takıyorum kafama
Yarın da bi sonucumu alayım da ona göre yumurtlama dönemime odaklanırım
Canım insanlar nelerle hamile kalıyor bence bu kadar kafana takma hic. Kimse tahlil vs bile yaptırmıyor

Bata 10 gün var yoğum akıntım oluyor yumurta akı kıvamında ovülasyon testi yaptım negatif yumurtlamıyorumda Böyle olan var mı aranızda kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…