Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şaka bi yana.. Gebelik konusunda biraz uzaklaşmaya ihtiyacm vardı... Hala da var..
Topikler bazen bana iyi gelmiyor.. O yüzden profil durumlarına kendimi vermiştim... Biraz yıprandım.. Biraz değil baya yıprandım..
Üstüne herşeyi burda gebeliğe bağlamak felan daha bi yordu beni.. O yüzdeb uzaklaştm.. Cok aktif olmayabilirim

Buda bizim
De git manyaga bak ya bu grupta ila hamile olman mı gerekiyor YERİ GELDİ GÜLDÜK YERİ GELDİ AĞLADIK HERŞEYİMİZİ PAYLAŞTIK BURADA KONUŞUYORUZ İNSAN KONUŞUNCA BAZI ŞEYLERİ AŞIYOR BUNU UNUTMAMAK LAZIM

benim de BAT LİSTESİ YAPMAM BU YÜZDEN KIZLAR LİSTEYE BAKIYOSUN HAMİLE BİRİ DEGİL AY SONU GELYOR çarpı İŞARETİ KOYUYORUZ BUDA BENİ ÜZÜYOR HERŞEYİ BİRLİKTE AŞA BİLİRİZ BUNA İNANIYORUM

Evet ama benim durumum sizlerden çok çok daha farklı.. Herşeyden önce aşırı bi zamana ihtiyacm var.. Çnkü eşim yanımda değil.. Haliyle yıpranlarım cok oluyor...
Sen beni etiketledin sürekli die kayıtsız kalamadm.. Hepiniz benm için cok özelsiniz.. Hepinizi iyiki tanıdım ama psikolojik olarak dışardan iyi görünsemde değilim.. Olamadm.. Belki hesabımı bile kapattırırım.. Bazen uzaklaşmak en doğru karar olabiliyor...
Bide işlerimde yoğun... Derste çalışmam lazm.. Vs vs :)

Manyak yaa oklava geliyor

Canım dur kapatma eğer hamileysem ne yaptım ne ettim eşime bunları anlatcam sana uzaklaşmak bazen iyi gelebiliyor ama eşin yanında değil stres oranını etkilemez aslında burası.. Ama yinede kendin için en iyisini sen bilirsin şayet öyle daha iyi olacaksan uzaklaş kafanı dinle ama geri gel çok özleriz

Saol kuzum.. Haber bekliecem senden

Bir yere gideceği yok oklava geliyor ona

Evet kızlar grupda eksilme var arkadaşlaramızıda
KİMSEYE BİRŞEY YAP VEA YAPMA DEMEK HADİME DEĞİL HERKEZ YAPMAK İSTEDİKLERİN DE ÖZGÜR İNSAN BİR GRUPTAN İBARET DEĞİL BURADA KALDIKLARI SÜRECE DE SAYGISIZLIK ETMEMİŞİMDİR ETMEM DE. YOLUNUZ AÇIK OLSUN KUZULAR RABBİM HERŞEYİ GÖNLÜNÜZCE VERSİN

EVET KIZLAR BAT LİSTESİ İSTEYEN YAZSIN BENCE GEREK YOK AMA HAMİŞ OLANLAR DA BELİRTİ NEDİR VEA BATI YAKIN OLANLARDA YAZIN BAKALIM PELUSH ABLANIZA

Canim tebrik ederim Simdi bize anlat bakalim kacinci gunler iliski oldu dongun nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…