Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz bu ay cok saldık toputopu 4 kerem yapmisik

valla artık gercekten olsun. çevremde baska bebek bekleyen kalmadı zaten. sadece ben varım bebeksiz.
arkadaslarımla toplanamaz oldum. bebeklerını evde bıle bıraksalar konu hep bebekleri..
mal gibi onları dinliyorum

Sizler kaç yaşındasınız ne kadardır istiyorsunuz acaba yeni evliyim erken mi endişeleniyorum doktor rahim filmi istedi ama beklesem mi bi kaç ay daha acaba

bende 25 yaşındayım 14-15 ay oldu evleneli 2 aydır istiyoruz bakalım

Yumurtlama akı bendede olmuyo ya 2 aydir dikkat ediyorum suan yumurtlama gunumdeyim islaklim var ama yumurta aki değil
Evet yani eskiden hemen anlardım son bir yıldır ıslaklık var ama aynen kaygan değil.Ovilasyon testi yaptım sadece bir gün hafif çizgi çıkmıştı yumurtlama testi yaptırdım orda da yumurtladığım ortaya çıktı demekki akıntıya da takılmamak lazım aslında

Sizler kaç yaşındasınız ne kadardır istiyorsunuz acaba yeni evliyim erken mi endişeleniyorum doktor rahim filmi istedi ama beklesem mi bi kaç ay daha acaba
Ben 6. Yıldayım 27 yasindayim 1 oglum var 2. İstiyoruz nasipse :)

valla artık gercekten olsun. çevremde baska bebek bekleyen kalmadı zaten. sadece ben varım bebeksiz.
arkadaslarımla toplanamaz oldum. bebeklerını evde bıle bıraksalar konu hep bebekleri..
mal gibi onları dinliyorum

benim çevremde yok allahtan olsa cidden etkilenirdim.. var ama hep başka çevredeler çok muhattap olmuyorum

Oyle herhalde benim. Ovulasyonda yumurtlama cikiyo zaten ama o akinti hic olmadi daha

valla şimdi olsa doğana kadar 29 canım zaten. olmaz 30 diye gidiyor. cokta süper değil aslına bakarsan
Ah ah bana göre çok iyi değil miaramızda tam 6 sene var kesinlikle 33ten sonra hastalıklar çıkıyo bende öle oldu kolestroldur troittir vs.ne biliyim ben 30 yaşımda çok iyiydim canavar gibiydim

Ah ah bana göre çok iyi değil miaramızda tam 6 sene var kesinlikle 33ten sonra hastalıklar çıkıyo bende öle oldu kolestroldur troittir vs.ne biliyim ben 30 yaşımda çok iyiydim canavar gibiydim
tatlım bende liseden beri troid var ama yanı onun aslında yasla alakası yok

bir arkadasım daha hamile ve 1senelik evli
Olsun be canım, ben de hafta sonu çok haber aldım artık kulak asmıyorum. Demek ki nasibimde yok... Bu arada sana yazdım görmedin sanırım dün Silivri'deydim tüm sarışın renkli gözlü minyon hatunlara gizsiz de gizsiz diye baktım durdum

Minyon oldugumu kim söyledi kız
ctesi o kadar temizlik ve misafirden sonra pertim çıkmıştı aslı. ağzım açık uyudum.yattım kalktım bırdaha uyudum bidaha yattım canım
ama herkes dısardaymıs valla hava cok guzeldı dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…