- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.681
Herifi sömürdü hasta adam birak
Oyyyy kıyamam ben sanaaMinyon oldugumu kim söyledi kız
ctesi o kadar temizlik ve misafirden sonra pertim çıkmıştı aslı. ağzım açık uyudum.yattım kalktım bırdaha uyudum bidaha yattım canım
ama herkes dısardaymıs valla hava cok guzeldı dıyorlar
merhaba kızlarrr nasılsınızz?
Bizde 6 gundur tik yokkız ben bırakıyorum dün resmen rica ettim canım bak hem halsizsin hem bu ne şeylik Diyebugünde kaçabilirsem kaçacam yani
Peki hipertroit mi hipotroit mi?benim yavaş çalışıyordu hipoydu ilaçlarla şimdi çok hızlı çalışıyormuş ondam hamile kalamassın dedi doktor.ben anlamadım kimisi hipertriotte hamile kalınır düşük olur diyo kafam iyice karıştıtatlım bende liseden beri troid var amayanı onun aslında yasla alakası yok
iyiyim çok şükür bendemerhabaa hoşgeldinizz iyilik vallahi siz nasılsınız
Bizde 6 gundur tik yokbugun yapcaz ama yumurtlama
benım ilk zamanlarımda hipertroidti. şimdi ilaçlarla hipo oldu. şuan değerim 3.29,Peki hipertroit mi hipotroit mi?benim yavaş çalışıyordu hipoydu ilaçlarla şimdi çok hızlı çalışıyormuş ondam hamile kalamassın dedi doktor.ben anlamadım kimisi hipertriotte hamile kalınır düşük olur diyo kafam iyice karıştı
Peki hipertroit mi hipotroit mi?benim yavaş çalışıyordu hipoydu ilaçlarla şimdi çok hızlı çalışıyormuş ondam hamile kalamassın dedi doktor.ben anlamadım kimisi hipertriotte hamile kalınır düşük olur diyo kafam iyice karıştı
benım ilk zamanlarımda hipertroidti. şimdi ilaçlarla hipo oldu. şuan değerim 3.29,
benım 4,90 dı.
hala düzenli içiyorum.belkide ondan olmuyor benım
ya aslında benım tanıdıgım var yuksek onunda. ama 3 cocuk sahıbıTsh değerim benim de yüksek çıkmıştı neredeyse 8-9 aydır ilaç kullanıyorum. Ağustosta Tsh değerim 0,38 çıktı. Doktor gebeliğe engel bir durum yok dedi ama yine de benim içime bir kurt düştü forumda okuduklarımdan. Yarın bir daha baktıracağım
Haklısın canım tiroid hastası olduğunu bilmeyen ve hamile kalan bile vardır da işte ben takıyorum kafamaya aslında benım tanıdıgım var yuksek onunda. ama 3 cocuk sahıbı
Canım insanlar nelerle hamile kalıyor bence bu kadar kafana takma hic. Kimse tahlil vs bile yaptırmıyorHaklısın canım tiroid hastası olduğunu bilmeyen ve hamile kalan bile vardır da işte ben takıyorum kafama
Yarın da bi sonucumu alayım da ona göre yumurtlama dönemime odaklanırım
Yaa maşallahh maşallahBebişlerrr mercimegin kalbini duyduk cok şukur❤ Cok iyi dedi dr dk da 122defa atıyor
maşallahhh kuzum Rabbim sağlıkla kucagınada almayı nasip etsin. bizlerinde böyle haberlere ihtiyacı varBebişlerrr mercimegin kalbini duyduk cok şukur❤ Cok iyi dedi dr dk da 122defa atıyor
Oyyy maşallllaaah yerim onu benBebişlerrr mercimegin kalbini duyduk cok şukur❤ Cok iyi dedi dr dk da 122defa atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?