- 12 Kasım 2014
- 577
- 841
- 103
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #14.701
Yaaa haklısınCanım insanlar nelerle hamile kalıyor bence bu kadar kafana takma hic. Kimse tahlil vs bile yaptırmıyor
yumurtlama üzerinden kaç gün geçti canım ?Bata 10 gün var yoğum akıntım oluyor yumurta akı kıvamında ovülasyon testi yaptım negatif yumurtlamıyorumdaBöyle olan var mı aranızda kızlar
Maşallah ne güzel bir haber okurken bile keyiflendimBebişlerrr mercimegin kalbini duyduk cok şukur❤ Cok iyi dedi dr dk da 122defa atıyor
5 gün geçtiyumurtlama üzerinden kaç gün geçti canım ?
Kiz nereye gonderdilsr seni tel cekmiyokafayı yiyeceğimmm ya iyi ki bugün arazi yok dedim haaa telefon çekmeyen yerdeydim kaç saattir hatta yarında öyle olcak büyük ihtimalle ben napcam sizsiz
evet bu triot gebelikte çok önemliymiş bi düzende gitmesi gerekiyor benimde öle bi 4.30 larda bi 0.17 ye düştü dengesizlik olmaması lazım düzene girmesi lazım galibaTsh değerim benim de yüksek çıkmıştı neredeyse 8-9 aydır ilaç kullanıyorum. Ağustosta Tsh değerim 0,38 çıktı. Doktor gebeliğe engel bir durum yok dedi ama yine de benim içime bir kurt düştü forumda okuduklarımdan. Yarın bir daha baktıracağım
Kiz nereye gonderdilsr seni tel cekmiyo
Anladim. Kuzumya yukarı köYlerden iş çıktı orda da telefon çekmiyor
Merhaba arkadaslar. Sizi sayfanin en basindan taniyorum aslinda. Sadece uye degildim diye yorum yapamiyordum. Her yazdiklariniza kendi icimden yorum yapiyordum,surekli girip yorumlarinizi okuyordum. 14 aylik evliyim 3 aydir cocuk istiyorduk. Bir gun hamile kalirsam uye olup kizlara yazcam dedim. Allahima sukurler olsun 3. ayimda hamile kaldim insaAllah sorunsuz bi sekilde kucagima alirim yavrumu. Hepinize isim isim dua ediyorum. Hic tanimadigim insanlar dualarimda yer aldi diye dusunur oldum. Herkese verdikleri bilgiler ve samimiyetler icin cok tesekkur ederimRabbim hepimizin kucagini doldursun insaAllahh amin
Saglikla kucagina alirsin bebisini insallahMerhaba arkadaslar. Sizi sayfanin en basindan taniyorum aslinda. Sadece uye degildim diye yorum yapamiyordum. Her yazdiklariniza kendi icimden yorum yapiyordum,surekli girip yorumlarinizi okuyordum. 14 aylik evliyim 3 aydir cocuk istiyorduk. Bir gun hamile kalirsam uye olup kizlara yazcam dedim. Allahima sukurler olsun 3. ayimda hamile kaldim insaAllah sorunsuz bi sekilde kucagima alirim yavrumu. Hepinize isim isim dua ediyorum. Hic tanimadigim insanlar dualarimda yer aldi diye dusunur oldum. Herkese verdikleri bilgiler ve samimiyetler icin cok tesekkur ederimRabbim hepimizin kucagini doldursun insaAllahh amin
Ay bizde 3. Ayda alalım su haberi hayırlıysa ya hu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?