- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
- #15.641
Etmem miiiiiiii... Canımsın... Hayırlısı ile kanda çıkar inşallahBende temkinliyim ama hissediyorum bi gariplik var canım valla hissediyosun bitanesinbat a 4 var kan vercem dua et bana
Kahvaltıdan sonea inşallah ilk paylaştığım sizlersiniz yine öyle olcak allahım izniyle dua edin banaNezaman vercen kan benim bata 13gun varken çıktı kuzum sıkma canını herşey olacağına varır hadi kan ver haber et bize
İnşallah canım burda bu haberi sendende okumayı çok istiyorum derler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye.. yazcam mutlakaEtmem miiiiiiii... Canımsın... Hayırlısı ile kanda çıkar inşallah
İnşallah kuzum ya heycan yaptım bendeKahvaltıdan sonea inşallah ilk paylaştığım sizlersiniz yine öyle olcak allahım izniyle dua edin bana
De git manyaga bak ya bu grupta ila hamile olman mı gerekiyor YERİ GELDİ GÜLDÜK YERİ GELDİ AĞLADIK HERŞEYİMİZİ PAYLAŞTIK BURADA KONUŞUYORUZ İNSAN KONUŞUNCA BAZI ŞEYLERİ AŞIYOR BUNU UNUTMAMAK LAZIMKızlar şaka bi yana.. Gebelik konusunda biraz uzaklaşmaya ihtiyacm vardı... Hala da var..
Topikler bazen bana iyi gelmiyor.. O yüzden profil durumlarına kendimi vermiştim... Biraz yıprandım.. Biraz değil baya yıprandım..
Üstüne herşeyi burda gebeliğe bağlamak felan daha bi yordu beni.. O yüzdeb uzaklaştm.. Cok aktif olmayabilirim
Evet ama benim durumum sizlerden çok çok daha farklı.. Herşeyden önce aşırı bi zamana ihtiyacm var.. Çnkü eşim yanımda değil.. Haliyle yıpranlarım cok oluyor...Buda bizim
De git manyaga bak ya bu grupta ila hamile olman mı gerekiyor YERİ GELDİ GÜLDÜK YERİ GELDİ AĞLADIK HERŞEYİMİZİ PAYLAŞTIK BURADA KONUŞUYORUZ İNSAN KONUŞUNCA BAZI ŞEYLERİ AŞIYOR BUNU UNUTMAMAK LAZIM
Manyak yaa oklava geliyorEvet ama benim durumum sizlerden çok çok daha farklı.. Herşeyden önce aşırı bi zamana ihtiyacm var.. Çnkü eşim yanımda değil.. Haliyle yıpranlarım cok oluyor...
Sen beni etiketledin sürekli die kayıtsız kalamadm.. Hepiniz benm için cok özelsiniz.. Hepinizi iyiki tanıdım ama psikolojik olarak dışardan iyi görünsemde değilim.. Olamadm.. Belki hesabımı bile kapattırırım.. Bazen uzaklaşmak en doğru karar olabiliyor...
Bide işlerimde yoğun... Derste çalışmam lazm.. Vs vs :)
Canım dur kapatma eğer hamileysem ne yaptım ne ettim eşime bunları anlatcam sanaEvet ama benim durumum sizlerden çok çok daha farklı.. Herşeyden önce aşırı bi zamana ihtiyacm var.. Çnkü eşim yanımda değil.. Haliyle yıpranlarım cok oluyor...
Sen beni etiketledin sürekli die kayıtsız kalamadm.. Hepiniz benm için cok özelsiniz.. Hepinizi iyiki tanıdım ama psikolojik olarak dışardan iyi görünsemde değilim.. Olamadm.. Belki hesabımı bile kapattırırım.. Bazen uzaklaşmak en doğru karar olabiliyor...
Bide işlerimde yoğun... Derste çalışmam lazm.. Vs vs :)
Saol kuzum.. Haber bekliecem sendenCanım dur kapatma eğer hamileysem ne yaptım ne ettim eşime bunları anlatcam sanauzaklaşmak bazen iyi gelebiliyor ama eşin yanında değil stres oranını etkilemez aslında burası.. Ama yinede kendin için en iyisini sen bilirsin şayet öyle daha iyi olacaksan uzaklaş kafanı dinle ama geri gel çok özleriz
Bir yere gideceği yok oklava geliyor onaCanım dur kapatma eğer hamileysem ne yaptım ne ettim eşime bunları anlatcam sanauzaklaşmak bazen iyi gelebiliyor ama eşin yanında değil stres oranını etkilemez aslında burası.. Ama yinede kendin için en iyisini sen bilirsin şayet öyle daha iyi olacaksan uzaklaş kafanı dinle ama geri gel çok özleriz
Benimki 14 Kasim canimEVET KIZLAR BAT LİSTESİ İSTEYEN YAZSIN BENCE GEREK YOK AMAHAMİŞ OLANLAR DA BELİRTİ NEDİR VEA BATI YAKIN OLANLARDA YAZIN BAKALIM PELUSH ABLANIZA
Canım dur kapatma eğer hamileysem ne yaptım ne ettim eşime bunları anlatcam sanauzaklaşmak bazen iyi gelebiliyor ama eşin yanında değil stres oranını etkilemez aslında burası.. Ama yinede kendin için en iyisini sen bilirsin şayet öyle daha iyi olacaksan uzaklaş kafanı dinle ama geri gel çok özleriz
Kan vermeye giti kuzuCanim tebrik ederim❤ Simdi bize anlat bakalim kacinci gunler iliski oldu dongun nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?