Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kafayı yiyeceğimmm ya iyi ki bugün arazi yok dedim haaa telefon çekmeyen yerdeydim kaç saattir hatta yarında öyle olcak büyük ihtimalle ben napcam sizsiz

kafayı yiyeceğimmm ya iyi ki bugün arazi yok dedim haaa telefon çekmeyen yerdeydim kaç saattir hatta yarında öyle olcak büyük ihtimalle ben napcam sizsiz
Kiz nereye gonderdilsr seni tel cekmiyo

evet bu triot gebelikte çok önemliymiş bi düzende gitmesi gerekiyor benimde öle bi 4.30 larda bi 0.17 ye düştü dengesizlik olmaması lazım düzene girmesi lazım galiba

Merhaba arkadaslar. Sizi sayfanin en basindan taniyorum aslinda. Sadece uye degildim diye yorum yapamiyordum. Her yazdiklariniza kendi icimden yorum yapiyordum,surekli girip yorumlarinizi okuyordum. 14 aylik evliyim 3 aydir cocuk istiyorduk. Bir gun hamile kalirsam uye olup kizlara yazcam dedim. Allahima sukurler olsun 3. ayimda hamile kaldim insaAllah sorunsuz bi sekilde kucagima alirim yavrumu. Hepinize isim isim dua ediyorum. Hic tanimadigim insanlar dualarimda yer aldi diye dusunur oldum. Herkese verdikleri bilgiler ve samimiyetler icin cok tesekkur ederimRabbim hepimizin kucagini doldursun insaAllahh amin

yaa çok sevindimm hoşgeldinn inşallah sağlıkla kucağına aldığınıda okuruz burada, duaların içinde teşekkürler

Saglikla kucagina alirsin bebisini insallah cok tsk ederiz canim

Ay bizde 3. Ayda alalım su haberi hayırlıysa ya hu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…